Jestem ciekawa jak go odbieracie. Muszę przyznać, że kiedy zobaczyłam pierwszy raz tego aktora
to przykuł moją uwagę. Ma takie duże, płytko osadzone oczy i coś dziwnego w spojrzeniu. Nawet
kiedy się uśmiecha czy to w serialu czy w wywiadzie to nie wyczuwam w tym ciepła. To wygląda
bardziej jak grymas lub zadziorny uśmieszek. Wypada bardzo autentycznie w rolach złych osób ale
te negatywne wibracje odbieram też w wywiadach. Wyczuwam w nim jakąś ukrytą agresję i
zuchwałość. Jest nim coś intrygującego i atrakcyjnego i chyba właśnie to jest ta niejednoznaczność.
Pokazałam dwóm znajomym jego zdjęcia. Jeden stwierdził, że ma spojrzenie jak psychopata a
koleżanka twierdzi, że sprawia wrażenie takiego, który potrafiłby uderzyć kobietę. Nie wiem czemu
ale jest w tym kolesiu coś niebezpiecznego choć przystojny on.
Wszelkie pogłoski i źródła mówią, że jest to facet zadziorny i cóż, dosyć dziecinny. Nie wiem na ile jest to uważane w nim za dobrą cechę. Oglądałam wywiad z jego byłą dziewczyną i zabrzmiało to tak, jakby zachowywał się jak pięciolatek - tak z kontekstu i tonu, jakim to wypowiedziała, jednak trzeba stwierdzić, że BYŁA dziewczyna, to chyba nie jest najlepsze źródło obiektywnej informacji ;)
Z jednej strony patrząc na niego mam wrażenie, że to facet łagodny jak baranek i urokliwy. Te oczy ma niesamowicie magnetyzujące. Z drugiej, patrząc na takie zdjęcie jak
ht tp : / / oi58 . tiny pic . com / nqwk1e . jpg
można się lekko przestraszyć :D
Tak właśnie też myślałam. Oni jest jakiś dziwny ze oczu. Gdzieś oglądałam jak mówił w wywiadzie, że to co się roi w jego głowie to jest nie do pomyślenia. No własnie widać. Pokazałam znajomej jego Instagram i stwierdziła, że to koleś, który mógłby wpier... za to, że zupa była za słona ;) A co jest na tym obrazku? Bo mi się nie otwiera.
Usuń spacje i pokaże Ci się jego ujęcie, jak w przyciemnionym świetle patrzy jak bardzo zadowolony z siebie psychopatyczny morderca prosto w kadr :D
Zaciekawiłaś mnie co się tam roi w jego głowie, w sensie chętnie obejrzałabym ten wywiad. Jeśli jakieś mordercze zapędy to niekoniecznie, ale jeśli te jego rojenia są innej natury, to hmm. ;)
Możemy pogadać w prywatnych wiadomościach, wymienić się spostrzeżeniami czy coś, bo tu zaraz zaspamujemy ;) co Ty na to?
No to pisz ;) Mnie Sharman od dawna bardzo intryguje. Nie chodzi tylko o wygląd. Odczuwam taką dziwną energię od niego. Tak samo mam z Christophem Waltzem. Czy chodzi o to ujęcie kiedy trzyma jakiegoś pilota z takim uśmieszkiem? Widziałam to.
Niestety Filmweb twierdzi, że nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnych ;)
Mnie osobiście lekko odrzuca tylko jedna sesja z nim, a mianowicie czarno-biała, mocno seksualna, do tego dosyć BDSM. Wygląda na zdjęciach, w zależności od ujęć, jakby był znudzonym psychopatą lub bardzo chciał być gdzieś indziej :D
Przyjęłam do znajomych. Ta sesja nowa gdzie ma tak zalizane włosy? ;) Bije takim skur..ństwem od niego momentami haha
Dobra, kocham Daniela *jako aktora*, jest niesamowicie zajebistym aktorem. Co do jego uśmiechu... wnioskując z Twoich wypowiedzi, nie oglądałaś/-eś Teen Wolf'a. Występuje tam w sezonie 2, 3a oraz 3b. Uśmiechał się wiele razy, ma naprawdę niesamowity uśmiech. Nie widziałam wielu wywiadów z nim, ale np. w 2 sezonie TW *nie pamiętam, który dokładnie odcinek*, gdy zabrał trochę bólu od psa *który był chory* uśmiechnął się i ten uśmiech był naprawdę naprawdę niesamowity, szczery i radosny, większość jego zdjęć jest normalna i nie wiem, dlaczego krążą opinie, że Daniel uśmiecha się kpiąco :cc
Dziękuję za uwagę, dobranoc
~ Puchaczunia