Fakt!Jak poszukałam new zdjęć to wyglądała zupełnie inaczej!A te zdjęcie jest chyba z przed 5 lat!:-)
Bo to jest porostu ten typ :) tak jak Sangster co ma 17 a wyglada na 13 jak Highmore co ma 15 a wyglada na 11 i nasza Dakota co ma 13 a wyglada na 10 :D
No i co z tego...mnie zawsze denerwuje jak mi ludzie wiek obniżaja...chcoc wygladam troche młodziej na swoj wiek...pozatym wiek tu nie gra roli, a talent, i ważne że jej go nie brakuje.
ona ma wielki talent... a co do wieku.. sorry ona ma zaledwe 13 lat ale jak gra!!!!! wiek nie ma znaczenia...
Sukces Dakoty polega na tym, że ona wie, że JEST aktorką, że ona GRA, że to jest PRACA i ZAWóD. Doskonale zdaje sobie z tego sprawę, a poza tym ma naprawdę talent i jedyne, czego jej brakuje, to wykształcenia aktorskiego.
Kiedy widzę na ekranie młodocianych aktorów, nie widzę raczej chęci do tego, aby być dobrym aktorem / aktorką, lecz tylko do tego, aby być rozpoznawanym. Dzieciaki powiedzą parę słów przed kamerą, pochwalą ich reżyserzy za sam fakt, "jakie to one są swobodne przed kamerą" (a to wcale nie wystarcza, żeby być dobrym aktorem, choć na pewno pomaga), potem udzielą jakiegoś tam wywiadziku w mniej lub bardziej znanym talk-show i już czują się gwiazdami, nic więcej nie jest im do szczęścia potrzebne. Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam Dakotę we filmie, od razu wiedziałam, że to dziecko (no dobrze, DZIEWCZYNA ;)) nie jest kolejnym wytworem rodem z Hollywood. Ona przede wszystkim zdaje sobie z tego sprawę, że jest aktorką i posiada prawdziwy talent.
Życzę jej kolejnych wielu sukcesów, oby się rozwijała.
Pozdrawiam fanów i fanki Dakoty ;)