Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Niewatpliwie genialna postac! Kazda jej rola wywiera na mnie taki podziw, ze az sie dziwie, ze ta dziwczyna ma dopoero 14 czy 15 lat. Co z tego, ze ogladalam z nia tylko 3 filmy. Moze nie byly to jakies swiatowe arcydziela, ale filmy te byly bardzo dobre. W Wojnie swiatow, Dziewczynach z wyzszych sfer i Czlowiek w ogniu stworzyla wspaniale kreacje. Z tych trzech najbardzioej zachwycily mnie Dziwwczyny z wyzszych sfer i Czlowiek w ogniu. W obu tych dziaelach Dakota raz mnie wzruszala do lez, a potem wyciskala ze mnie lzy smiechu! Jej role maja w sobie tyle emocji, pasji. Nie jeden aktor z 40 na karku pozazdroscilby jej talenu. Wielkiego talentu. Podziwiam te dziewczyne, bo zasluguje na podziw. Mam nadzieje, ze kiedys dostanie Oscara, ale takze trzymam za nia kciuki dlatego bo nie chce aby kolejny wspanialy czlowiek zmarnowal swoj talent poprzez wode czy prochy. Licze na to, ze Dakota nie bedzie taka glupia jak wiekszosc mlodych i zdolnych aktorow, i bedzie ta sama fajna i normalna dziwczyna. Wielki talent i wielki czlowiek! Dakota Fanning jeszcze kiedys zostanie okrzyknieta najlepsza aktorka swiata! Zobaczycie! :)

mela1993_5

A według mnie najlepsza jest Jodelle Ferland. Kraina traw czy Silent hill w tych filmach była genialna ale Dakota też jest spoko, można powiedzieć że jest jeden kroczek za Jodelle

frycek49

Hmm..
Polecam z nią tez film "Siła Strachu" i "Hounddog".
W tym drugim dopiero wyciskanie z ciebie łzy.
Jestem takiego samego zdania co ty.
Jest najlepsza. Zachwyca i poraża talentem.

adrian33d

Napewno Dakota Fanning sto razy większy talent aktorski od Miley Cyrus czy od tych innych tych gwiazdek z Disney Channel.

Kokoner571

No jasne. Ostatnio czytałam w gazecie (jakieś kolorowe czasopismo) o aktorach młodego pokolenia którzy zastąpią teraźniejsze gwiazdy, jakby to ująć. Nie uwierzycie, ale wymieniali tam takie gwiazdeczki jak Miley, Vanessa, Zac Efron czy Pattison. Ten ostatni miałby zastąpić Brata Pitta. Żart. To już chyba wolę oglądać 60 letniego Pitta niż Zaca Efrona czy Pattisona. I to ma być przyszłość kina? To dziękuję za taką przyszłość. Dakota jest lepsza od nich wszystkich wziętych razem. Jest tak niesamowita na swój wiek. To się nazywa talent!

mela1993_5

dobrze ze disney nie ma jej w swoich szponach bo by sie jej talent zmarnował

mela1993_5

jak na tak młoda osobe to bogata ma filmografie

filipin5

Dakota jest lepsza, tej całej Jodelle Ferland nie znam wogóle.

roksi16

Jodelle Ferland ma lepszą mimikę, jest bardziej naturalna i grywa w trudniejszych filmach ,,Kraina Traw'' czy ,,Silent Hill''. Nie mówię przez to że Dakota jest zła, nie. Dakota jest dobra ale Jodelle jest jeszcze lepsza

mela1993_5

Jest mega. Są lepsze aktorki, niewątpliwie, ale to chyba jedyna z nich, którą jak widzę płaczącą to też chce mi się płakać(Poza Wojną Światów)-aczkolwiek, nie chodzi tu o pedofilie:)

Qcin

Dakota jest wspaniałą aktorką i mam nadzieję, że to właśnie ona, jej siostra i Jodelle Ferland za kilkanaście lat będą na tym portalu zajmowały miejsca w pierwszej 10.
W "Hounddogu" była lepsza od największych aktorek świata! A Zac, Vanessa czy Pattinson są żałośni, jeśli chodzi o grę aktorską i nie rozumiem dlaczego oni są nazywani "wschodzącymi gwiazdami".:/