Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 232 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

nowe wiadomości z Ed-landu, jak to określiła Amelie, pojawiły się też na głównej stronie filmwebu...Szykuje się nowy kontrast w stylu Norton-Pitt: mam na myśli Farrella, prawdę mówiąc nie przepadam za nim. Co myślicie? Bo na to, że "Down in the Valley" wejdzie do polskich kin raczej nie ma co liczyć... Chyba najwcześniej będzie "Iluzjonista", ale to też dopiero w przyszłym roku, a o "The Painted Veil" już nie wspomnę...ehhh...

A tak w ogóle czytaliście przedostatni post Amelie wytykający używanie polskiego w komentarzach? Z jednej strony ma rację, ale z drugiej widziałam tam też chiński, czeski i hiszpański, więc nie wiem dlaczego tylko polskim autorom się oberwało...(aha, chodzi o życzenia urodzinowe dla EN, jakby ktos nie wiedział, a strona to oczywiście edwardnortonnet)

PS. czy ktos mógłby wpaść na chwilę na mojego bloga i potwierdzić, że widział zdjęcie w temacie "by Kasia"?- tak żeby nie było, że to plagiat albo co...:( - umieściłam link w komentarzu do tego tematu.

nyaa

hmm...skąd jestem? Porównując nasze ulubione kina, zdaje sie, że obie wdychamy te same spaliny...
A płyta jest z MediaMarkt - tego przy Al. Krakowskiej...

PS. Koda, mamy juz 50. posta, możemy świętować:)

msgamgee

hmm, no to fajnie bo dzisiaj bede tam przejezdzala to sobie zajade i kupie. Dzieki i pozdrawiam :)

nyaa

Megissa, widzę, że sie "palisz":), napisz co Ty myslisz o Iluzjoniście, bo właściwie o tym filmie mało wiem, pierwszy raz doweidziałam sie o nim z "Filmu", gdzie był artykuł o "nowym pokoleniu aktorów" , a tam Jessica biel... Jaka ma być atmosfera tago filmu? - bo zdaje sie, że to od tego właśnie wiele zależy...

msgamgee

No dobra jak sobie życzysz. Mam nadzieje, że Iluzjonista będzie właśnie o … iluzjoniście heheh. Film kostiumowy, ukazujący czar i klimat minionej epoki ale wydaje mi się że wątek miłosny nie będzie najważniejszy w tym filmie. Będzie raczej tłem do ukazania jak osoba uzdolniona w ten sposób może zmieniać rzeczywistość i doprowadzać niczego nieświadomych ludzi do zmiany swoich zachowań, uczuć. Oczywiście w filmie na pewno będzie dużo sztuczek magicznych, pokazów itp., itd.

msgamgee

moze zacznijmy od nowa bo sie zrobilo ciasno :D.
Jesli chodzi o Iluzjoniste to mam obawy wzgledem tego filmu. Fajnie ze to film kostiumowy bo jeszcze w takim nie gral, ale wlasnie obawiam sie o jego scenariusz i te sztuczki. Caly pomysl z magikiem jest ok, ale czy to czarownie kobiety nie bedzie troche kiczowate? Troche sie tego obawiam, ze film nie bedzie na powaznie.

nyaa

niestety ostatnio nie miałam zbyt dużo czas dla Edlandu, bo muszę się uczyc trochę, więc będę świętowac 50 posta z lekkim opóźnieniem :)

"Iluzjonista" mógłby byc trochę kiczowtym filmem, ale nie wydaje mi się, że tak nie będzie. jakoś nie wyobrażam sobie, by te piękne kreacje, magiczna atmosfera i tak dobry aktor złożyły się na bezwartościowy obraz. trzeba się tylko odpowiednio na niego nastawic: najprawdopodobniej będzie to przerost formy nad treścią, ale takie filmy też są potrzebne, głównie dla zaspakajania wrażeń estetycznych :)
pomimo, że nie lubię za bardzo Biel (w zasadzie, to jest mi obojętna), to bardzo podoba mi się to zdjęcie i zachęca mnie do niecierpliwego czekania na "Iluzjonistę":

http://www.elmulticine.com/noticias2.php?orden=176 [www.elmulticine.com/not ...]

natomiast goniąc za czymś ambitniejszym lepiej skupic się na "Down in the Valley". im bliżej nam do tego filmu, tym bardziej na niego liczę, szczególnie, kiedy oglądam zdjęcia (m.in. dzięki Waszej uprzejomości :)

pozdrawiam

koda

nie jestem pewna czy to zdjecie z down in the valley juz bylo, ale chyba nie! nie sadzilam ze znajde jakies zeby sie nie powtorzylo:) (witaj ma gramatyko)

http://a330.g.akamai.net/7/330/2540/20050520045605/www.variety.com/graphics/phot os/reviewd/rdown_in_the_valley.jpg [a330.g.akamai.net/7/330 ...]

psychopatka

mam wiecej :) enjoy :)

http://www.emanuellevy.com/images/photos/7m5y6fq7zgn.jpg [www.emanuellevy.com/ima ...]

http://www.emanuellevy.com/images/photos/jfn08pr7mi7.jpg [www.emanuellevy.com/ima ...]

http://www.emanuellevy.com/images/photos/g2szd3j0trb.jpg [www.emanuellevy.com/ima ...]

ja juz chce ten film. ale nie wiem czy dam rade go obejrzec :P
kodo, lącz sie ze mną :P

psychopatka

o znowu cos ciekawego... hm... a powinnam sie uczyc :)

http://www.joblo.com/newsimages1/news-valley3-1.jpg [www.joblo.com/newsimage ...]

koda

Naciśnijcie na małe zdjątko Eda. A ukarze się wam coś na co tak długo czekamy. Miłych wrażeń.
http://www.cdview.gr/4dcgi/_w_articles_qsite1_1116319_26/08/2005_131414 [www.cdview.gr/4dcgi/_w_ ...]

Megissa

TRAILER!!!! NARESZCIE! Megissa...no wiesz...speechless:):):)

msgamgee

o mamo kochana..... nie doczekam sie chyba. jejku. ale pwnie u nas tego nie puszcza.. jak zwykle.

psychopatka

jezuuuu.... ale wrażenia! już kocham ten film:) muszą go puścic i wydaje mi się, że to zrobią. a bynajmniej jestem pełna nadzieji...

dzięki Megissa z całego serca, że dałaś tego linka. to mnie naprawdę uszczęśliwiło :)

koda

http://www.phpbbforfree.com/forums/edwardnortonroc-about6-240.html [www.phpbbforfree.com/fo ...]

nareszcie nowe zdjęcia...

msgamgee

chodzi mi oczywiście o te 3 pierwsze, bo reszty wole nie komentować, a zwłaszcza tego, co napisał/a Guest:)

Nie wiem jak Wy, ale mnie trailer z Down In The Valley nie nastraja tak optymistycznie - mam takie przeczucie, że to jest Jeden Z Takich Filmów Które Nasi Dystrybutorzy Pomijają:(

Jak ktoś chce umrzeć z zazdrości;p, to może się cofnąć parę stron wcześniej i obejrzeć 2 zdjecia Eda z planu The Painted Veil - ciekawe w jakim języku z nim gadały...

ps. no i co Nyaa, kupiłaś płytę?!

msgamgee

witam! :) nie mialam neta przez 2 m-ce i po prześledzeniu Waszych wypowiedzi musze przyznac z bólem ze duuuzo straciłam...Nareszcie osoby, które "zaliczyły" cała filmografie Eda ...a zatem jest o czym, z czystym sumieniem podyskutować.pozdrawiam serdecznie i zapraszam na swój blog;)

_marla_

Gamgee oczywiscie ze tak i juz nawet obejrzalam :D.
Lubie Allena, ale nie bardzo pzrepadam za musicalami, chociaz ten wydał mi sie sympatyczny, moze i tylko sympatyczny. Najlepsza scena to ta z pierścionkiem w restauracji. Niby taki ciołek, a malo co jej nie udusił.

Teraz moge powiedzieć że widziałam wszystkie filmy z Edem :D
Gdzies czytalam badz slyszlaam, ze Edward nie lubi jak sie do niego zraca - ED.

nyaa

też bym na jego miejscu nie lubiła ;)

mi jeszcze sporo brakuje, ale staram się nadrabiać braki w miarę możliwości: jestem świeżo po "królestwie niebieskim" i musze powiedzieć, że przy Nortonie to nawet Bloom się chyba zmoblizował i nie był taki najgorszy. a o królu Baldwinie napisałam pracę na polski na temat stosunku człowieka do cierpienia. zachwycił mnie jego głos i to, jak przestawiał szachy, ruchy jego dłoni :]

chimzz

"Najlepsza scena to ta z pierścionkiem w restauracji. Niby taki ciołek, a malo co jej nie udusił. " - dokładnie. Przypomniała mi sie też scena z Rozgrywki, kiedy DeNiro (ups - nie czytać dalej - co poniektórzy) wysyła na EDa:) swojego goryla - myślałam wtedy: o nie, biedny: oczywiście ZNOWU film, gdzie MUSI mocno oberwać (serio, on chyba to lubi:p) - no i hę, niespodzianka - w życiu bym sie nie spodziewała, nawet po FC...

Co do Królestwa - no fakt, IDEALNY temat, Norton zresztą genialnie to pokazał: przychodza mi na myśl dwa fragmenty: 1) dystans do "całej sytuacji" gdy mówi Balianowi, że "uważa, że to nie fair, aby miały go czekać w piekle większe męki niż teraz" - kończąc tę kwestię jakby lekko sie zaśmiał - taki żart z Arabów - autorów takiej czarnej wizji:) i 2) gdy mimo ostrzeżeń Tyberiasza decyduje sie poprowadzic wojsko.
Tyle, zreszta widze, ze niechętnie rozmawiacie o jego roli w Królestwie...:)

Do tych, którzy posiadają kanał PLANETE: jeżeli kiedykolwiek jeszcze powtórzą program "Richard Gere" - radzę oglądać, hehe...a może ktos już widział? Nie chcę na darmo stukać...

msgamgee

Oglądałam ten program na Planet, tak przez przypadek trafiłam jak akurat Ed coś mówił na temat swojego zachowania w początkowej fazie kariery. Nie wiem ile przeoczyłam ale później oglądałam już do końca. Widać że Ed bardzo lubi i szanuje Gere’a. Więcej nie powiem może ktoś nie oglądał a uda mu się zobaczyć (tam bardzo często są powtórki).

Przeczytałam gdzieś że firmę dziadka Eda sprzedano za kilka miliardów.
Ciekawe czy Ed coś z tego dostał.

Megissa

częste powtórki? no, to jestem uratowana :)
ja bym bardzo chętnie porozmawiała o królestwie, bo jego rola bardzo mi się tam podobała, a i cały film, mimo różnych opinii, uważam za całkiem niezły.
Gamgee, przytoczyłam w swojej pracy właśnie ten cytat ;)
kilka miliardów... to ja wrócę, jak przetrawię tę sumę :D

chimzz

Własnie dzięki powtórkom udało mi się TO nagrać - tzn wyłapałam samego Eda, choc cały program też był ciekawy:p Chyba miał dobry humor w trakcie tego wywiadu, choć wyglądał jakby nie spał ze dwie doby. On wogóle różnie sie zachowuje przy takich okazjach - pamiętam jego kamienną twarz w dodatkach do 25. godziny, a z kolei w "making the score" mówi z taką miną znawcy - on jest chyba z tych, co nigdy nie przestają grać, ciekawy człowiek:):):);p

W sumie to nic nie przegapiłaś, Megissa, wcześniej powiedział tylko, że Gere "gra takie postacie, którymi chcieliby być mężczyźni i Z którymi chciałyby być kobiety" - fajnie sie uśmiechnął pod koniec tego zdania:D

Nie wiem czy Was to zainteresuje, ale przy okazji zeskanowałam pierwszy (chyba) arytkuł z "Filmu" o Nortonie - to były jeszcze dobre czasy tego pisma...:

http://img512.imageshack.us/img512/6464/en8ih.jpg [img512.imageshack.us/im ...]

Co do tych miliardów - chyba musiało mu sie coś dostać, skoro bez zmrużenia oka potrafi zafundować np. urządzenie parku na Manhattanie.

msgamgee

Ci, co od czasu do czasu wpadaja na php - juz pewnie zdązyli obejrzeć nowe zdjęcia z planu Iluzjonisty...

http://www.webshots.com/search?new=1&source=mdocsheader&words=Edward+Norton [www.webshots.com/search ...]

znowu chyba gadam do siebie:)

msgamgee

kontynuuj, nawet jeśli to monolog, ja i tak słucham :]

chimzz

Ależ ja kontyuuję, tylko gdzie indziej ;)wink;)

msgamgee

tak więc, jako że z reguły niewiele mam o edwardzie do powiedzenia w porównaniu z wami, oprócz niemej staję się także głuchą. trudno ;)

chimzz

O jejku piszcie coś, cokolwiek. Chyba warto podtrzymywać życie tego forum. Chociaż prawdę powiedziawszy jestem zmęczona czekaniem na jakiekolwiek informacje. Pod koniec stycznia jest premiera Illusionist i co… i nic. Widział ktoś jakiś zwiastun? Zapowiada się powtórka z Down in the Valley. I do tego pewnie z Painted Veil będzie tak samo. Może ktoś ma jakieś dobre informacje dla mnie …

msgamgee

"No dobra jak sobie życzysz.";)
Prawdę mówiąc pisanie na tym forum sprawia mi pewien kłopot. Nie mam zielonego pojęcia z jakich stron EN korzystacie i jak bardzo jesteście zaangażowani w zdobywanie informacji. Udzielam się na niektórych forach i stronach, wysyłam zdjęcia i byc może już zdążyliście je obejrzeć i przeczytać to, co na nich piszę, więc nie chcę sie powtarzać. Po prostu NIE WIEM czy w ogóle warto cokolwiek pisać. Weźmy te zdjęcia z planu Iluzjonisty - czy ktokolwiek je obejrzał? Albo ten skan z "Filmu" - czy ktoś go przeczytał? Zero odzewu. A przecież chyba dzielimy sie tym na forum po to, by jakos to skomentować, "pogadać". To nie ma być monolog, Chimeero, chyba żartujesz. To znaczy co: mam dawać post po poście? Po co mi to? Dla mnie to ma sens TYLKO wtedy, jeśli wiem, że siedzę w tym po uszy RAZEM z Wami.
Wymądrzam sie tak długo, bo jako autorka tematu, czuje się jakoś za niego odpowiedzialna. Byc może czas, aby ktos założył nowy temat.

No a teraz o Edwardzie:
17 grudnia rozdanie Satelitte Awards, jest nominowany za drugoplanową rolę w Królestwie Niebieskim. Myślę, że nie ma się co nastawiać, dopiero nominacje do Złotych Globów pokażą, czy w ogóle ma szanse na Oscara za tę rolę. Jeśli nie - na pewno dostanie go za Brooklyn;) Zabawna sprawa z tym filmem, bo pierwsze wiadomości o rozpoczęciu nad nim prac pojawiły sie już w 1999 roku! Ale jeszcze lepsze jest to, że - zgodnie z wiad z filmwebu - premierę ma w styczniu!

Jak juz wszyscy wiemy, premiera Iluzjonisty pod koniec stycznia na festiwalu Sundance - Megissa, pytasz o zwiastun, a widziałaś przypadkiem plakat?! Jednak tutaj przynajmniej wiadomo, że o tym festiwalu zwykle sie mówi w telewizji - np. na BBC World jest Talking Movies - tam rok rocznie cały program poświęcony jest właśnie temu wydarzeniu, więc mam nadzieję, że chociaż parę scen pokażą.
Co do samego filmu, to jednak, Nyaa (jesteś tam jeszcze? czy juz mi wybaczyłaś zarzucanie Ci braku poczucia humoru?:), czekam na niego, bo to nareszcie sytuacja, ŻE TO JEMU NA KIMŚ ZALEŻY. Poza tym, to ciekawy czas historyczny. Krytycy sie śmieją, że Norton chyba jednak nie będzie sie bawił w wyciąganie królików z kapelusza.

Painted Veil - na to oczywiście czekam najbardziej. Myślałam, że może Naomi powie COKOLWIEK w wywiadach, których tyle teraz udziela w związku z KK, ale niestety, znalazłam tylko to (wybaczcie, że nie tłumaczę):
"Watts has just one other film due for release next year, a marked contrast to Kong, as she stars in a film version of W. Somerset Maugham's The Painted Veil, which she filmed in China, opposite Liev Schreiber and Edward Norton. "Liev plays my lover - the other. I have a husband and a lover; It's one of those," she says, laughingly. "We filmed in Beijing, Shanghai and then down to the rural part of China and it was wonderful because you've got the great role, the great writing and all the great elements of the film juxtaposed with this fabulous setting, a wonderful culture and you're seeing things that you've never seen before almost on a daily basis. It just made the whole experience so rich, fulfilling and an adventure." /from darkhorizons.com/
Czyli w sumie tyle, co już wiemy, może trzeba jeszcze poczekać.
To, co mnie trochę dziwi, to data premiery: pażdziernik 2006. Przecież oni skończyli go juz kręcić, czy naprawdę post-p musi trwac tak długo - od czego to jeszcze może zależeć? Ale co do tego filmu przynajmniej jestem pewna, że WEJDZIE do naszych kin, mam nadzieję, że...też na jesieni (haha).

Down In The Valley – niby mamy prawo się wściekać i narzekać, ale właściwie można się było tego spodziewać. Działają dwie dobre strony - angielska i japońska. Jeśli do końca roku nie będzie nic wiadomo, to zacznę dzwonić po dystrybutorach.

msgamgee

Po bardzo długiej przerwie odezwę się tylko, żeby dac jakiś znak życia. Wiem, że w ogóle się nie udzielam, ale to nie znaczy, że nie zaglądam na to forum. Codziennie wchodzę żeby zobaczyc, czy nikt nic nowego nie napisał. Czytam wszystkie artykuły i oglądam każde zdjęcie, jakie tu zamieszczacie. MNa swoją bierną postawę mam jednak małe usprawiedliwienie - niedawno zaczął się taki prawdziwy rok szkolny i nie mam czasu na sen, a co dopiero na przeglądanie stron internetowych. Ale sprawgniona informacji nadal jestem - nigdy nie odpuszczę sobie zainteresownia Nortonem i jego filmami.
Dlatego chciałam Wam bardzo podziękowac za to, że chociaż czasmi coś tu zamieścicie, czy "naskrobiecie", bo tylko tu mogę w skondensowanej formie dowiedziec się czegos nowego, zamiast przeszukiwac godzinami inne strony. Od niedawna nie mam też kablówki, więc póki co jesteście moim jedynym "oknem na Edland" :p
Jak będzie przerwa świąteczna, postaram się też dac coś od siebie :) A póki co, to pozostaje mi tylko ubolewac nad filmami, a właściwie ich brakiem :( Naomi Watts też rzeczywiście nie powiedziała niczego odkrywczego - wszyscy się chyba domyślamy, że nagrywanie Painted Veil musiało byc ekscytujące...
A jeszcze co do artykułu z Filmu, to rozesłałam go znajomym, jako dowód, że w tej gazecie kiedyś nie pisali o Edwardzie jako o metroseksualiście z beverly hills :p
Jeszcze raz dzięki za wszystko :) pozdrawiam i wesołych świąt :) (wiem, że jeszcze daleko, ale ja już żyję gwiazdką :)

msgamgee

W sprawy jestem bardzo zaangażowana i wydaje mi się że jestem na bieżąco. Na forum phpbbforfree.com często wpadam, niekiedy puszczam tak jakieś linki oczywiście jako gość.

W tym miesiącu jeśli się nie mylę u naszych zachodnich sąsiadów jest premiera Down In The Valley więc liczę ze wkrótce będzie można ściągnąć ten film z sieci.

Jeśli chodzi o Iluzjonistę w środę właśnie szukałam czegokolwiek o tym filmie. Najchętniej zwiastuna, jakiegoś zdjęcia którego nie widziałam, cokolwiek do obejrzenia. Szukałam, szukałam i nie znalazłam NIC.

Denerwuje mnie to czekanie na te filmy. Jestem prawdę mówiąc sfrustrowana. Informacja o nominacji do Satelitte oczywiście ucieszyła mnie ale to za mało. Ostatnio tak naprawdę cieszyłam się jak znalazłam trailer do Down In the Valley ...co to była za radocha :D
…Więc może warto czekać.

Megissa

Kotuś ;), a już myślałam, że masz szlaban na internet, w każdym razie miło Cie znów widzieć i...hmmm....dzięki za życzenia, ale chyba sie jeszcze PRZED odezwiesz?....

Dobrze kombinujesz, M, z DITV, ale ja chce to zobaczyc w kinie!
Jeśli chodzi o Iluzjonistę, to strasznie zazroszczę tym , którzy widzieli juz ten film jakiś czas temu jeszcze przed oszlifowaniem - piszą o tym zresztą na IMDb - i mimo tego "niewykończenia" opinie były dobre.
Mam nadzieję, że nie będzie to nic lekkiego, taka przyjemna opowieść i tyle. Wydaje mi sie, że będzie scena jak: albo wpadają na siebie, albo sie mijają, albo po prostu spotykaja i rozmawiaja na rogu jednej z ulic (cos w stylu I spotkania Draculi z Miną:), bo widać zapowiedź tej sytuacji na jednym ze zdjęć z planu (chodzi mi o to zdjęcie, gdzie na I planie jest kamera pod parasolem, w tle Ed i na przeciwko wsród głów ekipy i przechodniów widać dość wyraźnie kapelusz/głowę Biel - właśnie na rogu ulicy) - to taki mały szczegół, ale cóż tu pozostaje oprócz domysłów.
Na php już od jakiegoś czasu nie jestem Guestem, ale ostatnio próbowałam coś zmienić na swoim koncie i nie mogę w ogóle wejść na tę stronę, co jest troche denerwujące, szczególnie, że na skrzynke mi przysyłają wiadomości o nowych postach. Megissa, powiedz co nowego doszło od wczoraj, plis.

Pozdrawiam WSZYSTKICH:)

msgamgee

Też nie mogę tam zajrzeć. Bardzo często bywa że nie można tam wejść. Wczoraj widziałam ktoś puścił stare zdjęcia ale widziałam je wszystkie więc Ty pewnie również. Po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość. Niewiadomo ile to potrwa, kiedyś chyba z tydzień nie można było wejść.

Megissa

Dzięki M. za wiadomość o php - ten "ktoś" to pewnie Maria - ona jest expertem od puszczania starych zdjęć.
Szkoda, że Ed nie ma nominacji do Złotych Globów. Otrzymał ją za to jego partner z Iluzjonisty - Paul Giamatti. Powoli juz zaczynam mieć obsesję, jeżeli chodzi o aktorów, którzy razem z nim występują, bo im sławniejsi, tym hmmm niestety lepiej, bo przynajmniej większe prawdopodobieństwo, że o filmie będzie sie więcej mówić. Dlatego myślę, że nie będzie problemów z dystrybucja Painted Veil (hehe Naomi Watts + King Kong) czy własnie Iluzjonistą, gdzie oprócz nominacji Giamattiego jeszcze dochodzi 1. miejsce Biel w jakimś rankingu najsexsowniejszych, co - o ironio w przypadku EN - na pewno doda rozgłosu temu filmowi. To samo zresztą z Pride and Glory - Norton vs Farrell.

msgamgee

Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś. Czyli przyszłość zapowiada się bardzo obiecująco. No i do tego Ed pracuje z kumplami ze studiów. Jest Liev Schreiber w Painted Veil no i Paul Giamatti w Illusionist. Znakomicie tam uczą aktorstwa nie ma co.

No i znalazłam większe i wyraźniejsze zdjęcie z Illusionist, które mam nadzieje wszyscy już widzieli.
http://www.barrandov.cz/popUpImg.asp?img=2006-the-illusionist&idgal=1126216495 [www.barrandov.cz/popUpI ...]

Megissa

Widzieli, widzieli :), a ja juz je znam na pamięć, bo od wczoraj mam je na tapecie:p Troche dziwny ten stolik. Ciekawe, czy księżniczka Jessica siedzi na widowni. Na wszystkich zdjęciach z tego filmu Edward jest taki melancholijny;). Szkoda, że nie zgodził się udzielic wywiadu Czechom:) - śmiesznie, bo pisali o tym, jako o skandalu: "amerykański gwiazdor odmawia rozmowy z dziennikarzami". Haha.

Czarno to wygląda z php - zdaje się, że trzeba będzie poczekać co najmniej do świąt. Dobrze przynajmniej, że z tą zmianą serwera trafili akurat na martwy sezon;) w Edlandzie.

Ponieważ na razie nic nowego nie ma (chociaż pewnie Megissa zaraz mnie wyprowadzi z błędu;), zeskanowałam jedyne (tak:JEDYNE!) zdjęcie Baldwina z albumu o "Królestwie Niebieskim". Dobrze przynajmniej, że jest duże/na całą stronę:

http://img459.imageshack.us/img459/779/theking11jq.jpg [img459.imageshack.us/im ...]

msgamgee

Poprawiłaś mi humor z tym K. Strasznie się uśmiałam. A to zdjęcie bardzo ładne. Kupiłaś ten album o Królestwie czy coś? Ja nic nie kupuje tylko raz jakąś babską gazetę bo był artykuł o Edzie, ale nic nowego się nie dowiedziałam zresztą nawet zawierało parę błędów.
A oto zdjęcie z Iluzjonisty: lepsze takie niż żadne.
http://img226.imageshack.us/my.php?image=image9pc.jpg [img226.imageshack.us/my ...]

msgamgee

ja bym bardzo chciala te filmy obejrzec...czekam na nie, bo jak wiadomo nadzieja matka glupich, a kazde dziecko matke ma lol;p;p
A co do tego kontrastu... blagam zabrzmialo jak porownanie... tylko nie to!!!! Jest tylko 1 aktor (bo Blooma jeszcze zniose), ktorego wrecz nienawidze i po prostu nie cierpie patrzec na niego na ekranie (chyba, ze gra w filmie, w ktorym ginie lol;p)...i jt to zdecydowanie Colin Farrell!!!! Brad jt rewelacyjny i jego duet z Edwardem byl genialny, ale o ten z Farrellem sie boje...choc ufam Edziowi;p;p

Chelsea_AKA_Mrs_Blonde

no niestety ja sie z Toba nie moge zgodzic, ja nie uwazam farrela za jakiegos wybitnego aktora ale jest stokroc lepszy niz bloom (przeciez ten aktor gra klape na calej plaszczyznie). A np. taki "telefon" czy "tigerland" z udzialem colina byly dobre i colin tam sie dobrze zaprezentowal.

W sumie nie jest najistniejsze z kim gra norton wazne ze norton gra!

sajanin

Witam wszytskich, dawno mnie nie było, ale chce ogłosic iż Down in the Valley będzie wyswitlane na ekranach polskich kin. Znany juz jest dystrybutor - Monolith Plus, więc teraz nic innego nie pozostaje jak czekać na date premiery. Oby nic się nie zmieniło.

Poza tym pojawiły sie pierwsze zdjęcia do Iluzjonisty: http://filmbox.pl/filmy_galeria,324.html [filmbox.pl/filmy_galeri ...]

Na razie tyle
Pozdrawiam
Nyaa

sajanin

Witam wszytskich, dawno mnie nie było, ale chce ogłosic iż Down in the Valley będzie wyswitlane na ekranach polskich kin. Znany juz jest dystrybutor - Monolith Plus, więc teraz nic innego nie pozostaje jak czekać na date premiery. Oby nic się nie zmieniło.

Poza tym pojawiły sie pierwsze zdjęcia do Iluzjonisty: http://filmbox.pl/filmy_galeria,324.html [filmbox.pl/filmy_galeri ...]

Na razie tyle
Pozdrawiam
Nyaa

nyaa

Świetne wiadomości, a już myslałam, że trzeba będzie wchodzić w konszachty z ciemnymi typkami ze stadionu, hehehehe;-)

A zdjęcia z Iluzjonisty są fantastyczne, w Cinemie podają, że premiera tego filmu przewidziana jest dopiero na jesień - to n-i-e-s-p-r-a-w-i-e-d-l-i-w-e! !!!!!! Pozostaje czekać na jakiekolwiek wiadomości z Sundance, ciekawe, czy Ed się tam pofatyguje...

msgamgee

DOWN IN THE VALLEY w Polsce?? Super, naprawdę bałam się, że nie będą tego wyświetlać...Ale mi humor poprawilas:)

Sophie_Neveu

dopiero wróciłam z ferii zimowych i pierwsze co zrobiłam, to weszłam na tą stronę. jak przeczytałam o down in the valley, to mnie po prostu ze szczęścia zamurowało... boże jak wspaniale - jestem najszczęśliwsza na świecie :D dzięki za takie cudowne informacje :)

a zdjęcia z iluzjonisty są super! życie jest piękne :)

koda

a widzieliscie te fragmenty z iluzjonisty? (pewnie tak, bo ja zawsze ostatnia jestem :P) ale moze jednak... na w razie czego daje linka, bo go tu bynajmniej wczesniej nie widzialam:

http://www.variety.com/index.asp?layout=vision&taxid=23359&element_id=1830014954 [www.variety.com/index.a ...]

koda

Ed ma fajny akcent w tym filmie:)

Są też nowe zdjęcia, plakat i trailer do Valley. Chciałabym zobaczyć wreszcie ten film, bo mam co najmniej mieszane uczucia. Jakoś w tym przypadku trudno mi się pogodzić z tym, że to także sztuka przekonująco zagrać...dupka(?);P

msgamgee

ja z pewnoscia nie moge sie go doczekac... ten 2 trailer budzi we mnie niepokoj :p ale nie wykonanie, tylko tresc -jest w niej cos niepokojacego - ale w koncu to ma byc dramat, wiec chyba dobrze... tylko nie moge wlansie przezyc tego, ze ten harlan jest taki zly - Norton w roli jakiegos kowbojskiego pedofila, hehe - szok :p

koda

Facet z dystrybutorni;) mnie oświecił, że Valley będzie w kinach najwcześniej w październiku...jeżeli w ogóle(!). Ale jednocześnie dodał, że film NA PEWNO ukaże się na dvd...świetnie, poczekajmy jeszcze te parę miesięcy:(:(:(:S

Nyaa, właśnie miałam Cię spytać co tam z tą Twoją nortonową stroną, ale najpierw tam dla pewności zajrzałam i... zwracam honor po odkryciu, że "prace trwają". Super.

msgamgee

Pojawiły się nowe fotki do Painted Veil, filmu na który czekam z niecierpliwością. Podaje link do movieweb, bo niestety na http://filmbox.pl nie umieszczamy zdjęć z produkcji, a tutaj jedno zdjęcie właśnie takie jest.
http://www.movieweb.com/movies/film/86/2986/gal2360/index_hi.php [www.movieweb.com/movies ...]
Jestem przekonana, że ten film będzie dobry. Poza tym uwielbiam produkcje ktorych historie dzieja sie w latach 20- tych, 30-tych czy 50-tych.

nyaa

No i wlasnie na WENN photo pojawiły się fotki z planu zdjęciowego do Pride and Glory: http://photo.wenn.com/index.php?ref=pride%20and%20glory%20270206&session_id=4916 d031365a608c234a969723bdf7e7 [photo.wenn.com/index.ph ...]
Wygląda świetnie, nic dodac nic ująć. Tylko kto go tak pokiereszował.

Poza tym Ed wystapi w 14 odcinku 5 sezonu serialu 24 godziny jako John Bauer, z czego mozna wnioskować iz zagra brata Jacka. Jest to najlepszy serial, jaki miala okazję oglądać, dlatego ta wiadomość jest dla mnie bardzo dobra. W stanach odcinek z Nortonem pojawi sie 27 marca.

I jeszcze ostatnia wiadomość: podłoży głos do jakiejs tandety: http://www.imdb.com/title/tt0490668/ [www.imdb.com/title/tt04 ...]
Mam nadzieje ze to jakas pomyłka

nyaa

Nie wiem co chcesz od Moich Małych Kucyków, to moja ukochana zabawka z dzieciństwa...poza tym to nie lada gratka odnaleźć sie w roli czarnego charakteru wśród słodkich koników;)

A zdjęcia z P&G są extra, w życiu bym sie nie spodziewała, że będzie tak wyglądał, hehe...