Nie kapuje tego dlaczego jest tyle złych opini i radcliffie. osobiście uważam, że jest cool, że jest przystojny i bardzo dobrze gra Hary'ego.
ja tez sie zastanawiam on jest nawet nawet!! dziwne to jest!! jak komus sie nie podoba to nei tak ostro powinnien no nie!! pozdrawiam :))
Ja tesh uwarzam rze on jest koool wypasiony! Naijlepszy actor na świecie! Myślę ruwniesz rze jest bardzo pszystojny!
Viciour kto cię uczy Polskiego??? Dan jest spoko ja nic do niego ni mam!!! :D złoty chłopak.... cholera kiedy ja sie z nim spotkam????Wiecie temat Emmy Dupson sie skończył to teraz Dan jest ofiara. Nie to że Emmy nie lubie że napisałm Dupson ale tak powszechnie jest nazywana przez anty
No wiesz Jacku.. Tobie się osobiście Dan może nie podobać.. Ale nie musisz innych jechać za to, że uważają go za ideał.... Swoją drogą ciekawe kogo Ty uważasz za kogoś takiego jak Dan dla "nas"
pozdro
Julia
ou.Jacku.spokojnie;) bedzie dobrze,serio;)
juz to widze,pewnie Paris Hilton czy inna Jessica...;)
monisiek^^
jarhead...Wydaje mi się ze jesteś chłopcem :D Tak???
wiem że i tak nic madrego mi nie odpowiesz, ale warto spróbowac.
Napisałeś ze wszystkie laski zakochane w Radcliffie sa bezgustowne, a czy ty sadzisz ze laski które w tobie się zakochuja sa gustowne??? hehehe...może i jesteś przystojny nie wiem nie widziałam cię i mam nadziejec że nie bede, ale inteligencja i słownictwem jakim się wysławiasz i odnosisz do dziewczyn i kobiet świadczy tylko o jednym .. nie masz jaja tylko fistaszka miedzy nogami (innaczej nie potrafiłam ujac to w słowa)
twoja stara i gołębie...to forum, moge pisac co mi sie podoba...wiedze ,że na widok radklifa masz kisiel w majtkach...haha
Najeżdżamy dlatego, że jest totalnym beztalenciem i zagrał w jednym filmie, w dodatku jakim beznadziejnym a podniecają się nim i jest taki sławny jakby był nie wiadomo kim, miał nieprzeciętny talent i bardzo dobry i ciekawy dorobek aktorski. A on ani grać nie umie, ani to ładne nie jest. Przeciwnie - wygląda na 10 lat z tą swoją wiecznie skrzywioną, wypudrowaną twarzą i wylakierowanymi włosami. A na temat jego aktortwa i jego FILMU wolę się nie wypowiadać. Pomocy............!!!!!
Tusia przyprawiłaś mnie o atak serca. "Jest Wspaniałym aktorem, bo to widać po wszystkich filmach z Harrym Potterem". O Ludzie... on tam zagrał jak drewniana kukła! Nie zmieniał miny przez cały film, czy miał płakać czy się śmiać. Wiecznie taka sama twarz. Zagranie w takiej miernosci jak Potter nie wymagało szczególnych umiejętności aktorskich, a on nawet zagrał poniżej zera. To oznacza nie słabość i brak talentu, ale całkowite kompletne beztalencie. Jak wogóle można kogoś nazywać wspaniałym po jednym filmie?? Słyszałaś może o Alu Pacino? Roberce De Niro? Johnnym Deppie? Tomie Hanksie? Wiesz że oni mają na koncie wieeele świetnych filmów, od lat są w biznesie i mają ogromny talent. To są PRAWDZIWI AKTORZY. Dzięki takim gigantom kino się rozwinęło. A nie jakiś głupi, sztuczny dzieciak co jedynie potrafi mieć wylakierowane włosy.
Nie mogę....... zaraz się rozpłaczę.... sory że mnie tak poniosło, ale jak czytam takie wypowiedzi to same palce mi biegają po klawiaturze.......
Anetek całkiem mnie rozśmieszyłaś. Tym że jesteś żałosna. Brak Ci argumentów i przez to używasz wulgaryzmów, co świadczy o całkowitym braku kultury. Zwykle nie dyskutuję z osobami, które o dyskusji nie mają pojęcia tak jak Ty, ale tym razem zrobię wyjątek. Forum jest moja droga po to żeby wyrażać swoją opinię. Mam wrażenie że byś chciała aby na forum były tylko wpisy "Radcliffe jest piękny i cudowny". Dlatego że Ty go lubisz. Ale tak się składa że są osoby które nie piszą tylko pozytywnych postów i ja piszę właśnie negatywne o Radcliffie. Bo nie rozumiem jak dziecko które gra w jednym filmie może być bardziej uwielbiane niż taki geniusz jak np. Al Pacino. Jest to dla mnie śmieszne i staram się pokazać że są jeszcze osoby, które pamiętają czym jest prawdziwe kino i aktorstwo. A nie tylko komercha typu Harry Potter i uwielbienie do dzieciaków które tylko wyrecytowały scenariusz i robią słodką buzię do gazet. A Ty Anetek, swoimi wulgaryzmami nic nie zdziałasz, bo nie tędy droga, a uwielbiając Radcliffe'a i mówiąc że jest super aktorem (on i aktorstwo - śmieszne) i że go kochasz, pokazujesz tylko że jeszcze nie dorosłaś do pewnych rzeczy. Niestety.
Oki, oki Madzia "Forum jest moja droga po to żeby wyrażać swoją opinię" z tym się zgodze, opinię o aktorach, piosenkarzach itp. ale nie o ludziach wchodzących na nie. np. "Tym że jesteś żałosna". znasz mnie że mozesz tak sobie pisać ??
"Bo nie rozumiem jak dziecko które gra w jednym filmie może być bardziej uwielbiane niż taki geniusz jak np. Al Pacino." a ja nie rozumiem dlaczego jego tak mozna lubieć -
"pokazujesz tylko że jeszcze nie dorosłaś do pewnych rzeczy" - co ty mi tu gadasz o dorosłości i kto tu jest dorosły?? nawet nie potrafisz pokazać na forum jaka ty dorosła jesteś.
"a uwielbiając Radcliffe'a i mówiąc że jest super aktorem" - nigdy w życiu czegos takiego nie powiedziałam, poprostu nie znosze tego że ludzie wyrażają negatywne opinie o nim nie znajac go wcale.
madziu nie zdołasz nic swoim gadaniem o Alu pacinie ze jest geniuszem i w ogóle bo wcale tak nie jest. Przebywam z ludzimi którzy sa prawdziwymi aktorami i fachowcami w tej dziedzinie. Skąd taka pewnoć że Al Pacino nie zaczynał identycznie jak Dan Radcliffe,?? zastanów się, ja się smieje ztych ludzi którzy wypisują takie głupotu równiez. Nie wiem nie poznałam jeszcze Radcliffa ale napewno tak się stanie bo mój ojciec ma zamiar zaangarzowac si.e w nagrywanie 6 czesci .. i tak jak zwykle pojade na plan filmowy do sudia, a wtedy albo ci przyznam racje albo w ogóle o tym wszystkim zapomne. Lubie pOttera od czasu gdy David Heyman wspomniał o tej produkcji w 1999 roku do mojego ojca chciał żeby mój ojciec był producentem razem z nim, ale niestety kłutnia Marka Radcliffa i rozwiazaniem spółki spowodowało że został pzeniesiony, kupił nawet ksiażke Pottera którą jak sie okazało ja tylko przeczytałam i znamowy ojca musiałam udawć że jest bezznadziejna. Ale to była nie prawda, chciałm wiecej gdyby nie ta książka nigdy bym się nie nauczyła czytac innych, bo nienawidziłam czytac ksiażek, moja pierwsza w życiu była właśnie Kamień filozoficzny w ang.wersji. Geniuszem dla mnie jest Książka a nie Al Pacino czy Radcliffe i nie potrzevbje argumentów na to wszystko bo robie i czuje to co mi serce podpowiada..jeśli wybrałam taka drogę to Ty MAdziu mi jej nie zastąpisz.
P.SNie chce odpowiedzi na ten komentarz. Wiem że padna głupie złośliwości i przedrzeźniania bo głównie to się wypisuje na polskich forach.
Pozdro
To prawda, madzia cie nie zna. Ale zalosna jesteś w tym co wypisujesz. I mowie tylko tym, bo masz racje nikt cie nie zna i ocenia tylko twoje posty na forum. "Ja nie rozumiem jak Pacino mozna tak lubiec" - lubienie swoja droga. A podziw i szacunek do niego za swoj dorobek aktorski to inna sprawa. A wiec magda podawala tylko przyklad wielkiego aktora, ktory jest porowynywany do chlopaczka beztalencia. "pokazujesz tylko że jeszcze nie dorosłaś do pewnych rzeczy" - co ty mi tu gadasz o dorosłości i kto tu jest dorosły?? nawet nie potrafisz pokazać na forum jaka ty dorosła jesteś". Nie bardzo rozumiem. Niestety. Co magda napisala, ze mowisz ze "nawet nie potrafisz pokazać na forum jaka ty dorosła jesteś". Ona tylko kulturalnie bronila jakby to powiedziec "honoru" prawdziwych aktorow aby filmweb nie stal sie jeszcze doszczetnie zepsuty przez nastolatki, ktore ogladaja pottery i mowia, ze kochaaaaaaja wspanialego radcliffe'a! Ten twoj argument jest kompletnie nietrafiony i smieszny. "Nie znosze tego że ludzie wyrażają negatywne opinie o nim nie znajac go wcale". Chyba nie zrozumialas kochana. Ona nie mowi o nim, ze jest glupi, malo inteligentny i nudny, tylko wypowiada sie o nim jako aktorze. A o aktorstwie sie dyskutuje. To jasne. Moze Al zaczynal jak Radcliffe. Wiec prowadzi to do tego, ze z poczatku tez mogl byc krytykowany jak teraz Radcliffe. Ale Al się dorobil czegos, wiec teraz jest legenda. Jak radcliffe sie czegos dorobi, moze tez bedzie legenda? Tego nie wiem, wypowiadam sie TERAZ a teraz jest tak ze Radcliffe jest tylko dzieckiem grajacym beznadziejnie a Pacino prawdziwym aktorem. Rozumiesz? Mam nadzieje ze tak i bardzo sie ciesze. A na reszte twojego postu nawet nie bede odpowiadac, bo mnie smieszy. Nie poznalas jeszcze radcliffe'a? Co to bedzie... ach no tak ale go poznasz juz niedlugo. Moze nawet na planie bedziesz siedziec? I zaczniesz grac Hermione? Taaak pewnie, a ja jutro mam spotkanie z Tomem Hanksem, a potem z.... ah, no tak Marlonem Brando. Nie...nie szkodzi ze umarl. Na spotkanie ze mna nawet z grobu powstanie.... OMG.
Mam nadzieje ze jak potter przestanie byc "cool" a Radcliffe bedzie zapomniany i wygwizdywany, to zmadrzejesz. Gleboko w to wierze.
Majeczka, dzięki za wyręczenie. Mnie już trochę męczy ten temat i odpisywanie w kółko to samo bo jakoś anetek nie chce sobie pewnych faktów uświadomić :D Więc ciągnij dyskusję za mnie :) Pozdrówka i pamiętaj o naszym... wypadzie w sobotę :D
Nie ma to jak pseudo-inteligentne rozmowy... :D:D Hehe... Dwie koleżanki się zmówiły i postabowiły bezpodstawnie obsmarować Dana... Wiecie... gdyby był beztalenciem to nie miałby tysięcy fanów i znaleziono by kogoś innego do roli Pottera..... Może Wy sądzicie, że Dan jest beztalenciem... Jednak są osoby, które potrafią zarówno docenić Jego urodę jak i talent :):)
Julia :)
Eh... czy ty jeasteś ułomny??:] To jest FORUM kochanie więc mogę mówić oc chcę :] Mam takie samo prawo do wypowiedzi jak ty ;];]
Ja uważam, że nie można powiedzeć, że Dan to świetny aktor. Jak na razie to widzieliśmy go tylko w jednej roli i trudno stwierdzić czy jest wspaniały, czy nie. Jednak ja jestem wielką fanką HP i to jak radcliffe gra mi się podoba. Na pewno jest lepszy od tego ciągle krzywiącego mordę Grinta. To jest dopiero burak, ale nie o tym chciałam mówić. :) Zgadzam się jednak z tym co ktoś wcześniej powiedział, że takie osoby jak Johnny Depp, Tom Hanks itd. można nazwać ŚWIETNYMI. :)
Ja Radcliffa widziałam w Krawcu z Pannamy oraz w Davidzie Coperflejdzie. W krawcu mało może wystepował jego gra była taka przelotna w filmie, ale za to w Coperfledzie był świetny bardzo dobrze grał tego chłopaka aż w którymś momencie żal mi się go(chłopca filmowego Davida) zrobiło i rozpłakałam się. Film warto obejrzeć. Druga część też jest świetna ale Dan już tam nie gra.
"Wiecie... gdyby był beztalenciem to nie miałby tysięcy fanów i znaleziono by kogoś innego do roli Pottera..... Może Wy sądzicie, że Dan jest beztalenciem... Jednak są osoby, które potrafią zarówno docenić Jego urodę jak i talent :):)" - tysiące fanów ma też m.in. Michał Wiśniewski i Britney Spears - oni też mają talent? Julia :) - może dla ciebie ten mały chłystek coś sobą reprezentuje, ale widać po twoich ulubionych (13 Posterunek - litości!), że twój gust jest na poziomie chorego umysłowo 5-latka.
niepozdrawiam
Mehehehe... :D "może dla ciebie ten mały chłystek coś sobą reprezentuje, ale widać po twoich ulubionych (13 Posterunek - litości!), że twój gust jest na poziomie chorego umysłowo 5-latka." Hehehe :D No cóż.... Może właśnie dla Ciebie Dan jest ee... "małym chłystkiem"... może przesłałbyś mi swoje zdjęcie to trochę porównamy, co??;] No wiesz... może tobie się nie podoba 13 posterunek, jednak ja bardzo to lubię.... ja np. nie krytykuję Cię za to, że lubisz Angelinę Jolie.....
Mehehehe... :D "może dla ciebie ten mały chłystek coś sobą reprezentuje, ale widać po twoich ulubionych (13 Posterunek - litości!), że twój gust jest na poziomie chorego umysłowo 5-latka." Hehehe :D No cóż.... Może właśnie dla Ciebie Dan jest ee... "małym chłystkiem"... może przesłałbyś mi swoje zdjęcie to trochę porównamy, co??;] No wiesz... może tobie się nie podoba 13 posterunek, jednak ja bardzo to lubię.... ja np. nie krytykuję Cię za to, że lubisz Angelinę Jolie.....
Sorry, ale czy ja powiedziałem, że on jest brzydki? Właśnie to wasze denne myślenie. Powiedziałem, że on nie posiada TALENTU (dla twojej wiadomości - to nie jest wygląd). Angelinę Jolie lubię, bo ma talent (chociaż go nie wykorzystuje - dlatego ma u mnie 7/10) i gra(ła) w dobrych filmach. Dlatego nie mów o tym kto posiada talent, bo (wnioskując po twoich ulubionych) po prostu się nie znasz.
Mimo wszystko pozdrawiam.
"eeejjj!!! i w tym momencie przegiales:/ Britney to akurat ma talent;D" - tego nie skomentuję, bo po prostu płakać się chce, dzieci MacDonaldsa.
"eeejjj!!! i w tym momencie przegiales:/ Britney to akurat ma talent;D" - tego nie skomentuję, bo po prostu płakać się chce, dzieci McDonald'sa.
Ja uważam, że Dan jest dobrym aktorem, a przy tym przystojnym (choć osobiście bardziej podoba mi się Robert Pattinson)i zabawnym. Nie wiem czemu się go tak czepiacie, no ale każdy ma inny gust. Pozdrawiam
"Dwie koleżanki się zmówiły i postabowiły bezpodstawnie obsmarować Dana... Wiecie... gdyby był beztalenciem to nie miałby tysięcy fanów i znaleziono by kogoś innego do roli Pottera..... Może Wy sądzicie, że Dan jest beztalenciem... Jednak są osoby, które potrafią zarówno docenić Jego urodę jak i talent :):)"... Postanowiłyśmy bezpodstawnie obsmarować Dana...kurczę no, jaka ja jestem okropna że oskarżam biednego Danielka bez podstaw przecież on jest takim wielkim aktorem z wyjątkowo bogatą filmografią!! Więc jak ja mogłam napisać o nim, że nie ma talentu... coż za obrzydliwe z naszej strony obsamarowanie! Taak właśnie zmówiłyśmy się z nudów żeby go zmieszać z błotem bo się nam nudziło i akurat jego wybrałyśmy na ofiarę.... Czy to całkowity brak jakichkolwiek argumentów skłonił Cię do napisania tak wyjątkowo głupiego postu, Julio? To była negatywna opinia o beznadziejnym "aktorze" którą czułam się w obowiązku wyrazić, gdyż widzę co tu się dzieje i jak taki mało utalentowany dzieciak jest uważany za kogoś wspaniałego. A nie obsmarowanie bez podstaw. On nie ma talentu ani żadnego godnego uwagi filmu na koncie, a to że ma fanów to inna sprawa. Bo fani składają się właśnie z takich osób jak Ty, którzy uważają go za aktora ( jak Radcliffe'a można wogóle nazwać tym tytułem?). Wiele nieutalentowanych osób ma fanów, wystarczy wypromowanie i komercja a ludzie już na to lecą. Niestety....
Ja cie... aleś ty głupia!! Sorry, że tak mówię, ale naprawdę jesteś głupia jak mój lewy but! Tobie może się gra Dana nie podobać. Ale to nie znaczy, że cały świat musi myśleć jak ty. Wg mnie on gra dobrze. Pewnie sobie pomyślisz, że tak mówię, bo jestem jego fanką. Ale wyobraź sobie, że potrafię oceniać obiektywnie! Jak dla mnie gra naturalnie i fajnie..... Spójrz sobie np. na taką Paschalską. Porównaj sobie ją z nim. I chyba od razu widac kto lepiej gra, prawda?? nie pozdrawiam
P.S. tak apropo to nie życze sobie, abyś mnie cytowała- irytuje mnie to :]
"P.S. tak apropo to nie życze sobie, abyś mnie cytowała- irytuje mnie to :]" - mam to gdzieś. Paschalska i Radcliffe - słabe porównanie, bo oboje nie potrafią grać. NIKT nie potrafi ocenić czegoś obiektywnie. Ocenia się tak, jak "nakazuje" gust, którego ty nie posiadasz dzieciaczku.
"Tobie może się gra Dana nie podobać. Ale to nie znaczy, że cały świat musi myśleć jak ty." - dokładnie. A wyżywanie się na innych i oskarżanie o to, że ktoś bezpodstawnie obsmarowuje twojego kochanego Danielka (takiego wspaniałego, słodkiego, boskiego, cool wypasionego!) jest hipokryzją (sprawdź co to znaczy w słowniku, bo nie chce mi się tobie tłumaczyć co to znaczy).
Wyobraź sobie, że wiem co znaczy hipokryzja :D Sorry, lale kto by nie wiedział??;] A takj w ogóle to zauważyłam, że masz jakąś manie... CO Cie ugryzło z tym, że ty jestes wielce dorosła/y a wszysyc wokół są dziwni... No cóż... dziwne....
Sorry, ale do kogo ja właściwie piszę? Ty masz dwa konta? Ja nie mam manii. Jestem po prostu doroślejszy (nie dorosły!) od was, bezguścia.
"wszysyc wokół są dziwni... No cóż... dziwne..." - taaaak.... :) dziwne..... o rety.... no niewiem.... to jest jakieś dziwne..... chyba... :) hihi.... :):):):):):) hehehe... pozdrooffki! :*
Wybacz, ale od takich osób jestem zdecydowanie bardziej dorosły.
Wybacz ale ja Cię nie obraziłam. Ty to zrobiłaś, ale trudno. To mówi samo za Ciebie. Co do cytowania, to niestety - jak się wypowiadasz na forum musisz być na to przygotowana. Bo odpowiadam na Twój post, więc nie mam wyboru i cytuję to co napisałaś.
"Tobie może się gra Dana nie podobać. Ale to nie znaczy, że cały świat musi myśleć jak ty" - to nie chodzi o podobanie się, tak mogłabyś powiedzieć o wyglądzie. Jeżeli dla Ciebie on gra naturalnie i fajnie, to nie wiem gdzie Ty masz oczy albo nie widziałaś filmu z prawdziwą i dobrą grą aktorską. Nawet nie można go nazwać dobrym aktorem po filmografii - przecież on ma na koncie praktycznie Pottera! A wybitnie nie zagrał, chociaż może więcej niż pokazał od niego nie wymagano. Ale jego rola nie należała do dobrych... ciężko porównać go do np. Deppa. To jest dobry aktor. A gra Radcliffe'a jako Harry'ego to jedynie cytowanie scenariusza. I szkoda że tego nie zauważyłaś. Porównaj sobie Daniela do innych aktorów i powiedz kto tu naprawdę gra...
P.S Paschalska to inna bajka - nie jest aktorką na skalę światową i nie wymagam on niej niczego. Bo to co pokazuje jest śmieszne samo w sobie. A ekranizacji Pottera nie mogę ścierpieć - zniszczyli taką fajną książkę. I z trójki potterowych dzieciaków jedynie Grint się naddaje - bo zarówno i Watson jak i Radcliffe są kompletnie nietrafieni do swoich roli.