http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.the-
numbers.com/person/106690401-Chuck-
Norris&prev=/search%3Fq%3Dchuck%2Bnorris%2Bdata%2Bmovie%2Bbox%2Boffice%26biw%
3D1024%26bih%3D667
Kto twoim zdaniem był lepszym Bondem i lepsze zrobił wrażenie na ciebie : Roger Moore czy Pierce Brosnan ? Jeśli bedziesz oceniać Brosnana to nie kieruj się jego ostatnim Bondem ,,Śmierć nadejdzie jutro ,, bo wiadamo każdemu może trafić się gorszy film ,tylko wiesz ich najlepsze wcielenia .
Odpowiedź jest jedna: Roger Moore. Jego wersja Bonda przemawia do mnie bardziej, niż ta wykreowana przez Brosnana. Co oczywiście nie oznacza, że Pierce był kiepski. Ale w mojej klasyfikacji klasycznych pięciu Bondów, Brosnan zajmuje ostatnie miejsce.
Rozumiem .Dla mnie też chyba trochę lepszy jest Roger niż Pierce .Był bardziej przekonowujący w swojej konwencji .Ok ,dzięki za wyjaśnie.
Roger był takim wyluzowanym Bondem, zupełnie nie przypominającym niebezpiecznego tajnego agenta. W sumie on był takim przeciwieństwem Daltona i może dlatego oni obaj podobali mi się najbardziej w tej roli.
Tak ,w sumie Brosnan też był takim wylużowanym agentem ale znacznie mniej .Skolei on miał świetny wygląd !!! W smokingu wyglądał naprawdę elegancko !!!
A zabawnie wyglądał w takim wdzianku prowadząc czołg. No to jedna z moich ulubionych scen, jak Brosnan jechał w czołgiem i poprawiał krawacik.
Zabawne ? Ja bym powiedział ze zajebiście czadowo !!! Craig już tak elegancko nie wygląda i nie ma tej ogłady i kultury !!! Jedyny atut jego to to że się dobrze i przekonuwująco bije i sprawia wrażenie zimnego profesjoinalisty -zabójcy .
Powtórkę z Bondami też niedługo planuję, bo muszę stworzyć bloga o najlepszych przeciwnikach Jamesa Bonda, co mam nadzieję, że Cię zaciekawi.
Z Rogerem chyba były najlepsze : Dużo akcji ,dużo kaskaderki ,dużo humoru ,dużo pięknych kobiet ,piękne krajobraży ,najbardziej odjażdowe czarne charaktery (Szczeki wymiata ) A jaki typ Bonda lubisz : Szpiegowski thiller jak np ,,Pozdrowienia z Moskwy ,, czy komiksowa bajka ,, Zyje się tylko dwa razy itp ?
W sumie, to zależy. Czasem lubię poważniejszy charakter Bonda, czyli szpiegowski thriller. Ale czasem potrzeba czegoś lżejszego, więc idealna jest komiksowa bajka.
A Ty w jakiej wersji wolisz Bonda?
Bardziej wolę Bonda jako szpiegowski thiller : dlatego moimi ulubionymi filmami są ,,Pozdrowienia z Moskwy ,, ,,Operacja piorun ,, ,,W Obliczu śmierci ,, czy ,,Goldeneye ,, ale też czasami lubię obejrzeć coś lżejszego np ,,Goldfinger ,, ,, Zyj i pozwól umrzeć ,, W sumie to żależy też od filmu ,bo są udane takie i takie .A ,,Ośmiorniczka ,, to chyba jest jedyny Bond który łączy komiksowość z thilerem szpiegowskim ? Nie uważasz tak ?
"Ośmiorniczka'' w sumie masz racje. Ale takie połączenie też jest bardzo dobre. Z jednej strony masz do czynienia z czymś poważnym, a z drugiej zabawne momenty. Ważne, aby to dobrze rozłożyć w czasie, by jedno nie przeszkadzało drugiemu.
Grożny wygląd miał również Professor Toru Tanaka .Wogóle lata 80 -90 były niesamowite i magiczne ,niedość że mieliśmy prawdziwe gwiazdy i ikony kina akcji jak Arni ,Sylwek ,Janek itp to jeszcze mieli oni godnych i groźnych przeciwników co tylko podnosiło rangę wydarzenia .
A wiesz że Matuszu w Bohater i strach pierwotnie nakrecili 3 scene walki ,czy bardziej sparingu pomiedzy Chuckiem a Steve Jamsem (Ten Murzyn z Amerycan Ninja ) ale potem ją wycieli .Wiem bo widziałem zdjecia z planu tego filmu .Ciekawego czy wersji rezyserskiej było by dostepne albo w jakieś kopi pirackiej ?
Ten, którego mam na blogu moim? Koleś też się dobrze bił i skoro wspominasz, że była taka scena, to szkoda, że jej nie puścili w filmie.
O tego to nie wiedziałem. Dobrze by było zobaczyć to. Myślę, że te sceny gdzieś są, ale gdzie ? P co oni to usunęli ?
Zaraz przyśle ci zdjecia jak mi link zadziała .Pewnie je usuneli bo uznali że zadużo walk nie pasuje do mrocznego kryminału .A tutaj daje link .Zdjecia są na dole po prawej stronie .(Chuck ubrany w białe kimono ,James też ) : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.300149953407512.67613.281200651969109& type=3
To wejdz w ten link co dałem legendnorriscom ,poszukaj zakładkę Media ,tam w tym bedzie PhotoGallery ,jak w to wejdziesz ,masz zdjecia z filmów Chucka ,odszukaj zakładkę Bohater i strach i tam w nich bedzie .