Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
6 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

Żałosna ikona, żałosnych pseudo filmów dla zdziecinniałych facetów.
Trzeba byś naprawdę pozbawionym dobrego smaku żeby lubić taką stylistykę.

prof_mateusz27

Nie dyskutuję tylko pokazuje temu robakowi kto tu rządzi i kto ma rację -
nie będzie mi tu rzucać jakimiś bzdurnymi hasełkami na temat moich
dziesiątek jakiś cholerny dzieciuch co kurde mol wystawia 10/10 takim
PORAŻKOM KINA jak "Nekromantik" i "Salo" - naprawdę zaklinam Cię,
nie oglądaj tych bzdur bo stracisz godziny życia które możesz wykorzystać
w inny bardziej pożyteczny sposób, powaga!

Don_Kina_Akcji

nie oglądałem tych filmów i nie mam zamiary ale dzięki dla mnie takie filmy oglądają tylko jakieś genetyczne zjeby

prof_mateusz27

Krótko i na temat, tak jak lubię!:)))
Ja idę oglądać "Predators" a potem "Johna Rambo", seeyka!;)

prof_mateusz27

nie rozumiem co macie do moich filmów które oceniłem jako arcydzieła, przecież to są wspaniałe filmy familijne na popołudniowe rodzinne niedzielne obiady. ludzka stonoga? opowiada o marzeniach człowieka. visitor q? opowiada o rodzinym cieple i miłości. itd

johanes

wiesz co to znaczy słowo familijne

johanes

Słaba prowokacja, poćwicz jeszcze...

Don_Kina_Akcji

widzę że Chuck zablokował już kilka Twoich wpisów, pewnie po Ciebie idzie...napisałeś już testament ?

Stilnes

kolejny bezmózgo troll, wracaj na siłke dresiarzu

statnik

Niestety ale gościu ma rację - Norris to najgorszy aktor z najgorszymi filmami i może spadać na drzewo!

Don_Kina_Akcji

kazdy ma miec prawo wlasne zdanie, norris moze nie jest najlepszym aktorem i nie jest jednym z moich ulubiencow w tak zwanej topliscie ale tez przeciwko niemu nic nie mam, ma filmy na koncie ktore mi sie spodobaly typu missing in action no i byl mistrzem przez wiele lat karate

statnik

Oni wszyscy są Mistrzami w czymś tam!:P

Don_Kina_Akcji

ano racja, jak patrze na twoj avatar to przypomina mi sie jak w podstawowce u kumpla gralismy w pierwsza wersje duken nuken, podnieta byla :D

statnik

W którego Duke'a ciupaliście?? Ja ostatnio przeszedłem Forevera, no i mam wszystkie!:P
* Duke Nukum
* Duke Nukem II
* Duke Nukem 3D
* Duke Nukem: Time To Kill
* Duke Nukem: Land Of The Babes
* Duke Nukem: Manhattan Project
* Duke Nukem Forever.

Don_Kina_Akcji

kurna zebym pamietal, wiem tylko tyle ze to platformowka byla czy wyglodala, ze sie po prostu szlo caly czas na prawa strone, respekt ze masz wszystkie

statnik

No to szpilaliście w którąś z 2-óch pierwszych części:)))
Dzięki za uznanie, w końcu - I AM KING OF THE WORLD, baby!;):P

Don_Kina_Akcji

jak jeszcze mieszkalem w polsce to pamietam takie cos bylo taka gazetka jak cd-action chyba to tam nawet fajne gierki byly, fajnie z kims pogadac o grach ;) chociaz teraz juz tyle nie pykam co kiedys

statnik

To wiela Ty masz lat i kaj teraz mieszkasz??:)))

Don_Kina_Akcji

urodzony w 1991 roku a mieszkam od 14 roku zycia w 6 rzeszy ;p ale to nie byla moja decyzja, pamietam ze jeszcze niezbednik kupowalem

statnik

Rozumiem:)))

Don_Kina_Akcji

byla taka gra, moze wiesz ja ksie nazywa, po prostu samolot lecial w gore nad mozem w wersji 2d i musial strzelac do statkow

statnik

Nie kojarzę:)))

statnik

Ja pamietam tą grą ,grałem w nią z moim kuzynem .Ale tą grę miałem dawno temu w połowie lat 90 ,już nie pamietam jak nazywała się ta gra ,w kazdym razie to wyglądała jak taka czarna mały prostokąt , to chyba konsola z Dzojstykiem ,oprócz tego były tam inne jeszcze gry .Pamietał jak w to czesto grałem ,chociaż nigdy nie byłem miłośnikiem gier

bradock

Ostatnio grałem na emulatorze w gierki z Pegazusa/NES'a, i trochę ich naliczyłem:))):
* Mortal Kombat 3
* Bugs Bunny
* Spider-Man
* Terminator 2 (3 razy, tak mnie wkręcił a do tego dodam że giera lepsza niż film!:P)
* Power Rangers
* Żółwie Ninja
* Chip 'n' Dale 2
* Super Contra (Rambo & Commando w jednym!).

Jedynie czego nie dałem rady przejść to Batmana - doszedłem do The Jokera
ale za skurvvysyna nie potrafiłem go rozpier.dolić! Jeszcze go dopadnę, gnoya...
Aktualnie co jakiś czas pykam sobie w Duck Hunt - strzelanie do kaczek:P
Jestem w 21 poziomie i nie jest taki łatwy do zaliczenia, gdyż:
* te latające dzivvki zapier.dalają jak poyebane
* trzeba zestrzelić wszystkie 10!
To jest takie odreagowanie od rozwalania kosmitów i innych czubków!;)

Co się tyczy Contry to oblookajcie to:
http://www.youtube.com/watch?v=Xco-UqhNEw8

Don_Kina_Akcji

Cóż a ja bardzo lubię Norrisa głównie za film Samotny wilk MacQuade a co do braku bluzgów to np filmy z Jackie Chanem też ich nie posiadają a ogląda się je przyjemnie poza tym po co marudzić o ich brak skoro polscy tłumacze i tak zazwyczaj je zmiękczają i z takiego kur... wychodzi kurde. A co do gier to jest szansa że mówicie o : http://pl.wikipedia.org/wiki/River_Raid a z gier na Pegaza polecam battle City Big nose Caveman i Islandera a z bijatyk to chyba i tak najlepsze były mugeny :P

Don_Kina_Akcji

jeśli Norris jest najgorszy to jaki jest Szyc ?

Butkus

Hmm... Poza skalą??:P

Don_Kina_Akcji

Z twoich wypowiedzi wynika ze ty masz negatywną opinie wyrobioną na jego temat na podstawie Strażnika Teksasu .Ile widziałęś z nim filmów i jakie jesli można wiedzieć ?Nie wszystkie jego filmy były dobre ale wiele miał bardzo udanych i zasłużenie przeszły do kanonu kina akcji i stały sie klasykami .A mowa tu o Samotnym Wilku ,Zaginiony w akcji 1,2&3 ,Kod Milczenia ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta 1,2 itp Innymi dobrymi filmami jego były Utajona Furia czy Bohater i Strach chociaż to bardziej Thillery niż filmy akcji

bradock

Widziałem jakieś tam jego filmy ale kojarzę tylko obrazy...
W najbliższych dniach będę robił se Maraton Norrisa, to potem powiem Ci więcej co i jak:)
P.S. i na pewno oglądałem "Samotnego Wilka" i to była niezła hooynia!

Don_Kina_Akcji

Ok to jak zobaczysz to zaś pogadamy

Stilnes

Chuck Norris cię dopadnie.

Stilnes

Chuck Norris i tak cię widzi :)

Diabloo797

Jak dla mnie Chuck Norris to ikona kina akcji lat 70-80, może nie jest to jakieś ambitne kino, ale w tamtych latach właśnie leciały takie filmy i takie faceci właśnie chcieli oglądać. Rambo itd to były te filmy, pamiętam ile to ja tych prostych seriali oglądałem jak byłem młody, wychowałem się na strażniku teksasu i cieszy mnie to, że właśnie filmy z nim oglądałem i jakoś nie jest mi wstyd z tego powodu, a teraz ogląda się czasem powtórki z sentymentu.
PS. Wyrażać własną opinie czy pogląd na film, a ocenianie ludzi za coś co oglądają to już dwie inne rzeczy... co jak co, ale ludzie na tym forum nigdy się nie zmienią...
Mnie osobiście podoba się jego gra aktorska! Co jak co, ale kobieta nie powinna się zbytnio wypowiadać na temat tego aktora z taką nie wiedzą w temacie...

Stilnes

Chuck Norris jest beznadziejny a jeśli to nie prawda niech ten cienias tu przyjdzie i walnie moją głową w klawasdougadfoaosad hdssdh sdsdj sdsdds: ;;fewefadfaffsa

Stilnes

,,Chuck Norris jest beznadziejny ,, Producenci i reżyserzy w latach 80 uważali inaczej ,ze jest dobry dla tego bardzo czesto i chętnie obsadzali go w swoich filmach a widzowie chcieli oglądać jego filmy w kinach .W 1985 nakręcił aż trzy filmy które były prawdziwymi hitami kasowymi : Kod Milczenia -20 mln ,Inwazja na U .S.A -17, mln ,Zaginiony w Akcji 2 : Początek -10 mln .To musi robić wrażenie

Stilnes

Prowokacja, nie potrzebnie się kłócicie.

Stilnes

Chuck Norris jak dla mnie jest SUPER aktorem.To co myślą inni to mnie nie obchodzi!!! Jednak bardzo się zdziwiłam że jakaś Stilnes ocenia aktora wyższej klasy.Poprostu ty jesteś żałosna a nie on!!!

Stilnes

A ja uważam, że na tle innych aktorów filmów akcji Chuck wypada bardzo pozytywnie. Oczywiście jego filmy arcydziełami nie są. Za to widać, że facet ma spory dystans do siebie (patrz ostatnie reklamy z jego udziałem - jakiś bank). W "Strazniku Teksasu" przemyca też pewne wartości i zasady moralne.

Inga__filmweb

Zgadza się