Ten matoła ta głupia Dakota to wredny małpiszon!!! Alysska Milano też nie lepsza od niej w jej wieku kariere robiła a teraz musi zamiatać gnój z ulicy!!!! Zdania nie zmienie!!!
O widzę że znasz Dakotę osobiście że się o niej tak wypowiadasz:). „Wredny małpiszon" to raczej cecha charakteru, a nie słowa skurzące do opisu jakości czyjejś gry aktorskiej. Alyssa Milano daleko zaszła nie wiem po co się jej czepiasz. Nie ma nic złego w robieniu kariery w tak młodym wieku. Nawet psychologowie to potwierdzają że jak dziecko ma kontakt ze sztuką i kulturą to bardzo dobrze to wpływa na rozwój tego dziecka, zaś jaszcze lepiej jest jak dzieciak sam występuje na scenie w tedy nie tylko dzieciak rozwija się pod względem intelektualnym i emocjonalnym, ale także podbudowuje poczucie własnej wartość, staje się bardziej śmiałe i otwarte na ludzi. A to jest potrzebne w życiu. Ty myślisz że po co ta zachodzie się robi te różne szkółki artystyczne itp.? Właśnie po to by dzieci miały chociaż parę godzin jakiegoś kontaktu z sztuką ,żeby rozwijały wyobraźnie itp. Bo przecież nie każde Bedzie miało okazję stanąć na scenie: zagrać w filmie, napisać książkę, czy wydać płytę. A tak przy najmniej w takiej szkółce popróbują śpiewać, malować czy pisać wierszyki. Z resztą ktoś musi wcielać się w role dzieci w filmach. Kogo byś wziął do takiej roli? Jestem ciekawy.
Lol. Następny gówniarz. To chyba najtrafniejsze określenie. ;)
Zdania nie zmienisz, wypowiadasz się jedynie na temat jej charakteru, pomijasz fakt że jest świetną, młodą i obiecującą aktorką, pewnie nawet jej na oczy nie widziałeś, i porównujesz do Alysski Milano?! I jeszcze "gnój z ulicy". Sorry bardzo ale wątpie żeby Alysska musiała zamiatać gnój z ulicy- natrzepała wystarczająco kasy żeby nie musieć tego robić.
No po prostu Gówniarz i Prymityw.
Zgadzam się z tobą mnie też denerwuje jak ktoś wypowiada się cechach charakteru jakiegoś aktora a danej osoby nawet na oczy nie widział
następna pełna argumentów wypowiedź! chłopczyku weź sie ogarnij i następnym razem zastanów się co piszesz albo wiesz co - nie pisz w ogóle.
moim zdaniem Dakota jest dobrą aktorką pomimo młodego wieku i z czasem będzie jeszcze lepsza.
Nie znam jej z charakteru więc nie będe oceniać, chociaż wydaje się miłą,inteligentną,(jeszcze) nie zepsutą przez Hollywood dziewczyną.