1) Śmierć.
2) Udział w popularnym serialu telewizyjnym.
Tarantino=BB? :O
Jakimś nie jestem wielkim fanem Hopkinsa, może przez to co powiedział o aktorstwie.
A to co powiedział o tym serialu nie obchodzi mnie również z tego względu,że robienie reklamy "kozackim i fajnym serialom" jest na porządku dziennym
On nic o profesjonalizmie nie mówił, nie broń słów, których nawet nie widziałeś i nie próbuj przekuć to na argumentację obronną dla BB
A ten dalej o tej swojej przemianie:D
Szczególnie,że w tych filmach jego czas ekranowy wynosił 10-15 minut
W tym momencie szukasz wszystkiego co może posłużyć za linię obrony dla Cranstona, ale nie możesz wybrnąć z jednego prostego założenia, które zaserwowałeś mi na początku dyskusji: Cranston znany jest tylko i wyłącznie z występu z BB. Odwołujesz się do moich najwyżej ocenianych i nawet poprzez nie próbujesz podjeżdżać do mojej osoby. Daj sobie człowieczku siana, bo piszesz nie napisałeś nic konkretnego przez cały dzień,a twoje posty to pianie i hymny pochwalne na cześć Cranstona za rolę w BB i nic więcej
Ale nie dziwi mnie to, wszakże w najwyżej ocenianych masz filmy miliony razy przerabiane, które są praktycznie w każdym osobistym rankingu ulubionych filmów. Czym ty chcesz zabłysnąć tutaj? Że lubisz aktora najpopularniejszego serialu w TV?
Boże, ty gówniarzu nie potrafisz czytać treści ze zrozumieniem. No bez kitu, ale nie zrozumiałeś tego co napisalem hahha.
Wiesz co nie ma sensu pisac z kims, kto sorry za szczerość, ale nie jest zbyt bystry i nawet nie rozumie prostego tekstu, ktory napsialem i to kolejny raz zresztą. Masz problemy z myśleniem na codzien, czy wyjątkowo rzniesz gluypa na FB ?
"Ale nie dziwi mnie to, wszakże w najwyżej ocenianych masz filmy miliony razy przerabiane, które są praktycznie w każdym osobistym rankingu ulubionych filmów. Czym ty chcesz zabłysnąć tutaj? Że lubisz aktora najpopularniejszego serialu w TV? "
hahhahaha hahahha hahah załamujesz mnie dzieciaku. Co to znaczy"filmy miliny razy przerabiane" Przeciez to zdanie nie ma logiki.
Przykładowo taki film jak Taksówkarz z 1976, ktory ma u mnie najwyższa note jest w 5 najważniejszych filmach w historii kina, co jeszcze np, Lot nad kukułczym gniazdem z Nicholsonem to dopskonale studium natury człowieka w środowisko odizolowania, reszta tez klasyka ktora zaznaczyła poważne piętno w historii kina.
Takie teksty kompletnie cie ośmieszają.
Powiedz mi ile ty masz lat, tylko napisz szczerze. Powyżej 13 lat ci nie daje, bo jestes tak żalosnie infantylny i skretyniały, ze nie chce mi sie wierzyć, żeby dorosly człowiek mógł sie tak zachowywać.
Miliony - zwykła literówka
Tak, tak, wiemy,że są to filmy najlepsze, najbardziej znane,ale co z tego, skoro jesteś kolejnym userem, który umie krzyknąć "arcydzieło" nie zastanowiwszy się dlaczego to robi.
hehe nie chodziło mi o literówkę w słowie "miliny" tylko o sens tego co napisales bo co to znaczy " milony razy przerabiane" w kontekście tego o czym pisałem. Zupełnie bez sensu.
o "zastanawianiu sie" pisze ktos, kto wysławiać się nie potrafi, dedukować na poziomie podstaw, bez zadnej argumentacji i obrażający kino klasowe oraz takich geniuszy kina i ikony jak A. Hopkins, jednym słowem notorycznie osmieszjacą sie jestes tutaj osobą i kazdy ci to zarzuca wiec przyjmij do wiadomosci, ze to z toba jest cos nie tak a nie z nami.
Czego nie rozumiesz w stwierdzeniu iż twoje ulubione filmy to pozycje przerabiane po milion razy i już niestety wtórne, nieoryginalne, suche, powtarzające się?
Dobra, przestań chrzanić o argumentacji, o pełnoprawnej dyskusji gimbusie. Gdzie ja obrażam Hopkinsa ? Gdzie ja obrażam klasyki? Powinieneś się cieszyć,że mam dystans do świata i toleruję takich ludzi jak ty
Przerabiać to można otręby buahahahahahahah
Film nie jest wtórny, bo na nim się wzorują i to zdanie jest zajebiste gihahahahhahaa
Ile ty masz lat? Mam znowu zmasakrować cię moją wypowiedzią iks de?
katedra czemu ty sie tak notorycznie ośmieszasz tutaj. Przecież on cie tutaj zamiata jak chce, a ty swoią prymitywną formą wypowiedzi stawiasz siebie w świetle zwykłego idioty i w ogóle sorry, ale jak można pisać takie herezje i idiotyzmy. Nie masz argumentów, na kinie nic się nie znasz. Takie odnoszę wrażenie, ze sam nie wiesz co piszesz. Współczuje ci tej wąskiej mentalności dziecka z przedszkola. Nie dorosłeś do filmów czy seriali wymagających czegoś więcej od widza niz przeglądanie kolorowych scenek. Dorośnij i potem spróbuj wrócić na FB bo jak na razie to sie poważnie ośmieszasz.
Napisałem tobie, że jesteś konkretnie prymitywny i dobitnie się ośmieszasz, ale widać to twój kierunek życiowy :)
Niestety to nie ja pisze tak idiotyczne rzeczy na tematy ci obce o sto galaktyk, a brak kompetencji w ocenianiu i komentowaniu filmów wyrażam przez tak prostackie odzywki i brak poszanowania dla innych. Ty dzieciaku nie masz żadnych argumentów, toniesz we wlasnym sosie absurdu. Piszesz o Hopkinsie jak o jakimś amatorze, jakieś kretynizmy popychasz, które są tak żałośnie śmieszne, ze chyba cie za dziecka głupotą karmiono, bo nikt dorosły lub obyty w kinie nie pozwoliłby sobie na tak nielogiczne i głupie stwierdzenia. Ile ty masz lat, 12 ?
Gdzie ja napisałem,że Hopkins to amator? Dlaczego nie umiesz podeprzeć swoich ataków porządnymi argumentami tylko się pogrążasz w każdym poście. Nie widzisz,że mam z ciebie bekę i z twojego gustu?
dobra, w innych także, nawet w filmach,ale miał tam role zmywczy kibli i cieciów parkingowych,a za takie role chyba niezbyt lubi się aktorów:)
No dobra, w takim razie powiedz mi ,przed BB z jakich produkcji znasz jego niebywały talent aktorski?
A co mnie obchodzą inni aktorzy? Czy to o nich jest dyskusja? Czy to o nich gada się na forum Cranstona?
To porównanie do roli Cranstona, także znany tylko z jednego występu w serialu. Ale uznaj to nieopatrznie za meritum dyskusji, jak zwykle...
Wytłumaczę ci łopatologicznie:
-Dyskusja jest o tym, że Cranston jest w top, bo zagrał w znanym serialu, a nie dlatego, że jest dobrym aktorem czyli zasługuje na top
-Skoro są słabsi w top (o czym napisałem) to logiczne, że Cranston powinien być przed nimi.
Jak chcesz coś wnieść do dyskusji to wymień mi 100 lepszych aktorów od Cranstona :)
Powtarzam po raz n:
facet wystąpił w popularnym serialu, jest więc w top popularnych,a nie najlepszych aktorów.
Steve McQueen
Tom Hardy
Mads Mikkelsen
Jeremy Irons
Michael Fassbender
Christopher Lee
Javier Bardem
oni są za nim. Ty to nazwiesz docenieniem "kunsztu"? Nie rozśmieszaj mnie, przez takich jak ty, czyli weekendowych widzów, tacy jak Cranston trafiają do top.
Nawet nie oceniłem Cranstona łomie :)
Ja jestem weekendowym widzem? No nieźle, mam prawie 3000 ocenionych filmów i nie oceniam co drugiego filmu animowanego na 10 xD
Z tych co podałeś:
Steven McQueen - Jest w top100 więc nie ma co płakusiać. Legenda kina, ale nie jakiś tytan aktorski, przynajmniej dla mnie
Tom Hardy - No on nie jest lepszy od Cranstona. Dzieciarnia lubi go bo gra u Nolana.
Mads Mikkelsen - Tu się zgodzę
Jeremy Irons - Jak dla mnie mocno przeceniany. Nigdzie mnie nie powalił.
Christopher Lee - Bardzo go lubię, ale to aktor charakterystyczny, dobry do horrorów i niewiele poza tym.
Javier Bardem - Oczywiście, że lepszy, ale to ty twierdziłeś, że jest przereklamowany :)
Tak, tak
A co ma ilość filmów do rzeczy?:D
No, grał w 2 filmach Nolana, dzieciarnia zapewne wypełniła kina po brzegi
Powalił? A uprawialiście zapasy?
Nie, ja twierdziłem,że ty i twoje oceny są przereklamowane:)
No z pewnością, twoje ocenki są jak u pięciolatka więc ze mną nie jest tak źle :)
Widzisz żeby pod nickiem była ocena?
Co to znaczy u 5 latka? Dalej z kolegami nie oglądacie animacji, bo są dla dzieci? Ach wy brutale
Akurat twoją oceną bym się nie sugerował w żadnym wypadku
Dziecinne filmy, dziecinny humor,dziecinne oceny, ty masz jakiś problem z dojrzewaniem? Koledzy przed wf pytają dlaczego nie masz włosów pod pachami?
:D jak grochem w ścianę. "Animacje są dla dzieci, bo mają humor dla dzieci".
Weź skasuj tego swojego bloga i nie odzywaj się już więcej, bo tym tekstem skompromitowałeś się na całą wieczność
Nie powiedziałem, że animacje są ogólnie dla dzieci, bo są takie które i zadowolą dojrzalszą publikę. Mi chodzi wyłącznie o te które ty oceniasz na 10 :)