aha czyli postanowiłas chwalić sie swoją 'inteligencja' u Dakoty, 'brawo',najpierw ludzi u Reevsa i nawet u Seagal'a wkurzałas, teraz zakładasz tak samo durny post tutaj...
ja jestem ciekawa czy ty masz mózg czy też próżnię?
Jesteś idiotą !!! Ciekawe czy twój ulubiony aktor grał już w jakimś pożądnym filmie bo gra w samych żałosnych.
chyba raczej idiotkĄ ...a właśnie Seagal to do najambitniejszych aktorów to nienależy...
Skad wiesz ze Steven jest jego ulubionym aktorem ? Pamietam ze ty tez masz dziwne gusta.......moze ten koles ze zdjecia tez jest twoim ulubionym ? A z tego co pamietam jest to postac z tandetnych horrorow. Zalosny czlowiek
Żandarm -
Widzę że znów stajesz się obrońcą, tylko czy napewno tej 'odpowiedniej' osoby?
Otóż autorka postu założyła go tylko dla wkurzania ludzi,bo tak samo głupowate i prowokatorskie tematy zakłada na forach innych znanych aktorów m.in Keanu Reeves( z tymże jeden z jej topiców juz zablokowali)
Skąd wiadomo że Steven jest jej 'idolem'- no to wg. mnie widać od razu, po nicku, po blogu i po postach( wktórych tez mądrością nie grzeszy)u Segala na forum...
A może on lubi horrory?to nie jest jakiś powód do wstydu itp...
Dziwne że ten post jakoś nie budzi w tobie obrzydzenia czy mdłości, tylko jedna krytyczna wypowiedż użytkownika rockstein007?!
Odpowiem Ci podobnie jak w poście "Mała, głupia c***" : żałosne to jest bluzganie bez konkretnego powodu,bo jak chce się już brać za jakąs krytyke to powinno się miec choć jeden istotny argument.
I bronienie kogoś, kto sam siebie wybronić nie potrafi ( lub próbuje wulgaryzmami)( no i na obrone nie zasługuje) wcale nie jest czymś szlachetnym.
Wspomniałaś w tej wypowiedzi o mnie. I co ci chodzi jeśli chodzi do mnie bo nie potrafię tego zrozumieć.