Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Moim zdaniem to jest najlepsza młoda aktorka dwudziestego pierwszego wieku.Nie widziałam wielu filmów z nią,lecz w tych których widziałam prezentowała się świetnie.Nie ma porównania z Seleną czy Miley.Do żadnej z gwiazdek Disney'a nic nie mam,bo one także są potrzebne dla nieco innych gust.Filmy disnejowskie są proste,naiwne i nie wymagające nic od widza.Dakota gra w większości w filmach,które nie bardzo mi się podobają więc nie mogę powiedzieć zbytnio o jej grze aktorskiej.Ja gustuję bardziej w komediach romantyczbych,a ona zbytnio w takowych nie gra.Ale zasłużone 8/10 daję ;)

Dokładnie, ja również uważam, że jest ona najlepszą aktorką młodego pokolenia. Nie widzę tutaj w ogóle porównania z tymi wszystkimi gwiazdkami Disneyowskimi. Mnie Dakota zauroczyła w Wojnie Światów i to (według mnie) jest chyba jej najlepsza rola. Pozostaje mi życzyć jej już tylko dalszych sukcesów w Show Biznesie. :)

użytkownik usunięty
xAvelinx

Gwiazdki z Disney'a też są potrzebne,aby młodsze dzieci miały radochę z oglądania.Ja też bardzo lubię filmy Disney'a ale nie uważam tego za wyłączność.Po prostu są lekkie i można także coś z nich wydobyć,choć przekaz zawsze jest prosty.W filmach głębszych trzeba dotrzeć o co chodzi,a w tych jest wszystko 'podane na tacy'.Ale dziwi mnie,że ktoś porównuje Dakotę do np. Miley.Dakota bynajmniej coś osiągnęła w swojej karierze,a Miley gra w serialu dla dzieci.Ma bardzo fajny głos i umie śpiewać więc może niech się skupi na swoim prawdziwym talencie ;)

Musze przyznać że niestety nie przepadam za nią ;/ Z każdym nowszym filmem coraz mniej ją lubię. Nic na to nie poradzę. Może i ma talent, i coś w tym jest ale niestety ale ten rodzaj talentu wzbudza we mnie coraz większy wstręt i znudzenie. Nie życzę jej źle, bo widzę że dużo a nawet bardzo dużo osób ją lubi ale dla mnie niestety jest daleka od ideału. Bez obrazy ale nie zgadzam się z tym tematem ;]

janek_02

Wiecie, w sumie Dakota i Miley czy Selena to dwa różne światy. I mimo, ze jej nie lubię to ona jest najlepiej zapowiadającą się przyszłą gwiazdą, mimo, że już takową jest. Wróże jej nie jednego, ale kilka Oscarów. :)

użytkownik usunięty
paczek93

Ja kiedyś jej nie lubiłam,ale niedawno się to zmieniło gdy obejrzałam kilka filmów z nią.I może niektórzy jej nie lubicie,ale napewno zrobi niezłą karierę.

ta, tylko teraz zaczyna grać w beznadziejnych filmach. A szkoda.

Moniia

wedlug mnie ona ma naprawde talent i juz zaczyna robic kariere ale osobiscie uwazam ze skonczy jak te wszystkie divy i bedzie jak np.lindsay lochan. niestety ale to moje zdanie. slawa ja zniszczy