Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Do wszystkich fanów Dakoty!

Zachęcam do pisania do magazynów młodzieżowych z prośbą o artykuły i plakaty tej cudownej aktorki.

Niech nas usłyszą!

Oto poszczególne adresy:

BRAVO "Forum"
ul.Motorowa 1
04-035 Warszawa

POPCORN
ul.Domaniewska 52
02-676 Warszawa

FUN Club
ul.Motorowa 1
04-035 Warszawa

redakcja.bravo@bauer.pl

popcorn@popcorn.pl

funclub@bauer.pl

bgirl@bauer.pl

waszelisty@dziewczyna.pl ; redakcja@dziewczyna.pl

http://twist.pl/search.php?fraza=dakota+fanning&search_opt=all&submit=+szukaj+
Napisz i ty!

Głosujcie na Dakotę na http://www.fun-club.pl/pl/ankieta

Napisz i ty!

użytkownik usunięty
Alexti

Przepraszam, że to zrobię. Już teraz czuję się strasznie. Mój postępek będzie karygodny. Mam zamiar zacytować niesławne czasopismo na B. Niestety, jest to konieczne.
W najnowszym numerze magazynu B**** znajduje się opis filmu "Push". Zawsze przy opisie filmu są "Plusy" i "Wtopy". A wtopy określono jako: "Film przegadany, źle dobrani aktorzy (np. Dakota Fanning), czyli zmarnowany temat".
I moje pytanie: to film jest taki beznadziejny, czy po prostu pojechano po Dakocie?

To fakt. Wkurzyłam się, że po niej pojechali, ale naszczęście tylko w B****. Narazie w Bravo Girl i Popcornie napisali coś o niej, a nie tylko o premierach filmów z jej udziałem. Mam wrażenie, że B**** jej nie trawi.

Alexti

Zgadzam się z tym. Z checia poczytałam bym cos o Dakocie. Ostatnie kupiłam B****, z nadzieja ze cos bd o Dakocie, a tu...?, tylko po niejpojechali. Jak ja mam juz dosc czytania o tych posranych Zanessach czy innych Disneyowskich gównach. Chociaz cos watpie ze cos napisza, o niej wkoncu teraz jest faza na Disney i ich 'gwaiazdy', a kazdy wie ze jak malolat zobaczy na okladce Zack Syfrona to odrazu kupi ta gazete.XD wiec...? ALe wiesz mozna sprobowac.XDDD

RapaNui_

zgadzam się! ta mania na Disney i te Vanessy, Zacy i Hanny/Miley są straszne. jak widze te uśmiechy pokazujące całe uzębienie straszące mnie na na każdym kroku w kiosku lub Empiku to mi się nie dobrze robi. młodzierz powinna mieć dostęp do wiadomości o prawdziwych i dobrych aktorach. przez takie B**** społeczeństwo nam głupieje.

LeaMao

Prawdziwych i dobrych aktorach? Czyli np. Dakocie? Nie rozśmieszaj mnie :D

m111

Miley Cyrus jest najlepsza, czyż nie? Dakota jest jedną z najlepszych aktorek młodego pokolenia

Alexti

Akurat aktualne młode pokolenie to gwiazdki wylansowane przez Disneya, bądź same kreujące się na nietykalne dziewice(przetykając swój wizerunek paroma pikantnymi zdjęciami), które nie mają do zaprezentowania za grosz talentu aktorskiego.

m111

Nie wiem co ty masz do Dakoty. Dakota Fanning i Jodelle Ferland to najlepsze aktorki młodego pokolenia są genialne te ,,gwiazdki'' Disneya są średnie i tyle

frycek49

wysokotoksyczna, nie rozumiem cię. twierdzisz, że Dakota jest podobna do np. Miley C.? Dakota jest świetna, aż dziwie się, że nie zagrała jeszcze w jakimś filmie, który dałby jej chociaż nominacje do oscara.

LeaMao

Eee nie przejmuj się dziewczyna wymyśliła jakieś bzdury o Dakocie (bo jej nie lubi) nie poparła żadnymi dowodami jakoby Dakota była na jakiś „pikantnych" zdęciach (pewnie na pudelku znalazła) i myśli że jej ktoś w to uwierzy. A z resztą co kogo obchodzi co Dakota robi prywatnie, Jak dla mnie to ona może sobie chodzić po domach i mordować ludzi, i tak mnie to nie zainteresuje, bo mnie takie informacje o aktorach po prostu nie obchodzą