Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

tylko dlatego że boję się dać mniej.
ON wie wszystko.

flowenoll

Dobrze ze wystawiasz panu Norrisowi 10 bo sobie na to zasłużył .Był świetnym sportowcem (6 krotnym mistrzem w karate ,niepokonany zeszedł z maty ) ,Magazyn Black Belt przyznał mu tytuł Wojownika Roku .,Zagrał w filmie z Bruce Lee ,Droga Smoka .Ustanowił Mordobicie na wysokim poziomie , Stworzył Zaginionego w Akcji ,a także nakrecił kultowy serial Strażnik Teksasu który był najdłuższym serialem nakreconym przez stacje CBS .Reklamował sprzet fitness razem z Christie Brinkley która zagrała sexowną kobietę w aucie z komedi Wakacje z Chevy Chase ,Odwiedził Polske .Dobrze ze dajesz Chuckowi 10 to dobrze o tobie światczy ,tylko nie musisz się jego bać .On nie bije bez powodu .Pozdrawiam

bradock

widzialem do tej pory missing in action 1 oraz 2, pierwsza czesc ocenilem na 9 druga natomiast na 7, zastanawiam sie czy zabrac sie za 3 czesc

statnik

3 cześć też jest fajna ,w sumie wszystkie są na tym samym poziomie . Mi najbardziej podobała się 2 cześć , ze wzgledu ciekawe perypetie , losy ,przeżycia Jamesa Braddocka w obozie jenieckim a także ze wzgledu na wyrazistą ,charyzmatyczną postać sadystatycznego Pułkownika Yina ,a także ze wzgledu na efektowny finałowy pojedynek miedzy nimi . Potem moją ulubioną cześcią jest właśnie Jedynka , w pierwszej cześci jest wiencej akcji mi najbardziej podobał się początek jak ci zołnierze się ewakuowali ,czyli w sumie to Chuckowi sie sniło , walka z tym wietnamczykiem w hotelu i jak go przez oko wyzucił . Z kolei 3 jest orginalna bo Braddock w tym filmie nie ratuje amerykańskich jenców wojennych tylko swoją Żone i Syna .Gdybym miał ci tak doradzić Stanik to jezeli Pierwsza cześć ci się podobała najbardziej to trzecią cześć możesz śmiało obejrzeć ,bo właśnie 3 jest zbliżona stylem i formula do pierwszej ,jest tam wiencej akcji ,Chuck tak jak pierwszej czesc uzbrojony jak armia wyrusza samotnie na odsiesz . Ale wiesz to tylko moją prywatna opinia , kazdy inaczej może odbierać dany film ....

bradock

to ogarne ;)

flowenoll

Szczerze mówiąc, szału z aktorstwem nie ma...ALE też się boję dać mniej niż 10/10, wkońcu to Chuck Norris wystawia nam oceny, a nie na odwrót