Yyy ja nawet nie wiem co to za dziewczyna dopiero ją zauwważyłam w księżycu
w nowiuu...oooł
Ale ładna jest:D
Hah, SpruteMajty (z góry fajny nick), dobrze powiedziane.
Co do wypowiedzi założyciela tego tematu:
Po co ci w ogóle zakładac ten temat? Żeby pokazać swoją głupotę? czy żeby zademonstrować, że oglądasz filmy z takimi osobami jak np. Kristen Stewart?
Sorry ,ale Kirsten Stewart jest dobrą aktorką. Oglądałam wiele filmów w których ona grała i muszę powiedzieć, że już jako dziecko swietnie potrafiła udawać emocje naprawdę ciężkie do pokazania. Wiem, że jej rola w zmierzchu nie była taka super, ale to poprostu Bella - postać jest taka nudna i bez wyrazu.
Zmierzch to pikuś jeśli chodzi o Stewart.. Ta dziewczyna ma jedną minę we wszystkich swoich filmach.. O ile wygląd zbitego psa pasował jej chociażby w Speak to jednak po obejrzeniu z nią chociażby 5 filmów masz dość i ta mina przyprawia cie o dużą irytacje (przynajmniej mnie- i z tego co czytałam nie tylko mnie). Ona nawet na sesjach zdjęciowych wszędzie wygląda tak samo. Może się mylę ale dobry aktor powinien miec bogatą mimikę (a już napewno z 3 wyrazy twarzy). Owszem grała w kilku dobrych filmach ale nic więcej...
Ja tam jej po prostu nie lubię. Fakt, wszytskie jej sesje są takie same, i wszystkie jej miny sa takie same na wszytskich filmach, w których grała. Po prostu ta dziewczyna działa mi na nerwy, może faktycznie to przez rolę tej Belli.
Skoro już jesteś na stronie z informacjami o niej, to teraz wystarczy przeczytać, po to one tam są, żeby nie zadawać głupich pytań;) A tak w ogóle to przykre, że zauważasz tak dobre aktorki w takich filmach, nic ambitniejszego nie oglądasz?? (Filmografia to lista filmów w których wystąpiła - Twoja wypowiedź świadczy że tego też nie wiesz).
A i jeszcze jedno, "sorry" piszę się przez dwa r, a "ale" przez jedno l. ;)