Nie kapuje tego dlaczego jest tyle złych opini i radcliffie. osobiście uważam, że jest cool, że jest przystojny i bardzo dobrze gra Hary'ego.
Hmm... no cóż.. Muszę przyznać, że masz o wiele więcej kultury osobistej od niektórych na tym forum.... Zgadzam się z Tobą co do Deppa.... Gościu ma talent Pokazał to w wielu filmach... Ale nadal nie wiem o co Wam chodzi.... Dan może nie zagrał jakoś extra i "ah i oh" ale jego gra nie jest zła.... A w ogóle to zastanawiam sie dlaczego wszysyc sie tak zachwycają rupertem..... nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia... Wg mnie w niektórych scenach wyszedł wręcz sztucznie. No ale co tam... To tlyko moje zdanie ;]
Julia :)
No dobra no więc koniec kłótni na temat Radcliffe'a... bo i tak żadna z nas zdania nie zmieni =) Mam nadzieję że Daniel się jeszcze wykażę kiedyś. Pozdrawiam!
coz....powiem tak,to logiczne ze Dan ma tysiace fanek,bo zagral w światowym filmie i ma słodką buźke....a jego gra aktorska to juz ina bajka XD
cóż...w dziedzinie aktorstwa to jeszcze dziecko i poprostu zdobywając doświadczenie bedzie stawal sie lepszy(mam nadzieje) bo niektorzy maja to poprostu wrodzone jak np taki Macaulay Culcin i nie wiem czy tu mozna zaprzeczać,ze chlopak poprostu to czuł;)
no trza dac chlopakowi szanse...moze sie jeszcze wyrobi:P