Elliot Page

Ellen Grace Philpotts-Page

7,5
21 598 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elliot Page

czekam cierpliwie na zmianę zaimków i imienia w artykułach i stronie autora. miło zobaczyć kojeną osobę trans w filmowym środowisku.

Brissinger

Bo o to w tym chodzi, żeby zniszczyć w człowieku jakąkolwiek tożsamość.

yossarian84

wali w dekiel z dobrobytu , do normalnej roboty by poszła to głupoty by wyleciały z czachy

dupa_dupa_3

Buahaha co nie :D Dymając po 12h w biedrze nie ma czasu ogarniać takich rozkmin, jak to czy ma się wacka, czy waginę xd Rypie się w głowach tym co nie mają zmartwień.

_Chester_

prawak się zesrał ALERT!!! Mam wiele szacunku do pracy w biedrze. Pracowałem sam na stajni w młodszym wieku. I wiesz co? Znam chłopaka który miał dysforię płciową i pracował w biedrze. Prawaki to jednak nie mają naukowych argumentów. Zresztą jakie nudne życie musi mieć typ żeby obrażać osobę która ma go totalnie gdzieś i żyje na innym kontynencie.

sinekmen

nie pi..er...dol głupot lewusie. wszysyc są atakowani tą chorobą psychiczną poprzez to że zmienia się babie imie na meskie ch..a...aj wie czemu.

sinekmen

nie pi..er...dol głupot lewusie. wszysyc są atakowani tą chorobą psychiczną poprzez to że zmienia się babie imie na meskie ch..a...aj wie czemu.

sinekmen

sinekmen

sinekmen

sinekmen

sinekmen

nie chrzań głupot lewusie. wszysyc są atakowani tą chorobą psychiczną poprzez to że zmienia się babie imie na meskie ch..a...aj wie czemu.

Kryychaa

Dokładnie NWO i przewrócenie świata do góry nogami

Danio31b

kurde nie wiem czy to sarkazm czy jesteś szurem xD

sinekmen

a ty jestes szczurem?

Brissinger

Brzmi jakbyś miał z tym jakiś problem.

Brissinger

Jak nie można, jak można! Też się poczuję kobietą po 60-ce. Wcześniej na emeryturę pójdę

Domkie

Głupie to i tyle, zero logiki

Amare18

mi wyglada logicznie.

Amare18

To oznaka, że nie rozumiesz tej logiki, to nic złego, po prostu trzeba się oduczyć

Domkie

Czy Ellen Philpotts-Page tez nie powinni zmienić na Elliot Philpotts-Page?

Patianna

Nie, bo to tak zwane birth name.

Patianna

Myślę, że powinni, szczególnie jak zmieni sobie w dowodze

Domkie

A taka była ładna, amerykancka :-)

I już po kobicie...

miwlo

Niestety od paru lat już gdzieś straciła swój urok kobiecy.

Kalimdor

Mi tam nadal się podoba jako facet :D

Domkie

Wali jej w dekiel coraz bardziej.

Witcher

*Jemu

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Są już tacy - elfy. ( tak niektórzy o sobie mówią) Są tacy którzy nie mają narządów płciowych, bo tak wybrali. Mózg mózgiem, tozsamosc tazsamoscia, a co z hormonami?

Ej, w sumie to zabawne, że w Polsce to co drugi Kowalski wie lepiej od sztabu specjalistów (w przypadku tożsamości płciowej - psychiatrów i seksuologów). No samych profesorów mamy, szczególnie w internecie ;)

a_n_onim

wali w dekiel

Domkie

Wpierw z przytupem ogłasza, że jest homo, teraz jest chłopem - czekamy aż Elliot ogłosi, że jest kartonem po mleku. Jedno jest pewne - ma straszne parcie na ogłaszanie kolejnych swoich odpałów i zbieranie za to oklasków. Karierę chyba pogrzebała - i dobrze, bo to beztalencie psuło każdy film, w którym się pojawiło.

Pomyslowy_Dobromir

"Wpierw z przytupem ogłasza, że jest homo, teraz jest chłopem"

i absolutnie nikt poza debilami z filmwebu nie ma z tym żadnego problemu

yossarian84

Ciekawe co na to jej "żona"- lesbijka - nagle okazuje się, że jej "zona" jest jej "mężem" - moda na sukces się chowa. Lewacki świat to teatr absurdu. Zamiast Elliot, pasuje tu Idiot.

Pomyslowy_Dobromir

Tożsamość płciowa to nie jest wymysł lewactwa, prawactwa czy jakiegoś innego politycznego gówna. Czuje się facetem, to niech sobie zmieni oficjalnie imię na Elliot i będzie Eliiotem. W czym widzisz problem tak naprawdę?

yossarian84

To ile warta była jej poprzednia deklaracja jako lesby ? Jutro zostanie jednorożcem - wyślesz gratulacje ? Ty każdą głupotę traktujesz poważanie ? Jeśli córka powie ci, że czuje się psem, to kupisz jej Pedigree i wyprowadzisz na spacer na smyczy ?

Pomyslowy_Dobromir

"Ty każdą głupotę traktujesz poważanie ?"

Ależ to własnie wszelkie prawactwo traktuje ze śmiertelną powagą i niemal jako osobistą obrazę sytuacje, które ich w żaden sposób nie dotyczą :D Mi to zwisa że jakaś osoba, której nigdy nie poznam deklaruje się jako lesbijka, facet czy pies. Wielu ją pochwali, inni wyśmieją i życie będzie się toczyć dalej bez żadnej szkody dla reszty tzw "normalnych". A jeśli ona ma być dzięki temu szczęśliwa, to wszystko jest okej dla mnie. Wbrew wyobrażeniom prawactwa śluby gejów nie zniszczą Polskich Katolickich Rodzin, a istnienie transów nie sprawi że Porządni Ojcowie Rodzin zaczną masowo biegać w sukienkach.
Pragnę uświadomić, że tacy ludzi istnieli zawsze i zmieniło się tylko to, że w cywilizowanej części świata nie muszą się ukrywać w obawie przed więzieniem, wyśmianiem czy klasycznym wpierd.olem. Ale nie martw się, kto do tej pory był "normalny", ten taki pozostanie.

Pomyslowy_Dobromir

"Ty każdą głupotę traktujesz poważanie ?"

Ależ to własnie wszelkie prawactwo traktuje ze śmiertelną powagą i niemal jako osobistą obrazę sytuacje, które ich w żaden sposób nie dotyczą :D Mi to zwisa że jakaś osoba, której nigdy nie poznam deklaruje się jako lesbijka, facet czy pies. Wielu ją pochwali, inni wyśmieją i życie będzie się toczyć dalej bez żadnej szkody dla reszty tzw "normalnych". A jeśli ona ma być dzięki temu szczęśliwa, to wszystko jest okej dla mnie. Wbrew wyobrażeniom prawactwa śluby gejów nie zniszczą Polskich Katolickich Rodzin, a istnienie transów nie sprawi że Porządni Ojcowie Rodzin zaczną masowo biegać w sukienkach.
Pragnę uświadomić, że tacy ludzi istnieli zawsze i zmieniło się tylko to, że w cywilizowanej części świata nie muszą się ukrywać w obawie przed więzieniem, wyśmianiem czy klasycznym wpierd.olem. Ale nie martw się, kto do tej pory był "normalny", ten taki pozostanie.

yossarian84

Wlasnie dotyczą. Za chwilę beda nas piętnować tylko dlatego ,ze jesteśmy hetero zamiast bi

Danio31b

Tak będzie, ale jedynie w wyobraźni upośledzonych prawaków.

yossarian84

Nie ,to sie juz dzieje .Na początek jest wyzywanie od Boomerów.Zobaczymy co dalej

Danio31b

W jaki sposób nazywanie kogoś boomerem jest piętnowaniem facetów hetero?

yossarian84

Napisz cos o gejach, LGBT albo cos niezgodnego z nurtem lewicowym ,jestes zacofanym Boomerem .Zobaczymy kiedy zaczna nas dyskryminować bo jestem hetero zamiast nowoczesnym bi

Danio31b

Gdy zaczną cię dyskryminować że nie jesteś bi, to pamiętaj, że raz w dupę, to nie pedał xD

yossarian84

Nikogo nie obchodzą twoje obrzydliwe fantazje erotyczne ,a na pewno nie mnie

Danio31b

a boomerzy prawaki wyzywają młode dziewczyny od julek. I co Julka spoko boomer zły? Ty obrażasz Eliota nazywając go kobietą, ale boomer jest zły? Wiesz ty nie jesteś boomerem. ty jesteś obrzydliwym transfobem

sinekmen

Jestem i jestem z tego dumny. Nie będę nazywał chorej psychicznie kobiety z zaburzeniami seksualności mężczyzną. To się nazywa normalność nie transfobia

Danio31b

To nie nazywa się normalność tylko obrzydliwa transfobia.

Danio31b

dysforia płciowa to nawet choroba nie jest, a zaburzenie. Ech prawaki to jednak nie lubią się uczyć. Dlatego prawaki często sądzą że ziemia jest płaska. Wszystko na chłopski rozum biorą. Jednak nie wszystko funkcjonuje tak jak chłop myśli.