Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

66 miejsce w aktorkach... w takim wieku. Nie no w dzisiejszych czasach kinematografi idzie nieźle dostać zawału

hedzien

bardzo dobra aktorka młodego pokolenia(Jedna na najlepszych właściwie).W pełni zasługuje na pozycje w top 100 czy na aż tak wysokie to już tu można się kłócić. Moim zdaniem są lepsze aktorki niż ona

hedzien

juz nie 66 tylko 61 i idzie w góre:)
To jest najlepsza aktorka młodego pokolenia, ona daleko zajdzie:)

hedzien

Taaa. Nie ma to jak grać w niezłych filmach i być 'kojarzoną' ze swoich ról, a po zagraniu (5 min) w filmowej porażce być najlepszą młodą aktorką. Ciekawe dlaczego przed Zmierzchem nie było tu tylu koneserów jej 'ogromnego talentu'? ;]

Phoenix22

szkoda mi jej. takie wspaniałe filmy jak Człowiek w ogniu czy Sam, a teraz? miejmy nadzieje, że później znów wróci do lepszych filmów.

LeaMao

Ojj bez przesady tezraz tez gra w dobrych filmach.
To dobrze, że gra rozne widac, ze ma talent aktorski!!
I teraz jest na 56 miejscu:)

Misia81

Aktualnie gra w coraz gorszych produkcjach. A miejsce w rankingu to tylko skala popularności aktora, nie jego talentu.

Phoenix22

Nie tylko skala popularnosci liczy się tez jak lubia i oceniaja jej gre ludzie.
Bo własnie z tak pojawia sie srednia i jest sie w rankingu.
Czyli jednak oceniana jest jej gra aktorska na wysokim pozoimie.

Misia81

Zgadzam się z Misią81.
Dakota naprawde dobrze gra.
W tak młodym wieku ona zrobila karierę na skale swiatowa.
Jest najlepsza aktorka młodego pokolenia moin zdaniem.

hedzien

Jak na 16 lat to jest fenomenalna!

Man on Fire, Dreamer, Winged Creatures, Hounddog - we wszystkich tych filmach pokazała niesamowitą klasę. Wyrośnie na drugą Jodie Foster. Nie mogę się doczekać aż zobaczę The Runaways, bo krytycy są zachwyceni jej rolą :)

LukC

W 100 procentach się z tobą zgadzam:)
Czuje, że Dakota ma podobna przyszłość jak Jodie!
Tez nie mogę się doczekać The Runaways:)
Na pewno będzie cool film, a Dakota znowu nas zachwyci.
Pozdrawiam

hedzien

Nie jest złą aktorką, ale moim zdaniem do top 100 trochę jej jeszcze brakuje. Widziałam z 6 filmów z nią i w każdym podobnie kreowała swoją postać. W przyszłości jak najbardziej, czemu nie, nie zapowiada się źle. Ale narazie z top 100 możnaby poczekać.

little_bittersweet

Jak uważasz. Dakota świetnie gra i na pewno dostanie oscara
Top 100 naj widoczniej nie mogło na nia zaczekać:)
Taki talent.
pozdrawiam

Misia81

od tamtego czasu z dwóch 6 jest na dwóch 5:)
66 i nagle 55:)
Tak dalej Daki:)

Misia81

To jest Dakota Fanning!!
Najlepsza młoda aktorka.

Super,że jest tak wysoko w rankingu:)

hedzien

Skoro w tym wieku zaszła tak daleko, to za kilka lat może być tylko lepiej ;) A ten cały ranking z tego co zauważyłam powinien mieć nazwę "ranking najpopularniejszych aktorów". Poza tym każdy lubi kogo chce, więc przestańcie się rzucać.

bittersweet_

Dokładnie "każdy lubi kogo chce, więc przestańcie się rzucać":)
Ja ja lubie, a ktoś nie i co ztego to mój wybór.
Ranking fatkycznie troche lubi ustawiać gwiazdy "popularnościowo".
Dakota moim zdaniem to frnomenalna aktorka.

hedzien

A teraz 56. Dakota idzie w górę. :) To prawda - ona ma w sobie ogromny talent. Być może nie wybiera dobrych produkcji, ale myślę, że o niej będzie jeszcze głośno i to nie raz.