Co tu dużo pisać: Dakota jest genialna :]
Żałosne są komentarze typu: "niech się dziecko cieszy" czy "ma nadzianych rodziców, którzy ją wypromowali"... Zwykła ludzka zazdrość... Ja też przyznaje, że szalenie jej zazdroszczę... tego, że w tak młodym wieku zagrała z takimi wielkimi aktorami jak Charlize Theron[:)], Denzel Washington, Tom Cruise, Robert De Niro (!!!)
Znajomości czy pieniądze mogą co najwyżej pomóc zwrócić na siebie uwagę i dostać się do jakiś trzeciorzędnych filmów czy seriali... ale nikt mi chyba nie powie, że ktoś bez talentu i zdolności aktorskich zagra jedną z głównych postaci w filmie Scott'a, Spielberg'a. Ja osobiście widziałem Dakotę w pięciu filmach: CZŁOWIEK W OGNIU, WOJNA ŚWIATÓW, 24 GODZINY, SIŁA STRACHU i DZIEWCZYNY Z WYŻSZYCH SFER... I byłem oczarowany każdą jej rolą. Mała znakomicie potrafi sie odnaleźć zarówno w roli dramatycznej, komediowej czy w horrorze :] Zdecydowanie najlepsza aktorka mlodego pokolenia i nie tylko, bo bije na głowe też wiele 'starych' "gwiazd"...
PS. Zaskoczyła mnie inforamcja którą przeczytałem przed chwilą w ciekawostkach (jeśli jest prawdziwa), że Dakota jest członkiem Amerykańskiej Akademii Filmowej co daje jej prawo głosowania w Oscarowych nominacjach... Co musi świadczyc o jej dużej dojrzałości co do sztuki filmowej :)
Pozdrawiam ;]
Zgadzam się! Nie można się wkupić! Ludzie którzy to piszą nie albo nie widzieli z nią filmów albo są ślepi!
Też widziłam wymienione przez Ciebie filmy i byłam pod bardzo dużym wrażeniem jej umiejętności.
Oglądałam też wiele wywiadó z nią i podoba mo sie sposób w jaki mówi wydaje sie być dużo starsza:D czasami mi glupio!
Pozdrawiam