Piekna, moja cudowna Brittany bylas niesamowita, mialas klase, bylas szlachetna, dobra, madra, elokwentna, ambitna, bardzo bardzo sympatyczna, utalentowana, mialas cudowny usmiech, bogata bardzo bogata mimike twarzy i piekne duze oczy, nie jedna dziewczyna chcialaby byc taka jak Ty!!! Trudno uwierzyc w to ze odeszlas,dla mnie i mysle ze dla milionow innych osob zawsze bedziesz istniec, w pamieci, myslach i sercu!
Tak to prawda wielka szkoda i wielka strata. Była jak promyk słońca, rozświetlający smutne twarze!
Niestety tak to juz jest, wielka szkoda tych ludzi, kazdego szkoda, zwłaszcza jesli umiera w tak młodym wieku, ale prawda jest taka ze ludzie sami niszczą swoje zdrowie, niejednokrotnie sami do tego doprowadzają. Twierdzi się powszechnie ze sławni ludzie nie mają zadnych zmartwień, zycie upywa im kolorowo, fantastycznie, tak niestety nie jest :(
oj szkoda wielka szkoda, kazdego czlowieka zycie ma swoj początek i koniec i kazdy ma tylko jedno życie - to wiadome, ale malo kto koduje w swej pamieci ze nalezy przeżyc życie maksymalnie najlepiej jak tylko sie da, nie niszcząc zdrowia, bo przeciez zdrówko jest najwazniejsze, Brittani umarła prawdopodomnie dlatego poniewaz cieżko zachorowała na płuca, Amy Winehouse z innych przyczyn, szkoda zarowno jednej jak i drugiej dziewczyny,, moze warto sie zastanowic, warto wysnuc refleksje jak szybko to życie jedyny skarb jaki mamy uplywa bezpowrotnie, nikt nie wie kiedy to sie stanie, nikt nie jest w stanie tego przewidziec, ale jedno jest pewne warto dbac o własne zycie, o własne zdrowie, przede wszystkim o własne zdrowie, bo co z tego ze sie jest szalenie bogatym jesli niszczy sie siebie! niszczy sie swoje cialo, swoj organizm, ktory nie jest ze stali, lecz jest bardzo kruchy i delikatny nalezy dbac o siebie. Niestety ludzie sławni, wielcy wokalisci - tu wspomniec warto o R. Ridlu z zespolu Dżem, aktorzy, piosenkarki zapominają w tym wszystkim o sobie, o swoim zdrowiu, swiadomie lub nie niszcząc go, doprowadzając do smutnego konca wlasnego zycia, Organizm ludzki nie jest jak juz pislaam ze stali nierdzewnej - nie jest w sstanie pewnych rzeczy wytrzymac, tego calego napiecia, szalenstwa z roznego rodzaju uzywkami, o tym ludzie czestokroc zapominają. Brrittani byla naprawde fajniutką aktorką, i to nie dlatego ze zmarla tak mlodo jak tu inni wypisują, lecz miala w sobie to cos, ten urok ktory przyciągał wielu wielu
Brittany Murphy podziwia za 2 filmy za inne też
Przerwana lekcja muzyki Dramat Dopasowała się rewelacyjnie do tych klimatów
Jeśli się nie mylę Kom rom Czarna książeczka tak samo komediowo zagrała (jak dla mnie)
"Piekna, moja cudowna Brittany bylas niesamowita, mialas klase, bylas szlachetna, dobra, madra, elokwentna, ambitna, bardzo bardzo sympatyczna, utalentowana, mialas cudowny usmiech, bogata bardzo bogata mimike twarzy i piekne duze oczy, nie jedna dziewczyna chcialaby byc taka jak Ty!!! Trudno uwierzyc w to ze odeszlas,dla mnie i mysle ze dla milionow innych osob zawsze bedziesz istniec, w pamieci, myslach i sercu!" ??????? Znałaś ją osobiście, że takie rzeczy piszesz czy przeczytałaś parę wywiadów:]
to co napisalam o tej aktorce to moje subiektywne zdanie w odpowiedzi na opinię mojego poprzednika, który stwierdzil ze to żenująca aktorka,. ja mam inne odczucia... a tak między innymi z wywiadów jakie udzielała, czytalam opinie jej najbliższych, jej mamy, opinie reżyserów filmów, w któych zagrala główne role, stąd miedzy innymi takie a nie inne zdanie o tej aktorce :) Pozdr
ja tam się podpiszę jednak pod Twoim tematem - wspaniała dziewczyna - miała coś takiego w sobie, że prawie każdy film jaki z nią oglądałem zamieniał się w romans ...mój do niej :]
jej głosu, uśmiechu i charakterystycznego spojrzenia nie zapomnę nigdy...
smutno się jakby trochę zrobiło - bo dopiero co wczoraj dodawałem ją do ulubionych i szczerze mówiąc jeszcze przed chwilą nawet nie wiedziałem, że już jej w niczym nowym nie zobaczę :|
Mnie także trudno przyjąć do wiadomości że już jej nie zobaczę w żandej innej roli, Pozdrawiam!
Mnie również zaskoczyła śmierć Brittany, trudno też przyjąć do wiadomości że już jej nie zobaczymy w żadnej innej roli aktorskiej :( Pozdrawiam