Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Nie wiem czy wy, ale ja ostatnio kilka razy spotkałam się z porównaniem Dakoty Fanning do Julii Wróblewskiej....? xd xd

Dla mnie to jest po prostu śmieszne, bo jak można porównywać tak profesjonalną aktorkę do dziecięcej gwiazdki z jednego filmu (nie mówię, że jej nie lubię, bo rzeczywiście tak nie jest, nie przeszkadza mi), ale... Może `znajdą` się też zwolennicy Julki, więc możemy porozmawiać. ;D Od razu mówię: wypowiadajcie się o Julii Wróblewskiej w wieku, którym jest teraz, a o Dakocie, jak była w wieku Julki, żeby nie było. xd

ewcia532_filmweb

Osobiscie wole Dakote. Nie tylko dlatego, ze jestem jej fanka, ale dlatego, ze poprostu w tak młodym wieku wypadała strasznie wiarygodnie i grala naturalnie (Sam). Jesli chodzi o Julie to widzialalam ja tylko w 'Nie klam, kochanie' i musze przyznać, ze jej rola strasznie mnie irytowała. Moze gdy dostanie lepsza role, cos z niej wyjdzie i pokaze na co ja stac. Bo naprawde nie jest zla, tymbardziej patrzac na naszych dzieciecych 'aktorow' . Przy nich wypada bardzo dobrze. Chociaz do Dakoty to bym jej nieporownywala, bo to poprostu nie ta liga. Pzdr. ;)

ewcia532_filmweb

Porównanie Julki do Dakoty jest raczej nie na miejscu, aczkolwiek bierze się to stąd że Julka jest jedyną polską aktorką młodego pokolenia której udała się pozostać przy aktorstwie. Julka jak na polskie warunki jest dobrą aktorką ale nie powinno jej się porównywać do gwiazd światowego formatu.

ewcia532_filmweb

RapaNui: Julka nie zagrała w `Nie kłam kochanie` xD. Jeżeli chodzi o film to tylko "Tylko Mnie Kochaj", reszta to seriale.

A po za tym się z wami zgadzam.