Ta mała to beznadziejna aktorka, a uważa się za wielką postać światowego kina. Dużo jej do tego brakuje.
Na jakich podstawach to stwierdzasz że jest beznadziejna. A po drugie skąd wiesz co ona sobie wyobraża. Jest świetną aktroką ,pewnie widziałeś z nią film i teraz jestes zazdrosny/a ale jak się ma 11 lat to tak to juz jest.
Zgadzam się w 100%. Po pierwsze nie znasz jej osobiście i nic o niej nie możesz powiedzieć, jeśli jest beznadziejna to pewnie nie próbujesz jej nawet poznać, więc nie wypowiadaj się. To co robi jest fenomenalne!
Szczeże mówiąc to szydze z twojej wypowiedzi. To jest jeszcze dziezko. To nawet można powiedzieć mieć zaszty wtakim młodym wieku grać w filmach, i to dobrych filmach, ze znanymi aktorami.Jak już ktoś to zauważył skąd Ty możesz wiedzieć za kogo ona sie uważa. Znasz ja, tak dobrze żęby to wiedzieć?? I to niejest beznadziejna aktorka.Umie sie wczuć w role w nową postać i za to ja lubie.
Wcale nie jest beznadziejna! Zastanów się co piszesz, mała ma talent, który chyba każdy potrafi zobaczyć.
o czym ty, czlowieku bredzisz? znasz ja? czytales jakikolwiek wywiad z nia? zaloze sie, ze w ogole nie przyszlo ci to do glowy. heh, typowy polak, jak trafi sie ktos na prawde utalentowany, z pasja a w dodatku dziecko, to odrazu na odstrzal. podpisuje sie pod wypowiedziami poprzednikow.
Ludzie ktorzy pisza takie rzeczy to w wiekszosc zazdrosne, puste dziewczynki ktore same maja niewiele wiecej lat niz Dakota ;)
Każdy może wypoiedzięc swoją opinie, ale do tego trzeba jeszcze dobrych argumentów. Osobiście do Dakoty nic nie mam, czasem jej gra mi się podoba, czasem nie, najbardziej mnie ciekawi czy kiedy doroście tez bedzie taka sławna czy skończy jak Macaulay Culkin.
heh.... dobra aktorka, ale smieszy mnie jedno - zacytuje z miesięcznika FILM(lipcowe wydanie z batmanem na okładce, nie zacytuje dokładnie, ale było coś takiego):
- kiedy była jeszcze mała Orlando Bloom miał ją na rękach(przyznanie nagrody dla najlepszej aktorki najmłodszego pokolenia)
- Sean Penn zabrał ją do wesołego miasteczka
- Michelle Pfeiffer zorganizowała jej 8 urodziny
- W wieku 8 lat całowała się z chłopakiem
a o to końcowy cytat(z pamięci):
- Ciekawe co zrobi w wieku 14 lat?
Nie wiem, fajnie by było, gdyby zagrała rolę 13-letniej dziewczynki palącej papierosy, albo biorącej nałogowo narkotyki. Kto wie, może tak będzie? Hmm... a może zagra coś jeszcze bardziej kontrowersyjnego? KTO WIE? No i jeszcze jedno - ciekawe czy dotrwa w roli aktorki do 40-lat.
Ta Dakota coś szczera... i trochę dziwna, ale bez przesady.
Gdy odbierała nagrodę od Broadcast Film Critics Association za rolę w filmie I am Sam (2001), była za mała by dosięgnąć do mikrofonu, aby wygłosić mowę. Prezenter Orlando Bloom pomógł jej, podnosząc do mikrofonu i trzymając ją przez czas wypowiedzi, która okazała się całkiem długa.
ciekawe co zrobi w wieku 14 lat. jednak jedno jest juz wiadome. w wieku 12 lat, zagrala w scenie gwaltu. co moimzdaniem jest sporym naduzyciem. podobno jej matka- artykul byl na onecie ma nadzieje na oscara. brzydze sie takim przedmiotowym traktowaniem dziecka. bo to jeszcze dziecko.
jestes pojebany to przecierz jeszcze dzieciak masz naprawde napierdolone pod swoja kopułka piszać takie gówno.Idz do lekarza albo małe bara-bara z partnerką ( lub patnerem, nie wnikam) bo masz siakis problem ( brak sexu też jest problemem).
a co? zazdrościsz jej? ona jest super, świetnie gra, skoro nie jest wielką gwiazdą dlaczego ma tak wiele fanów hmm?
Oglądałeś jakikolwiek film z nią?! Według mnie, ona jest wybitna! Ma 12 lat i jest aktorką na naprawdę wysokim poziomie. Nie będę jej poziomu porównywała do Twojego, bo jest to sprawa po prostu beznadziejna, z góry jesteś przegrany.
Sam uważam, że ma więcej rozsądku i talentu niż panna Watson. Co do uważania się za wielką gwiazdę, to wywiadów nie udziela itp.
Beznadziejna??? Człowieku, popotrz co ty piszesz??? Mała ma 12 lat, a filmografia jak u 40 latki. Chyba nie jest taka zła skoro w tylu filmach zagrala... moim zdaniem w Sile Strachu byla swietna...
Dyskusja na ten temat z Panią Zagadką jest zbędna. Osoba ta ma jakiś duży kompleks i jest strasznie zła na świat - poprostu przemilczmy jej głupote.
PZDR dla fanów Dakoty :)
(do fanow dakoty) piszecie, ze dakota to swietna aktorka, cudowne dziecko itp. swietnie, ale kazdy ma swoje zdanie! jezeli komus sie ona nie podoba to ma prawo to powiedziec tak samo jak wy sie nia zachwycacie. piszecie: "jak mozesz wiedziec czy uwaza sie za swietna aktorke nie znasz jej" -a moze wy znacie? nie wydaje mi sie. jezeli po przeczytaniu wywiadu myslicie, ze wszystko o niej wiecie to cos jest z wami nie tak. i dlaczego od razu zazdrosc? czy wy wszystkich aktorow uwielbiacie? na pewno nie. czy to znaczy ze im zazdroscicie? ludzie popadacie w paranoje!
dzieci sa zawsze dobre w swoich rolach,
dziecko ktore gra dziecko czyli siebie i nie trzeba tu wielkiego talentu
ta jasne wystarczy wziąść pierwsze lepsze dziecko i już zagra perfekcyjnie swoją role która poruszy widzów albo naprzykład realistycznie pokaże przerażenie i strach. Właśnie tutaj potrzebny jest talent i właśnie Dakota go ma.
z 90% dzieciakow do 15 roku zycia nadawalo by sie do filmow i byloby swietnymi aktorami
wystarczy opowedziec dzieciakowi cos starasznego i juz sie stracha do kamery
ta już to sobie wyobrażam jak reżyser opowiada małemu aktorowi straszne chistoryjki albo coś innego w zależności od emocji jakie ma zagrać. Dobra wystraszyłem ją kręcimy AKCJA he he przez ciebie to zajadów na gębie dostałem tak się uśmiałem.
Tak się składa, że "Pan zagadka" ma rację. Bo "aktorką" jest nędzną. Myśli sobie: Każda gwiazda po kolei chce moje zdjęcie i autograf. Totalna debilna idiotka!
Skąd wiesz że jest debilką?
Jak jest taka beznadziejna to czemu jest angażowana do tylu filmów?
Jakoś jest bardzo wiele osób, kótre potrafią docenić jej aktorstwo.