Don WilsonIV

6,6
594 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Don Wilson

Don Wilson to poprostu moj idol!Najlepszy w tym co robi i czego uczy innych czyli sztuki walki,chciałbym mieć tego idola koło siebie:(Wszystko co robi ma sens i jest bardzo prawdziwe nie udaje jak inni!Naprawde jest mistrzem sztuk walki to taki drugi Bruce Lii,zawsze nalezy go stawiać za przykład dla młodych.

marti_24

to zes se wzial idola nie widzialem gorszego aktora.jaki on jest daremy.moj stary potrafi wyzej podniesc noge od niego.a jaki jest szybki tak szybki jak czolg.a te jego filmy morze krwi i dretwe ciosy.

destfest21

To ze Twoj stary podnosi wyzej noge kompletnie mnie ani nikogo innego nie obchodzi,w przeciwieństwie do tego Aktora nie potrafi Twoj stary z niej korzystać tak jak on,dlatego tak napisałeś,nie wazne czy jest twoj stary szybszy od niego,ale napewno nie jest mistrzem sztuk walki,on nie musiał by się szybko ruszać zeby Cie wykończyć.

marti_24

Witam!

Co do aktorstwa Don'a "The Dragona" Wilsona to niestety muszę powiedzieć, że aktorem jest kiepskim. Mam z nim 15 filmów. Najnowszy jaki widziałem to "Wirtualny świat", który niestety jest klapą finansową i wogóle ten film jest kiepski.

Co do sztuk walki to nie mam wątpliwości, że Wilson jest dobry! Przez dobre kilka lat był mistrzem świata w Kickboxingu, aż do momentu, kiedy w 1989r. został pokonany przez polaka na ringu, który mu odebrał tytuł. Wtedy Don zaczął karierę aktorską.

Moim ulubionym filmem z tym aktorem jest "Krwawa pięść III: Zmuszony do zabijania". Świetne sceny walki!

Niestety kolego, troszkę się pozłościłem, ponieważ nie możesz porównywać Dona Wilsona do Brucea Lee, którego nazwiska nawet poprawnie nie umiesz napisać.

Naprawdę do Brucea Lee mu dużo brakuje. Jest dobry, ale tylko w kickboxingu, więc nie nazywaj go mistrzem wschodnich sztuk walki, tylko jak już BYŁYM MISTRZEM ŚWIATA W KICKBOXINGU! Którym bez wątpienia był i zaznaczył swoje nazwisko w historii tej dziedziny sportu.

Pozdrawiam fanów Dona "Smoka" Wilsona!

legendykungfu

masz racje moze popełniłem malą pomyłke,bo od Brucea Lee to racja,nie ma lepszych do dzis.Ale Don The Dragon Wilson dla mnie jest wzorem do nasladowania dla wielu aktorów duzo bardziej kiepskich od niego jak to nazywasz.Ja niestety nie mam z jego udziałem wszystkich filmow choc bym chciał. Takze pozdrawiam fanów Dona Wilsona.

marti_24

Z nieżyjących napewno Bruce Lee,ale teraz to napewno Jet Li.