Daniel Sharman

Daniel Andrew Sharman

7,9
5 378 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Sharman

Jestem ciekawa jak go odbieracie. Muszę przyznać, że kiedy zobaczyłam pierwszy raz tego aktora
to przykuł moją uwagę. Ma takie duże, płytko osadzone oczy i coś dziwnego w spojrzeniu. Nawet
kiedy się uśmiecha czy to w serialu czy w wywiadzie to nie wyczuwam w tym ciepła. To wygląda
bardziej jak grymas lub zadziorny uśmieszek. Wypada bardzo autentycznie w rolach złych osób ale
te negatywne wibracje odbieram też w wywiadach. Wyczuwam w nim jakąś ukrytą agresję i
zuchwałość. Jest nim coś intrygującego i atrakcyjnego i chyba właśnie to jest ta niejednoznaczność.
Pokazałam dwóm znajomym jego zdjęcia. Jeden stwierdził, że ma spojrzenie jak psychopata a
koleżanka twierdzi, że sprawia wrażenie takiego, który potrafiłby uderzyć kobietę. Nie wiem czemu
ale jest w tym kolesiu coś niebezpiecznego choć przystojny on.

IKnowWhatYouAre

Wszelkie pogłoski i źródła mówią, że jest to facet zadziorny i cóż, dosyć dziecinny. Nie wiem na ile jest to uważane w nim za dobrą cechę. Oglądałam wywiad z jego byłą dziewczyną i zabrzmiało to tak, jakby zachowywał się jak pięciolatek - tak z kontekstu i tonu, jakim to wypowiedziała, jednak trzeba stwierdzić, że BYŁA dziewczyna, to chyba nie jest najlepsze źródło obiektywnej informacji ;)
Z jednej strony patrząc na niego mam wrażenie, że to facet łagodny jak baranek i urokliwy. Te oczy ma niesamowicie magnetyzujące. Z drugiej, patrząc na takie zdjęcie jak
ht tp : / / oi58 . tiny pic . com / nqwk1e . jpg
można się lekko przestraszyć :D

Joanam1901

Tak właśnie też myślałam. Oni jest jakiś dziwny ze oczu. Gdzieś oglądałam jak mówił w wywiadzie, że to co się roi w jego głowie to jest nie do pomyślenia. No własnie widać. Pokazałam znajomej jego Instagram i stwierdziła, że to koleś, który mógłby wpier... za to, że zupa była za słona ;) A co jest na tym obrazku? Bo mi się nie otwiera.

IKnowWhatYouAre

Usuń spacje i pokaże Ci się jego ujęcie, jak w przyciemnionym świetle patrzy jak bardzo zadowolony z siebie psychopatyczny morderca prosto w kadr :D
Zaciekawiłaś mnie co się tam roi w jego głowie, w sensie chętnie obejrzałabym ten wywiad. Jeśli jakieś mordercze zapędy to niekoniecznie, ale jeśli te jego rojenia są innej natury, to hmm. ;)
Możemy pogadać w prywatnych wiadomościach, wymienić się spostrzeżeniami czy coś, bo tu zaraz zaspamujemy ;) co Ty na to?

Joanam1901

No to pisz ;) Mnie Sharman od dawna bardzo intryguje. Nie chodzi tylko o wygląd. Odczuwam taką dziwną energię od niego. Tak samo mam z Christophem Waltzem. Czy chodzi o to ujęcie kiedy trzyma jakiegoś pilota z takim uśmieszkiem? Widziałam to.

Joanam1901

Usunęłam spacje ale na tinypicu wygasają linki.

IKnowWhatYouAre

Niestety Filmweb twierdzi, że nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnych ;)
Mnie osobiście lekko odrzuca tylko jedna sesja z nim, a mianowicie czarno-biała, mocno seksualna, do tego dosyć BDSM. Wygląda na zdjęciach, w zależności od ujęć, jakby był znudzonym psychopatą lub bardzo chciał być gdzieś indziej :D

Joanam1901

Przyjęłam do znajomych. Ta sesja nowa gdzie ma tak zalizane włosy? ;) Bije takim skur..ństwem od niego momentami haha

IKnowWhatYouAre

Dobra, kocham Daniela *jako aktora*, jest niesamowicie zajebistym aktorem. Co do jego uśmiechu... wnioskując z Twoich wypowiedzi, nie oglądałaś/-eś Teen Wolf'a. Występuje tam w sezonie 2, 3a oraz 3b. Uśmiechał się wiele razy, ma naprawdę niesamowity uśmiech. Nie widziałam wielu wywiadów z nim, ale np. w 2 sezonie TW *nie pamiętam, który dokładnie odcinek*, gdy zabrał trochę bólu od psa *który był chory* uśmiechnął się i ten uśmiech był naprawdę naprawdę niesamowity, szczery i radosny, większość jego zdjęć jest normalna i nie wiem, dlaczego krążą opinie, że Daniel uśmiecha się kpiąco :cc
Dziękuję za uwagę, dobranoc
~ Puchaczunia

Puchaczunia

Bo ma taki wyraz twarzy i pewnie nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Mnie się podoba to. Wiem, że ma zajebisty uśmiech. Po dłuższej obserwacji stwierdziłam, że jest całkiem słodki a na pewno czarujący.