Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

dakota ma juz 13 lat i jestem ciekawa czy ma juz_________________okres (miesiączke)

użytkownik usunięty
stivun_sigal_lof_lof

aha czyli postanowiłas chwalić sie swoją 'inteligencja' u Dakoty, 'brawo',najpierw ludzi u Reevsa i nawet u Seagal'a wkurzałas, teraz zakładasz tak samo durny post tutaj...

ja jestem ciekawa czy ty masz mózg czy też próżnię?

stivun_sigal_lof_lof

Jesteś idiotą !!! Ciekawe czy twój ulubiony aktor grał już w jakimś pożądnym filmie bo gra w samych żałosnych.

użytkownik usunięty
RokiCor

chyba raczej idiotkĄ ...a właśnie Seagal to do najambitniejszych aktorów to nienależy...

Seagal jest daremny. Jak go widzę to robi mnie się nie dobże.

RokiCor

omg :d no oryginalne przyposzczenia ^_^ wyglada na 9 lat, więc wątpie ;p

RokiCor

omg :d no oryginalne przyposzczenia ^_^ wyglada na 9 lat, więc wątpie ;p

RokiCor

chcesz byc inteligentny ? Coz niektorym moze zrobic sie NIEDOBRZE jak przeczytaja twoj post.

RokiCor

Skad wiesz ze Steven jest jego ulubionym aktorem ? Pamietam ze ty tez masz dziwne gusta.......moze ten koles ze zdjecia tez jest twoim ulubionym ? A z tego co pamietam jest to postac z tandetnych horrorow. Zalosny czlowiek

użytkownik usunięty
Zandarm

Żandarm -
Widzę że znów stajesz się obrońcą, tylko czy napewno tej 'odpowiedniej' osoby?
Otóż autorka postu założyła go tylko dla wkurzania ludzi,bo tak samo głupowate i prowokatorskie tematy zakłada na forach innych znanych aktorów m.in Keanu Reeves( z tymże jeden z jej topiców juz zablokowali)
Skąd wiadomo że Steven jest jej 'idolem'- no to wg. mnie widać od razu, po nicku, po blogu i po postach( wktórych tez mądrością nie grzeszy)u Segala na forum...

A może on lubi horrory?to nie jest jakiś powód do wstydu itp...
Dziwne że ten post jakoś nie budzi w tobie obrzydzenia czy mdłości, tylko jedna krytyczna wypowiedż użytkownika rockstein007?!

Odpowiem Ci podobnie jak w poście "Mała, głupia c***" : żałosne to jest bluzganie bez konkretnego powodu,bo jak chce się już brać za jakąs krytyke to powinno się miec choć jeden istotny argument.
I bronienie kogoś, kto sam siebie wybronić nie potrafi ( lub próbuje wulgaryzmami)( no i na obrone nie zasługuje) wcale nie jest czymś szlachetnym.

My_-_SecreT_-_EmkA a ty do mnie coś może negatywnego masz ???

użytkownik usunięty
RokiCor

eeee , przeczytaj dokładniej moją wcześniejszą wypowiedź :]

Wspomniałaś w tej wypowiedzi o mnie. I co ci chodzi jeśli chodzi do mnie bo nie potrafię tego zrozumieć.

użytkownik usunięty
RokiCor

aha, nie zrozumiałeś? wyjaśniłam ci to na twoim blogu.

Rozumiem już :) ......................................................