66 miejsce w aktorkach... w takim wieku. Nie no w dzisiejszych czasach kinematografi idzie nieźle dostać zawału
bardzo dobra aktorka młodego pokolenia(Jedna na najlepszych właściwie).W pełni zasługuje na pozycje w top 100 czy na aż tak wysokie to już tu można się kłócić. Moim zdaniem są lepsze aktorki niż ona
juz nie 66 tylko 61 i idzie w góre:)
To jest najlepsza aktorka młodego pokolenia, ona daleko zajdzie:)
Taaa. Nie ma to jak grać w niezłych filmach i być 'kojarzoną' ze swoich ról, a po zagraniu (5 min) w filmowej porażce być najlepszą młodą aktorką. Ciekawe dlaczego przed Zmierzchem nie było tu tylu koneserów jej 'ogromnego talentu'? ;]
szkoda mi jej. takie wspaniałe filmy jak Człowiek w ogniu czy Sam, a teraz? miejmy nadzieje, że później znów wróci do lepszych filmów.
Ojj bez przesady tezraz tez gra w dobrych filmach.
To dobrze, że gra rozne widac, ze ma talent aktorski!!
I teraz jest na 56 miejscu:)
Aktualnie gra w coraz gorszych produkcjach. A miejsce w rankingu to tylko skala popularności aktora, nie jego talentu.
Nie tylko skala popularnosci liczy się tez jak lubia i oceniaja jej gre ludzie.
Bo własnie z tak pojawia sie srednia i jest sie w rankingu.
Czyli jednak oceniana jest jej gra aktorska na wysokim pozoimie.
Zgadzam się z Misią81.
Dakota naprawde dobrze gra.
W tak młodym wieku ona zrobila karierę na skale swiatowa.
Jest najlepsza aktorka młodego pokolenia moin zdaniem.
Jak na 16 lat to jest fenomenalna!
Man on Fire, Dreamer, Winged Creatures, Hounddog - we wszystkich tych filmach pokazała niesamowitą klasę. Wyrośnie na drugą Jodie Foster. Nie mogę się doczekać aż zobaczę The Runaways, bo krytycy są zachwyceni jej rolą :)
W 100 procentach się z tobą zgadzam:)
Czuje, że Dakota ma podobna przyszłość jak Jodie!
Tez nie mogę się doczekać The Runaways:)
Na pewno będzie cool film, a Dakota znowu nas zachwyci.
Pozdrawiam
Nie jest złą aktorką, ale moim zdaniem do top 100 trochę jej jeszcze brakuje. Widziałam z 6 filmów z nią i w każdym podobnie kreowała swoją postać. W przyszłości jak najbardziej, czemu nie, nie zapowiada się źle. Ale narazie z top 100 możnaby poczekać.
Jak uważasz. Dakota świetnie gra i na pewno dostanie oscara
Top 100 naj widoczniej nie mogło na nia zaczekać:)
Taki talent.
pozdrawiam
Skoro w tym wieku zaszła tak daleko, to za kilka lat może być tylko lepiej ;) A ten cały ranking z tego co zauważyłam powinien mieć nazwę "ranking najpopularniejszych aktorów". Poza tym każdy lubi kogo chce, więc przestańcie się rzucać.
Dokładnie "każdy lubi kogo chce, więc przestańcie się rzucać":)
Ja ja lubie, a ktoś nie i co ztego to mój wybór.
Ranking fatkycznie troche lubi ustawiać gwiazdy "popularnościowo".
Dakota moim zdaniem to frnomenalna aktorka.