Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

napiszcie za co tak bardzo lubicie tego dzieciaka ,bo mi sie podoba bardzo jej gra aktorska:)piszcie
pzdr:*

BuBu_9

Ponieważ w tak młodym wieku osiągneła tak wiele pewnie już pszy narodzinach miała wszystko poukładane i cały czas realizuje ten plan ale lubie ją jeszcze za to że jest tak sympatyczna sława i pieniądze jej nie zepsuły mam z nią wszystkie programy tv a to widać do tego ma fajny uśmiech

BuBu_9

Też uważam ze dlatego bo w tak mlodym wieku osiągneła tak wiele.Wogóle wydaje sie byc sympatyczna i bardzo fajnie gra w filmach.
Prawie wszystkie filmy z jej udzialem byly cool!

BuBu_9

Ja ją uwielbiam za jej niezwykle naturalne kreacje w filmach. Niemalże w każdą rolę doskonale potrafiła się wczuć. Gra bardzo profesjonalnie. Również w wywiadach ciekawie się prezentuje - jest bardzo radosna i otwarta. Moim zdaniem jest najlepszą i najsympatyczniejszą młodą aktorką.

Dlatego też mam o niej stronę, na którą wszystkich serdecznie zapraszam (również do wstępowania do fanclubu): dakota-fanning.pl

BuBu_9

Jest bardzo profesjonalna jak na swój wiek każda rola jest przez nią traktowana poważnie a przy tym świetnie się bawi. Jest bardzo zdolna i ma szczęście. Mam nadzieję że nigdy nie dorośnie choć wiem że to niemożliwe bo fajna z niej dziewczynka:)