Może ktoś nie wie, ale była jeszcze dwa tygodnie temu na miejscu 79. Ktoś bardzo jej nie lubi, jak widać (podejrzewam, że to fani (a właściwie fanki) Miley Cyrus). Być może to efekt mojego komentarza na forum Cyrus, do odwiedzenia którego was zachęcam.
Do fanów Cyrus, którzy czują że zaatakowałem jej idolkę: podważałem tylko jej talent aktorski i zachwalałem zdolności aktorskie Dakoty, a także wyraziłem ubolewanie, że Dakota jest mniej popularna od Miley Cyrus.
Mam nadzieję, że odpowiedzialni za ten spadek o 25 miejsc, przejrzą na oczy.
Pozdrawiam fanów Dakoty a także (!) fanów Miley Cyrus.
Zapraszam do siebie.
Robert Sawyer
mam w dupie tą całą Miley.
Tej twojej Dakocie dałam 1/10 bo i tak już za wysoko jest to dziewcze.
Pare filmów z nia oglądałam. Nie zachwiciła mnie.
Uwież mi, twoje rozumowanie jako że spadek owej Dakoty (cudowne imie)
jest spowodowane tylko i wyłącznie przez zawiść rozpiszczanych fanek Disney'a jest z lekka dziwne - można rzec żałosne.
Napisałem, że "podejrzewam" iż za ten spadek mogą być odpowiedzialni fani Cyrus, bo mój komentarz cieszy się spora popularnością na jej forum. Nie pisałem wcale, że spadek Dakoty to skutek "tylko i wyłącznie" zawiści "rozpiszczanych fanek Disney'a". Teraz już wiem, że każdy podobny tobie może spartolić jej średnią ocenę z tylko sobie wiadomych powodów, tyle że kto jak kto, ale ona wcale na to nie zasługuje; jest świetną aktorką, tym bardziej należą się jej brawa ze względu na młody wiek.
każdy daje jej tyle na ile według niego zasługuje.
nie przekonasz wszystkich żeby dawali jej same 10.
tak jak świata nie zbawisz.
Ależ ja wcale nie nalegam, żeby wszyscy wystawiali dziesiątki! Mówisz, jakby można było wystawić tylko 1 lub 10. Skala jest znacznie szersza. Ocena 1 w moim mniemaniu należy się osobom, którzy kompletnie nie powinni mieć nic wspólnego z filmem, np. Uwe Boll, Paris Hilton, czy Piotr Gulczyński. Błagam cię, nie stawiaj Dakoty Fanning na równi z nimi. To godzi we wszystkie młode talenty, które kiedyś być może zastąpią obecne gwiazdy, jak Meryl Streep, czy Judi Dench.
Ale możesz ją zmienić.
Paris?!
Ona jest boskaaa! Dałam jej 10/10. Świetna aktorka no i te nogi!
(ironia)
Nie wiem co tej wypowiedzi było dziwnego ale co fakt to fakt- ocene mozesz zmienic..
na przyszłość: zanim bedziesz sie wtrącać i bluzgać na ludzi lepiej przeczytaj CAŁĄ rozmowę.
taka moja mała prośba.
No i niestety kolejny spadek, tym razem na 127 miejsce, zmusił mnie do stworzenia własnego rangingu TOP Ludzie. Na razie zamieściłem TOP Aktorzy i TOP Aktorki. W najbliższym czasie dodam także TOP Reżyserzy i TOP Kompozytorzy.
Zapraszam do siebie; mój ranking na pewno bardziej ukazuje zdolności i talent, niż ranking Filmwebowski (nie wiem skąd się u Polaków bierze tyle złośliwości i nienawiści, że jak tylko ktoś wyprzedza ich idola, zakładają dziesiątki kont, byle tylko zapewnić mu jak najniższą średnią).
Pozdrawiam prawdziwych, obiektywnych kinomanów.
Robert Sawyer