CR7 stanie się najlepszym piłkarzem w historii futbolu, niekonwencjonalnie drybluje, strzela jak na zawolanie, w każdej akcjii nieobliczalny, po prostu Bóg nie dałe żadnemu piłkarzowi większego daru.
z tym niestety muszę się zgodzić ale wg. mnie za rok powinien dojść do formy jakiej jesze nikt nie osiągnął i zostanie najlepszym piłkarzem świata
Moim zdaniem na dzień dzisiejszy jest najlepszy. Kaka uważam trochę przereklamowany, Ronaldinho ostatnio poprawił grę, ale do jego najwyższej dyspozycji jeszcze sporo brakuje. No a Messi przez kontuzje nie może do końca rozwinąć skrzydeł. Jest wybitny, ale boje się, żeby urazy nie spieprzyły mu kariery tak jak Ronaldo (temu z Brazylii).
Nigdy nie będzie najlepszym piłkarzem w historii, bo tak naprawdę najlepszy piłkarz nie istnieje... Może dorównać poziomem do Maradony i Pelego ale nic poza tym. Najlepszy piłkarz świata nie istniał, nie istnieje i pewnie nie będzie istniał. Jest wąska grupa najlepszych ale najlepszego nie da się wyłonić.
po części masz rację bo grali w różnych epokach ale umiejętności które posiada są o wiele więszke niż te które niegdyś posiadali Maradona i Pele razem wzięci ^_^
Owszem, posiada umiejętności większe od nich. Ale tak naprawdę najlepszy piłkarz świata nie istnieje. Ronaldo może wpisać się właśnie do trójki najlepszych, razem z Pele i Maradoną ale najlepszy piłkarz świata nie istnieje. Jeden zawodnik meczu nie wygra. Najlepszy piłkarz w historii futbolu powinien wygrywać mecze sam.Taki piłkarz nie istniał, nie istnieje i nie będzie istniał.W dzisiejszej piłce jeden zawodnik, nawet o umiejętnościach Cristiano Ronaldo nie jest w stanie sam wygrać meczu. Musi mieć wsparcie w kolegach z drużyny, bo przeciez piłka nożna jest grą drużynową.
Sam meczu nie wygra żaden piłkarz. Ja sklasyfikowałem najlepszego piłkarza wg. mnie pod względem indywidualnym, brałem pod uwage umiejętności każdego z nich i wywnioskowałem że ten jest najlepszy.
Kpone, masz rację mówiąc o umiejętnościach Cristiano Ronaldo... Ale piłka nożna to nie tylko umiejętności... Cristiano Ronaldo nie ma tego czegoś co posiada Zinedine Zidane... I nie wiem czy kiedykolwiek będzie miał... Zwróć uwagę na to, że swoją szybkość wyszlifował sobie na treninagch... Zwróc uwagę, że swoją szybkość nóg również wypracował sobie na treninagch( i dobrze, tak jak pewnie słyszałeś ćwiczył cały czas, dzień w dzień aby osiągnąć najszybszą szybkość przekładania nóg nad piłką)... Cristiano Ronaldo na obecną chwilę nie zachowuje się jak wielki piłkarz na boisku... Kiedy ktoś źle mu poda, rozkłada bezradnie ręce mówiąc: to nie moja wina, przecież to O'Shea źle podał, to jego wina, ja nie mam sobie nic do zarzucenia... Widzę w nim ogromny potencjał, ale powinien przestać zachowywać się jak szczeniak i zacząć zachowywać się jak mistrz... Jest w grze Cristiano Ronaldo iskra Boża, ale czy taka sama jak u Zidana... Chyba jeszcze nie...
To zesrana lalka i pedal!!!!!! wezcie on jest taki PRZEREKLAMOWANY ZE ZALLL ja nie wiem co wy w nim widzicie GWIAZDKA sezonu napalone lale za nim taja a koles dba o wyglad jak jakas POAMELA ANDERSON jeszcze niehc se cycki ZROBI SZTUCZNE
Gwiazdka sezonu,przereklamowany???chłopie a kto dzisiaj strzelił gola pietka i zaliczył 3 asysty??kto pobił rekord Besta??/i kto drugi sezon z rzedu prowadzi manU do tytułu mistrzowskiego??przereklamowany to jest Kaka,a Ronaldo jest genialny,a jego wyglad mnie nie interesuje,to co Ronaldo wyprawia jest kosmiczne wiec i chcesz czy nie,ale on zpisze sie w historii
Glory Glory Man United!!!As the reds go marching ON ON ON!!!
The best of the BARBIE AND KEN powinien sie temat nazywac :D :D to ze Liga Angielsak jest doba kazdy wie a chlopok ma troche szczescia i TYLE Visca El Barca :D Ronaldinho RUlezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a co do kaki to nie jakas pamela Anderson po operacjach jak ten wasz pedalek tylko koles wierzacy,wygladajacy NATURALNIE i grajacy zajebiscie wiec powiem kulturalnie zamknijcie takei posty bo to OSMIESZA Filmweb.
A co ty sie do wygladu czepiasz??a gdzie teraz masz tego kake??Ronaldo wymiata i jest najlepszy na swiecie,a kaka miał swoj czas i sie wypalił,a CR7 dopiero sie rozkreca.a Ronadlo moze nie wyglada naturalnie?/wez sie puknij w czaszke.debil
Haha Boze jaki ZAlll wiedzialem ze laski sa tak pojebane na jego punkcie ale ze chlopacy ;/ haha widze ze naprawde Koniec Świata sie zbliza. a moze najpeirw wyjasnie CI co znaczy slowo NATURALNY-a wiec jest to osoba która nie jest po zadnych operacjach,wymianach zebów, maseczkach skóry,solarium i operacjach twarzy jak bys sie troche interesowal to bys widzial jego foty jak keiyds wygladal JAKIE MIAL ZEBY i CERE a jak teraz wyglada jak KEN lub Barbie!! wiec zamknij RYJ i troche sie zainteresuj i poczytaj a potem wchodz na takie strony
nam nie odjebało na jego punkcie, tylko na tym co pokazuje na boisku, a jeżeli jestes na tyle ślepy żeby nie dostrzegac tego że potrafi najwiecej ze wszystkich to muszis znajść sobie okulistę o reputacji światowej.... choc to i tak ci w niczym nie pomoze... no moze psycholog
Haha WoW widze inteligentna odpowiedz bardzo :D :D :P haha akurat mas zproblem bo mój starszy jest okulista :/ hm.. i jakos on tez nie dostrzega tego jego BLASKU na boisku ja widze tylko blask tej Zgejenej MORDY jego...0,
wiem co to znaczy naturalny,ale po pierwsze mnie nie obchodzi jego wyglad,ja patrze na jego gre,po drugie moze masz jakies kompleksy,nie wiem,a poza tym jetses strasznie wulgarny skontroluj troche,a w ogole co ty sie jego wygladu uczepiłes ,patrz na jego gre,a nie wyglad,
A chuj CI w dupe pedale zajebany....... to neich sie ten gej na Meczh nie podnieca bo GÓWWNO wielkie potrafiii
wy ciągle nawijacie o jego wygladzie, mówie ostatni raz mam to w dupie jak on wyglada interesuje mnie tylko co robi na boisku,a to co tam rpezentuje wyraźnie wskazuje na to ze jest najlepszy na świecie
AHAHAHAHAHAHAHA najlepszy na swiecie pssssssss taki ktos nie istneiej :D pokaz mi rzecz która on potrafi czego ktos nie potrafi lub nie potrafil :d on Jest gejem i cytuje Pizarro "Ma po prostu wielka glowe" LOL hhahahaha
obecnie król strzelcow ligi angielskiej,krol strzelcow ligi mistrzow,narazie prowadzi w walce o złotego buta,pobił rekord George Besta,ma sznase wygrac lm oraz lige angielska
czego? pomyślmy a juz wiem choćby dryblingi opanowal je w takim stopniu jak robinho, ronaldinho czy wspomniany juz quaresma tylko z jednym wyjątkiem ... robi to przynajmniej 2 razy szybciej a do tego bije kolejne rekordy strzeleckie przy ty msporo asystując przy innych bramkach wiec ofensywny piłkarz kompletny
Jesli chodzi o C.ROnaldo to chyba na fuksie,pedalskim stylu gry aa no i na jebaniu zapaslych Dziwek ahahahaha
na fuksie i w pedalskim stylu to ciebie starzy zrobili i teraz tego pewnie żałują, a ty widocznie masz jakieś kompleksy
Cristiano Ronaldo jest na obecną chwilę najlepszy, ale przecież nie jest najlepszym piłkarzem w historii piłki nożnej!!! Poza tym jeżeli rozmawiamy o teraźniejszości to wiedz,że umiejętności porównywalne z Cristiano prezentuje Lionel Messi.
do wielkiego kibica sportu jak tez wyglądu Pameli ^^ - angelofdeath50
lol kogo ty porównujesz każdy sportowiec dba o cerę jak tez o urodę lol nic dziwnego ze wygląda jak po operacji jak na reklamówce ma tyle tego nakładu jak tez inne programy foto. Dziecko ty lepiej idź na meczyk i go zobacz na real a nie siedzisz i kisisz o góra u starego na optyce żeby bardziej za uwarzyć jaki on jest oferma a co do dyskusji o podaniu i zagraniu to o czym gadać kolega chyba w tym sezonie go nie widział.
Cris bardziej sie przykłada do przyjmowania piłek jak do wykorzystania bez żadnej pretensji ze mu sie nie uda jak tez pokorę <podniesiecie reki> jak przystało i przeproszenie kolegi:/ oj oj niech kolega nie komentuje jak sie nie zna i zacznie sie udzielać na forach filmowych bo właśnie na tych forach piszemy i o jego talencie aktorskim a nie jakieś kompleksy na punkcie jego niezbitej urody wrzucanie na forach jaki on plastyczny po zabiegach:/
Pozdro
a co do techniki to już każdy naśladuję jego dryblingi jak też zagrania
chłopak doczekał sie tego <lub tez doczeka> dnia kiedy własną technika obal lepszych zawodników.
Pozdro
Cristiano Ronaldo pokazał w środowym finale, że jest najlepszym piłkarzem na świecie. Ale pokazał również, że nigdy nie będzie miał umiejętności na miare Pelego i Maradony i że z PEWNOŚCIĄ NIDGY NIE BĘDZIE najlepszym piłkarzem w historii piłki. Ferguson i ten cały pajac Queiroz próbują wmówić całemu światu, że Cristiano Ronaldo to jakiś bóg piłki. Gdyby tak było sam rozstrzygnąłby mecz w drugiej połowie albo w dogrywce. Gdyby tak było nie uciekałby przed pojedynkami z Ashley Colem. Czy najlepszy piłkarz w historii piłki bałby się starcia z jakimkolwiek piłkarzem?! Cristiano Ronaldo jest wielkim piłkarzem,ale tylko i wyłącznie wielkim.
Ja takich ludzi nie rozumiem,jakby wjebal trzy hat triki to bys kurwa jakis inny powid wymyslil,zeby go zgnoic,takim ludziom nie dogodzisz nigdy....
Może i ma technikę, strzela bramki, ale to nie zmieni faktu, że człowiekiem to on jest zerowym. Komuś tak pustemu nie powinno się przyznawać żadnych nagród nawet jeśli strzelałby po 10 bramek w meczu...
Tekst po meczu z Polską:"I tak jesteśmy najlepsi na świecie"... żal
lol za to Ebi ma coś pokazać :/ żałosna odpowiedz jak tez kompromitująca po co żalić sie po przegranie słyszałem inne ciekawsze komentarze piłkarzy portugali ze "nie spodziewali sie tego i teraz doceniają polaków".
"Komuś tak pustemu nie powinno się przyznawać żadnych nagród nawet jeśli strzelałby po 10 bramek w meczu... " kolegi wypowiedz niema żadnej inteligentnej tezy chyba ze ustawiony meczyk :P
Wogule po co przyznawać nagrody niech ten co za buli niech jemu dadza:/
ale ze "I tak jesteśmy najlepsi na świecie...." to dla rozruszenia łez po przegranej :/ jak tez po złym pokazie Portugali
A co do Crisa to ja najbardziej widzę jak wolne wykonuje bo w środowym spotkaniu pokazal ze karne mu nie wychodzą chociaż ma do tego fachu technikę:P
Pozdro
Pusty to ty jestes,jak sie nie masz do czego dojebac,to na charkter mu pojezdzasz,pss,skad ty kurwa wiesz jakim on jest człowiekiem,jesli na podstawie 1 wypowiedzi uwazasz go za zero to jestes boski w chuj...
pieprzycie głupoty....jak juz wczesniej mówiłem mam to w dupie jakim jest człowiekiem cenie go za to co pokazuje na boisku, wiec zgadzam sie z maricnem535
co do wypowiedzi michałeczek7 powiem tylko tyle ze ma potencjał o wiele wiekszy od pele'go i maradona'y ale aby byc numerem jeden w historii powinien pokazac nawet z trudnym przeciwnikiem jakim jest a.cole ze umie znajsc sposób na kazdego....przeciez rok młodszy nani radził sobie dobrze fakt ze cole był zmeczony ale i tak bylo raczej dobrze a po zatym mecz to nie pojedynki tylko gra druzynowa w której tylko wielkie indywidualnosci sie wyrózniaja...wracajac do ronaldo to zdecydowanie nie powinien zawodzic w meczu o takiej stawce(mowa o karnym bo w meczu grał przeciez co najmniej dobrze)w finale z drugiej strony w lidze ani razu nie zawiódł i zespół mógł na niego liczyc... podsumowójac.... jesli bedzie utrzymywał obecna forme przez co najmniej 4 sezony to bedzie mozna smiało mówic ze nie miał nie ma i ciezko by miał w przyszłosci równie dobrego jak on....
Kpone, na razie wszystko wskazuje na to, że nidgy nie stanie się najlepszym piłkarzem świata. Dlaczego nie chciał grać po tej stronie, po której gra Cole???!!!!!! Nie rozumiem tego... Czy najlepszy piłkarz w hisotrii piłki bałby się grać przeciwko jakiemuś piłkarzowi???!!!!! Nie uważam się za eksperta piłkarskiego, ale moim zdaniem Ronaldo nie posiada (jeszcze) umiejętności na miarę Pelego i Maradony... Niech cię nie zwiodą jego piękne przekładanki,jego rwelacyjne uderzenia z rzutu wolnego, jego kapitalne rajdy, jego genialne strzały głową, jego fantastyczne uderzenia z dystansu, jego dośrodkowania... W szczególności genialna jest jego umiejętność poruszania się z piłką i jego szybkość... Mimo tego uważam, że Ronaldo nie posiada jeszcze tego czegoś co w 1986r. miał Maradona i co 30 lat temu miał Pele... Ale wszystko przed nim... Zobaczymy... Z mojej strony przyznaję, że mimo jego czasami głupiego zachowania na boisku., UWIELBIAM PATRZEĆ NA JEGO GRĘ I tak naprawdę NIDGY NIE WIDZIAŁEM TAK WSPANIAŁEGO PIŁKARZA JAK CRISTAINO RONALDO... Mimo tego uważam, że NA RAZIE BRAKUJE MU TEGO CZEGOŚ... ALe zobaczymy, ma jeszcze dużo czasu, ma dopiero 23 lata...
słusznie zauwazyłes ze JESZCZE nie jest taki jak pele i maradona czy nawet zidane i widze ze zgadzamy sie z tym ze moze byc NAJLEPSZY bo ma wielki potencjał ale mozna tylko czekac, czas pokaze...
Bardzo dobrze, że się zgadzamy. Uwielbiam patrzeć na jego grę i szczerze mówiąc życzę mu tego, żeby stał się najlepszy w historii, bo tak utalentowanego piłkarza futbol jeszcze nie miał i chyba już nie będzie miał... Pozdrawiam kpone.
hehe,rozdwojenie jaźni ;-) dokładnie
zgadzam się że to najlepszy piłkarz na świecie, przynajmniej dla mnie,uwielbiam patrzeć na jego gre,chociaż czasami mnie wkurzał jak przez popisy tracił piłkę,ale na szczęście takie sytuacje powoli przechodzą do historii,ogólnie bardzo się poprawił od EURO 2004,może pomógł mu nr. który w spadku po Figo dostał ;-)
Nie wiem jak można go porównywać do takich piłkarzy jak Maradona czy Pele,taki Maradona to istny geniusz,potrafił przechodzić całe niemal boisko co pokazał na meczu z Anglią na mistrzostwach w 86 roku.Pokażcie mi piłkarza który tak jak Maradona ważył około 100 kg i co tak płynnie się rusza i w dodatku sam trenuje a nie z klubami,Maradona nigdy prawie nie trenował w klubach bo wolał sam i 100 razy lepiej grał od wszystkich piłkarzy świata.Co do Ronaldo to nie jest on najlepszym moim zdaniem piłkarzem na świecie,jest wielu nie docenianych co go przewyższa,to media go tak wykreowały na jakiegoś Boga futbolu,a tak naprawdę to piłkarz jeden z lepszych ale nie przesadzajcie.