ktore filmy z Dakotą Fanning zasługują na uwage i są warte obejrzenia?? czekam na jakies propozycje ;];]
Nie ma co wybierać,wszystkie są rewelacyjne.Dlatego jeżeli masz możliwości to zobacz każdy po koleji:)
Ja widziałem 7 filmów z Dakotą: CZŁOWIEK W OGNIU, SAM, WOJNA ŚWIATÓW, 24 GODZINY, SIŁA STRACHU, DZIEWCZYNY Z WYŻSZYCH SFER i PAJĘCZYNA CHARLOTTY...
Przede wszystkim polecam ci: "Sam" i "Człowiek w ogniu"
Poniżej moje oceny tych filmów (może ci się przydadzą)
CZŁOWIEK W OGNIU 10/10 - (genialny!)
SAM, 9/10
24 GODZINY 8/10
SIŁA STRACHU 8/10
WOJNA ŚWIATÓW 7/10
DZIEWCZYNY Z WYŻSZYCH SFER 6/10
PAJĘCZYNA CHARLOTTY 5/10
"sam", "człowiek w ogniu" , "wojna światów" "dziewczyny z wyższych sfer"- te filmy widzialam i zgadzam sie ze "sam" i "czlowiek w ogniu" są genialne.
wielkie dzieki za pomoc
Film, który najbardziej z nią lubię to Kot. Wypadła w nim świetnie, zarówno jak Kelly Preston, Alec Baldwin. W ogóle 10.
Hej:) Ja widziałam: jestem Sam, Siła strachu,24 godziny, wojna światów, Dziewczyny z wyzszych sfer, dreamer, the cat in the hat, Człowiek w ogniu, Dziewczyna z Alabamy, no i ten nowy krótki Cutlass i powiem Ci że lubię filmy z nią są dobre wciągające i myślę że zatrudniana jest do filmów z przyszlością. NAjbardziej z komedii lubię: dziewczyny z wyzszych sfer (oglądnęłam już chyba 12 razy) jest po prostu fajne, Hide and seek to dobry horror (czy thriller), familijny Dreamer i myślę najlepsze dramaty to Man on Fire i I am sam ( opowiadają ważną historię i wnoszą coś do życia odbiorcy). Myślę że warto zobaczyć wszystkie ale spróbuj zacząć od Sam i Man on fire.
Ja widziałam każdą produkcje z udziałem Dakoty, nawet te w których podkłada głos lub pojawia się dosłownie na chwilkę np Tomcats. Po prostu uwielbiam wszystkie filmy z jej udziałem i z niecierpliwością czekam na jej najnowsze czyli Hounddog, Push, Winged Creatures, My sister Keeper czy Charlotte Doyle.
Dla mnie najbardziej podobał się "Człowiek w ogniu", "Siła strachu" i "Dziewczyny z wyższych sfer". Dreamer jest tylko dla tych, którzy lubią konie, a ja do nich nie należę... Niedługo, bo w tą sobotę, na tvp2 będzie lecieć "Dziewczyny z wyższych sfer", więc będziesz miała szansę obejrzeć. ;)