Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Wyście zwariowali jak takie coś może być na pierwszym miejscu bosze

Darkelf

Właśnie!!!,was POGIĘŁO!!!!!!!!! Jak to upośledzone dziecko może być na 1 miejscu??? No chyba nie powiecie mi że jest lepsza od takich NAPRAWDE ŚWIETNYCH aktorów jak Depp,Malkovich,Hanks,De Niro,Pacino..... Naprawde was pogielo !!!

Zecke23

KURDDDEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!mnie az zgięło jak to zobaczyłam!!!ona moze sobie dobrze grać ale ....no kurde,ona sie zupełnie nie liczy!!!a na pewno sie nie liczy na TOP SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Leps za od Deepa i Malkovich????chyba ktoś po prostu masowo zagłosował!!!i tyle,no!!!!chyba mnie zaraz szlag trafi...masówa masówą ale przynajmniej żeby ta masówe na porządnym aktorze a nie na na 11 latce!!!

Akatonka

no bo większość osób co głosują nie mają więcej niż 12 lat albo jakieś baby co myślą że jak dziecko zagra w paru znanych filmach i ma tylko 11 lat to "wielka" aktorka która zasługuje na 10/10 wkońcu tak niestety jest :/
Na pierwsze miejsce zasługują : Al Pacino , Robert De Niro , Bruce Willis , Anthony Hopkins , Christian Bale , Edward Norton , Tom Cruise czy Johnny Depp a nie qr8a ona !!!

Darkelf

1. nie nalezy sie sugerowac srednia ocen i miejscem w topliscie filmwebu bo te cyferki sa zupelnie niemiarodajne i o niczym nie swiadcza. Beztalencia, ktore obecnie sa trendy moga miec wyzsze noty niz aktorzy tacy jak De Niro albo Pacino.

2. Dakota Fanning nie jest zadnym "uposledzonym dzieckiem" i pisanie takich glupot swiadczy tylko o autorze tej kretynskiej wypowiedzi. Dakota Fanning to bardzo utalentowane dziecko, ktore za jakies 10 lat ma szanse wyrosnac na swietna aktorke pod warunkiem oczywiscie ze hollywood jej nie zje przez ten czas.

3. 12letni glosujacy czesciej oceniaja Dakote tak jak wy niz pozytywnie, bo sa po prostu zazdrosni (zwlaszcza puste, maloletnie gowniary ktore wypisuja ze Dakota jest brzydka itp itd).

____16

ten top listy sa trochę bez sensu...
oprócz tego jak głosują ludzie, powinno brac się także pod uwagę ilośc tych głosów... to jest bez sensu!
przeciez ona ma niewiele ponad 500 głosów, a taki Johnny, co własnie zleciał na drugie miejsce, ma ponad 9000... jest pewna różnica, no nie?
nie, żebym coś miała do Dakoty, bo jest całkiem spoko :)
ale to już nie pierwszy raz, kiedy wkurzają mnie ten top listy...

_Agnieszka_

racja jak to coś może być pierwsze ?????????
Chyba tylko dlatego że dziecko to zaraz najlepsza !
Denerwują mnie osoby które mówią że John MALkovich gra dobrze ale ona jest małą więc zasługuje !
1. Robert De Niro
2. Jack Nicholson
3. Johnny Depp ( chyba tak się pisze )
4. John Malkovich
5. Kevin Costner
6. Richard Dreyfuss
7. Al Pacino
8. Jean Reno
9. Tom Hanks
10. Krystyna Feldman
........
........
........
12389.Dakota Fanning

_Agnieszka_

masz rację np. Emma Watson jest wyżej niż Marlon Brando !
Paranoja

Darkelf

Zobacz lepiej co jest na 8 miejscu Top 100 filmów, to dopiero jest masakra.

Maro_2

jakis czas temu ta telenowela z 8 miejsca byla na pierwszym... ale co z tego? jak juz wyzej pisalem te wszystkie oceny nie sa w zaden sposob miarodajne i nie ma sensu sie nimi przejmowac

Darkelf

Dobrze powiedziane!! Ludzie, kto na nią głosował?? Czy znalazła się (Boże - nie wiem jakim cudem) na pierwszym miejscu tylko dla tego, że jest dzieckiem?? Bez jaj!! Inni aktorzy, którzy spadli przez nią w rankinku pracowali na swoją pozycją latami(np. John Malkovich, Robert De Niro, Al Pacino, Anthony Hopkins itp.) a ta ni stad ni zowąd na 1. Czy głosowalisci na nią ze względu na "Wojne światów" (kolejna - według mnie - porażka tego lata)??? Bo chyba nie mam innego logicznego wytłumaczenia takiego nagłago skoku.
Konkludując - waszą decyzję to dal mnie: porażka, dno, totalny brak gustu, piekielny żart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darkelf

jejus..porowanaj sobie gre takiej emmy watson i dakoty...ona ma w sumie jakis talent i gra bardzo przekonujaco i relnie...emma to sztywniara...
uwazam ze ona ma dziecko..ma juz kilka mniejszych i wiekszych filmow na koncie...moze rzeczywiscie pierwsze miejsce to przesada bo inni wielcy aktorzy na swoja kariere pracowali latami...ja na nia napewno nie glosowalam..aczkolwiek uwazam ze to bedzie bardzo dobra aktorka...:)
pozdro monisia:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

danielradcliffe1 skoro Dakota jest taka lepsza to czemu ona nie wygrała Nickelodeon KidS Choice Awards tylko Emma?

Darkelf

Wiesz co idź do mamusi po smoczek gówniaro!!! Dakota jest 100 razy lepsza od ciebie i zasługuje na 1 miejsce. Ona też pracuje ponad 5 lat!

Darkelf

'takie coś'? To człowiek, nie rzecz. Jak masz zamiar się tak wypowiadać o istocie ludzkiej to już lepiej się w ogóle nie wypowiadaj.
Tak jak już ktoś napisał, nie należy się sugerować tymi rankingami. I na pewno nie jest to powód, aby młodą, rozwijającą się aktorkę, która niewątpliwie jest świetnym zjawiskiem w dzisiejszym 'dziecięcym' [piszę w cudzysłowiu, bo Dakota gra w filmach raczej dla dorosłych, chodzi mi tu o jej wiek] kinie nazywać rzeczą!

Carmen_ka

To świadczy tylko o arogancji i bezczelności autora tego posta. Nie ma sensu dyskutować z kimś, kto tak podchodzi do sprawy. Strata czasu.