Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Pewnie skonczy tak samo jak jej poprzedniczka, w wieku 20lat bedzie alkoholiczka... zobaczycie teraz sie nia zachwycacie a pozniej bedziecie nia gardzic...

maruszek666

Taaak, bo wszyscy skończą jak Lindsay Lohan!
Na 'upadek' Lindsay złożyło się wiele rzeczy, najbardziej rodzina: matka alkoholiczka (która piła nawet w czasie ciąży, co spowodowało pociąg do trunków u dziecka) kłócąca się wiecznie z ojcem, który później siedział w więzieniu.
A Dakota ma normalną, kochającą rodzinę, poza tym jest mądra i nie pozwoli dać się wciągnąć w to bagno, na które natrafiła Lindsay.

maruszek666

LOL. Picie w ciazy moze spowodowac choroby dziecka, a nie jego pociag do trunkow.
A co do tej aktoreczki. Fatalne zdjecie. Wyglada jakby jej zabrali dziecinstwo i zamiast niego wstawili zycie starej wyjadaczki.

telka

Czytałam o badaniach, które udowodniły, że picie w ciąży może spowodowac to, że dziecko w przyszłości bardzo ciągnie do alkoholu, może łatwiej uzależnić się niż kto inny.
Więc wiem, co mówię/pisze.

Carmen_ka

Niekoniecznie skończy jak Lindsay. Zobaczymy jaka będzie jej filmografia kiedy dorośnie. Wg mnie aktorstwo to praca, dzięki której zyskujesz popularność, satysfakcję i kasę. Jeżeli mówi dobrze w kilku językach nie powinna się zmarnować. Na jej miejscu poszłabym na jakieś wartościowe studia. Każdego stać na coś więcej niż machanie do kamery. Owszem, to jest talent, ale myślę, że bardziej sobie na świecie cenią wykształconych że tak powiem 'naukowo' ludzi.

Zosia_94

Oglądałam wczoraj na E! '50 najsłodszych dziecięcych gwiazd, które dorosły'. Oczywiście była tam Dakota. Mimo, iż nie dorosła, umiescili ją, bo jest taka dojrzała i świetna. A zobaczcie: Liam Aiken-gra od najmłodszych lat. 18 lat skończył w styczniu br. A bliźniaki Sprouse? Też nie dorośli! Bliźniaki zawsze zwracają większą uwagę, mają większe uznanie niz jedna osoba. Są słodsi/słodkie. Ale oni nie są tak wybitni jak Dakota! Oni nie mówią po hiszpańsku, francusku i nie chodzili na balet. Oni nie sa tak dojrzali.
Ona zaczyna działać mi na nerwy.

Zosia_94

Tez to ogladalam wczoraj. Moze i dobrze, ze jest taka a nie inna i jakos ucieknie od huku slawy. Zycze jej tego, bo jakby jej sie udalo, to przed nia wspaniala kariera.

Zosia_94

A w tym programie dobre tez bylo jak Drew wypowiadala sie o pocalunku z Pittem i powiedziala, ze bylo to oblesne bo mial suche usta xD

maruszek666

Wydaję mi sie dość inteligentną młodą osóbką i oczywiście może się to zmienić ale jak dla mnie to ona już ma umysł wyprzedzający jej wiek o dobre kilka lat więc gdyby miała zacząć wyprawiać jakieś ekscesy to zaczęłaby już teraz tak sądzę

maruszek666

Już dawno nauczyłem się że nie można brać na poważnie wypowiedzi ludzi którzy mają trzy szóstki w nicku.

użytkownik usunięty
maruszek666

Zupełnie nie rozumiem takiego porownania:-/ Lohan to tania gwiazda bez wartosciowego dorobku bez talentu bez rozumu... w niczym nie przypomina Dakoty... wystarczy popatrzec po doborze filmow... jak najbardziej trafione udane role w dobrych filmach bez durnych komedii romantycznych o zakochanych nastolatkach itd.. do tego dakota wydaje sie byc madra i dojrzala czego nie mozna stwierdzic o lohan.. lohan miala parcie na szklo kasa popularnosc imprezki dakota tak sie nie zachowuje jest jedna z nielicznych aktorek a nie "aktoreczek" a lohan to zwykla pusta nastoletnia amerykanska gwiazdka ktorej odbilo po zdobyciu slawy
naprawde nie rozumiem takiego porowanania

Wszyscy na poczatku byli ambitni. Przed Dakota jeszcze dluga droga i tylko miec nadzieje, zeby z niej nie zboczyla.

użytkownik usunięty
telka

nie kazdy jest ambitny... i na dal nie wiem skad porownanie lohan do dakoty

maruszek666

No dobra spójż na poziom filmów w jakich grała Lindsay a zlookaj w jakich gra Dakota, Poza tym ja nie zauwazylam zeby Dakota nalezala do klanu amerykańdżańskich panienek typu Hillary Duff, Lindsay Lohan czy panie Olsen, nie jestem zadna fanka Dakoty ale uwazam ze ma talent, po obejżeniu chociazby I am Sam, albo Hide and Seak szacunek dla niej.

kamarza

Trzymam kciuki za tą młodą aktorkę. Uważam, że ma talent i duże szanse na sukces.