David Desrosiers

David Phillipe Desrosiers

5,2
12 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Desrosiers

Ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu; koles odstawia tak pojechadne akcje ze to głowa mała. a jeszcze w dodatku zdolny jest :D

Empty_Line

Ja bym jeszcze do tego dodala ze jest przystojny xD

Empty_Line

Tak kretyn z niego xD Ale taki zajebisty kretyn xD Kocham go=)Pozdro Empty nie spodziewalam sie tu ciebie xD

Alexz_5

Zgadzam się w 100% :D Świetny jest! :D :) :)

Empty_Line

Nie no KRETYN ?!!! Moim zdaniem nie ma pozytywnego odwołania do słowa kretyn!!! On jest poprostu szalony,zabawny,szczery.....poprostu ŚWIETNY i KOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Empty_Line

Wy same jesteście kretynki!!!!!! Poprostu wasz słownik w mózgu jest bardzo mały!!! O proszę macie wytłumacznie słowa Kretyn -> idiota, głupiec, bałwan , człowiek ograniczony, tępy !!! I dalej myślicie, że David jest kretynem ???!!!!!! Nie wiem, może chciałyście dobrze , może naprawde jesteście jego fankami...ale poprostu tak wyszło ?!!! Ja niemogłam na to patrzeć ;););)

Rockin_Annie

Popieram mojego przedmówce!To wy jestecie kretynki bo nie ma pozytywnego znaczenia tego slowa...

agata496

David David.
człowiek niesamowity wg mnie.
i zabawny i zdolny.
oczarował mni swoim głosem powiem wam.

Empty_Line

jeeeny joelek15 uspokój się ;) Naprawdę musisz wszystko brać dosłownie? Kretyn w pozytywnym tego słowa znaczeniu to po prostu ktoś szalony, bardzo zabawny... Ludzie, trochę dystansu ;) A co do Davida - nie jestem jego fanką, ale wydaje mi się fajny... Osobiście wolę brunetów, ale w jego przypadku lepiej wygląda jako blondyn (moim zdaniem)... Słodki był w teledysku do "I'm just a kid" xD

Daisy_12

no. w I'm Just A Kid był najlepszyy. ;dd

wgle. oni są cudni. <3
alee. i tak wolę Pierrniczka. ;d

<33