Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
6 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris
statnik

Nie widziałem nigdy tej reklamy w mango ale reklama banku WBK jest super w jego wykonaniu

bradock

ta reklama w TV-Mango to dzien w dzien byla pokazywana i to chyba nawet po godzinie :D norris z paroma laskami jakies urzadzenia reklamowal

statnik

Jedną z tych reklam co norris reklamował urządzenie z laskami to widziałem kiedyś na you tube ale w mango nigdy ,bo żadko to oglądałem .Wiem natomiast ze kiedyś Albert Sosnowski reklamował też sprzet w Mango

bradock

u mnie to pamietam jeszcze w podstawwce bylo, starzy do pracy a ja przed wyjsciem tv ogladalem zeby cartoon network ogladac, czasami nic ciekawego nie bylo to kanaly przezucalem

statnik

Ja jak byłem mały to przed wyjściem do szkoły jak starzy poszli do pracy oglądałem Bonanze na TV Polonia 1 oraz różne bajki i kreskówki z Kablówki i z Satelity ,Ach to były czasy ...

bradock

raz z kumplem jak sami bylismy pamietam tez w podstawowce, nikogo nie bylo to hard to kill wlaczylismy na vhs :D albo jak kuzyna odwiedzialem, jego starych gdzies wywialo to kickboxera wlaczylismy na vhs :D

statnik

No my też z kuzynem ogladaliśmy rózne akcyjniaki i mordobitki na vhs miedzyinymi krwawy sport ,kickboxer ,Niko ,Szukając Sprawiedliwości , Najlepsi z Najlepszych ,Rambo ,Cobra ,Predator ,Commando ,Zaginiony w Akcji itp

bradock

nam wtedy starzy nie pozwalali tak ogladac na vhs niektorych filmow to sami jak ich nie bylo puszczalismy, tylko moj stary byl na luzie i jak byl sam w domu to pozwalal ;p pamietam akcje jak stara miala nocke, dzwoni do domu do starego czy juz spie, stary ze tak a ogladalismy komando z arnim w tv :D

statnik

No u mnie było tak samo ,mama i tata nie pozwalili mi oglądać niektórych filmów ,szczególnie mama niekazała mi oglądać horroru ,,Szczeki '' bo tam były ostre sceny .Kiedyś pamietam taką akcje ze oglądałem razem z wujem film na polsacie ,,Ostry poker w małym Tokio z Dolphem Lundgren i Brandonem Lee i tam były ostre sceny akcji i po walce w ,,Łażni '' wujek mówi do mnie zebym nie mówił rodzicom jaki ostry film oglądałem .

bradock

twoj wujek przypomina mi troche mojego chrzestnego :D w sensie w wieku 16 lat ja i jego syn, moj starszy kuzyn siedzimy w pokoju, walimy flaszke i ogladamy film, on wchodzi patrzy, zabral butelke, nalal sobie do szklanki, oddal nam butelke i wyszedl :D dopiero jak skonczylem 18lat to moja matka dowiedziala sie i to odemnie osobiscie i paru takich akcjach

statnik

Dobre ! .Widać ze mamy spoko wujków

bradock

moje kuzynostwo powiedzialo, ze jak ja bede wujkiem dla ich dzieci to bede jak charlie sheen w seriali two and a half men :D czyli tez spoko

statnik

Oglądałem ten serial ,fajny jest

bradock

ja kazdy odcinek przynajmniej 3 razy widzialem ;p ale tylko to z sheenem

statnik

Ja to kiedyś oglądałem kilkanaście razy na TVN7 i było fajne .Lubie taki leki zabawny humor .Wszystkich odcinków nie widziałem ,ja będę miał czas to nadrobie .Pamietam też jak oglądałem również na TVN7 orginalną amerykańską wersje Pomocy Domowej z Fran Drescher i też mi się bardzo podobało .Polska wersja Niani jest słaba w porównaniu do amerykańskiej .....

statnik

A jeszcze wracając do filmów to pamietam też kiedyś taką sytuacje ze razem z rodzicami oglądałem na VHS film wojenny ,,Szczury Wojny '' i tam była w tym filmie scena erotyczna i mama nie kazała mi tego oglądać wiec tata szybko na przegladzie to przewinoł .A ogólnie film był bardzo ostry i krwisty ,to mogłem oglądać a Seksu to już nie ...

bradock

"wyjdz z pokoju, zamknij oczy, nie trzymaj raczek pod koldra" ;p

statnik

He he Dobry komentarz dałeś do tej sytuacji .A wracając do filmu Szczury Wojny to jeśli nie widziałeś to polecam ,bo to świetny film o wojnie w wietnamie a ty zapewne lubisz klimaty wojennne .Na you tube on jest ale w wersji angielskiej .http://www.youtube.com/watch?v=Hs8cISJ9s_4

statnik

http://www.youtube.com/watch?v=Hs8cISJ9s_4

bradock

dowiedzialem sie wlasnie ze wczoraj missing in action 2 na tvn7 leciał, a te szczury wojny dałem na liste bo lubie wojenne

statnik

Ja mam program tele tydzień i tam nic nie ma o missing in action 2 na tvn7 w sobote 7 kwietnia ?

bradock

nie wiem czy to prawda, dlatego napisalem ze sie dowiedzialem bo kumpel mi dzisiaj rano napisał, zaraz sie spytam

bradock

na tvn o 22:10 na TVN ale to nie wczoraj, tylko ostatnio jakos(podobno) zrozumialem ze wczoraj ;p

statnik

Ok to się zgadza ,to jakość w Grudniu tamtego roku własnie leciało na TVN o 22.10 ,leciały 3 cześci wszystkie obejrzałem .Widziałem też ze dodałeś do obejrzenia inne filmy z Chuckiem jak np Ośmiokąt czy Utajona Furia .Dobry wybór .To są fajne i dobre filmy ,szczególnie Ośmiokąt . Zręsztą wiekśośc filmów z nim często i tak leci w polskiej telewizji .Tylko trzeba uważać na jakich kanałach .

bradock

Oko za oko i Hitman z 1991 roku tez musze ogarnąc

statnik

To zaś jak obejrzysz to pogadamy o tych fimach ,które są lepsze ,gorszę itp