Wg mnie nie wygląda j tak źle, a jej gra wcale nie jest taka nie do zniesienia. W końcu kto powiedział, że wiąże przyszłość z aktorstwem. To już nie można się sprawdzić w paru rolach? Trzeba od razu być krytykowanym za swoje początki. Wiecie, nie jestem jej obrończynią, wiem, że trzeba umieć radzić sobie z krytyką publiczną, ale to nie znaczy, że każdy ma tu po niej tak jeździć, tylko dlatego (jak zakładam), że w gazetach jest jej pełno, i że występowała w produkcjach Disneya. Demi teraz postawiła na śpiewanie i wg mnie dobrze robi, ale to nie znaczy, że aktorką była fatalną. Jak na swoje pierwsze role nie wypadła źle. Porównajcie sobie Jonasów do niej, oni są piosenkarzami od samego początku i nagle bez żadnego doświadczenia wciśnięto ich do filmów Disneya, tylko dlatego, że byli na ,,fali popularności''. Ale nie żebym coś do nich miała, tylko mówię, że takie mniej więcej jest zachowanie większości ludzi na filmwebie. A mogę się założyć, że co najmniej 50 %, nawet jeśli się nie przyzna, na pewno nie widziało chociażby jednej jej roli i oceniło ją tutaj naocznie z opinii innych osób lub wrodzonej niechęci przez medialną burzę jaką wywołała w zeszłym roku swoim załamaniem psychicznym.
To jest cała prawda. Początkowe występy nie były złe, później się rozkręciła, podobnie jak ze śpiewaniem. Ma wielu fanów, którzy będą jej bronić. Ludzie oceniają innych po pozorach czy plotkach. To jest dla mnie brak tolerancji!
jak na razie nie miała okazji się wykazać aktorsko ale jak dla mnie to wokalistką jest rewelacyjną:)
Mam 19 lat,nie jestem słodką dziewczynką,tylko dorosłym facetem.
Demi ma świetny głos,nie widziałem dużo filmów z Jej udziałem.
Więc nie wiem jaką jest aktorką ale głos ma dziewczyna świetny.
I piszę to serio,to nie są żarty.
Mam nadzieje że zrobi dziewczyna jeszcze większą karierę.
Pozdrawiam Jej fanów.
Czytałem że się dziewczyna załamała..każdemu może się to zdarzyć,ale już chyba z Nią lepiej.
Trzymam za nią kciuki.
Możliwe, że głos ma świetny jednak to jest FILMWEB nie ocenia się za śpiewanie :) Jeżeli chodzi o aktorstwo powinna się raczej wycofać jest baaardzo wkurzająca - niech lepiej śpiewa CHYBA jej to lepiej wychodzi :)
Nie lubię jej gry aktorskiej ani przesłodzonych filmów Disney Channel, za to żywię sympatię do jej wokalu- a zwłaszcza do piosenki "Skyscraper" i "Give You Heart a Break" (słyszałam ostatnio w wykonaniu Glee, jak oryginał równie piękny). Demi nie ma jakiś wielkich możliwości głosowych, ale słychać, że korzysta z tego co ma z darów natury jak może, a już zdecydowanie lepiej wypada niż Selenka Głupomez. Przy okazji pamiętam również, że dziewczyna miała załamanie w związku z uzależnieniami i jej samozaparcie zdecydowanie też wychodzi na plus.
Możliwości głosowe to ona ma akurat wielkie. Jako jedna z niewielu dzisiejszych piosenkarek śpiewa mezzosopranem. Wielu krytyków wyraża się o niej w superlatywach i uważam że całkiem słusznie. Typowana jest na kolejną gwiazdę pokroju Kelly Clarkson, której głos jest fantastyczny. Aktorsko Demi nie była zła, ale zdecydowanie wolę ją w roli wokalistki. Trzymam za nią kciuki ;)
szczerze mówiąc to nie czytam kolorowej prasy i portali plotkarskich i naprawdę mało mnie obchodzi to co o niej piszą i w jakich ilościach. tutaj ocenia się grę aktorską, a moim zdaniem jej gra aktorska jest raczej na niskim poziomie. dlatego i ocenę wystawiam adekwatną do moich odczuć.
Jeśli chodzi o jej grę aktorską to według mnie cóż.... jest dobra..., ale trudno stwierdzić patrząc na ilość filmów z nią. Potrafi wyrażać emocje. Ja osobiście bardzo ją lubię i za grę i za śpiew. W chirurgach zagrała bardzo dobrze. Na pewno jest lepsza niż Gomez, która jako aktorka według mnie się nie sprawdza.