Elliot Page

Ellen Grace Philpotts-Page

7,5
21 508 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elliot Page

czekam cierpliwie na zmianę zaimków i imienia w artykułach i stronie autora. miło zobaczyć kojeną osobę trans w filmowym środowisku.

czarna_maggie

>Rozdanie Oscarów
>postępowy event
wybierz jedno.

Domkie

Zaimki - nowa obsesja lewactwa. Teraz powinna pozywać każdego kto przez ostatnie 33 lata zwracał się do niej jak do dziewczyny. Z drugiej strony lesbijki z którymi Elliot spał powinny ją pozwać za wprowadzanie w błąd. W końcu nie miały świadomości, że uprawiają seks z białym, heteroseksualnym mężczyzną. No i na koniec Elliot powinien przeprosić za wszystkie kobiece role jakie zagrał.

Lewacka psychoza.

sebogothic

*powinien, niego. I nie nie powinien przeprosić. Aktor wciela się w rolę. Wiesz co to znaczy? Że jak gra lekarza, to ku(*a nie musi być lekarzem. Czy Louis Anderson grający Christine Baskets w serialu baskets ma przeprosić za tę rolę? oj prawaczki prawaczki.

sinekmen

A co z argumentem wprowadzenia w błąd lesbijek? Czy to nie jest naruszenie ich praw jako kobiet - i jako osób homoseksualnych?

sebogothic

no i wiesz faceci już w czasach antycznych odgrywali role kobiece.

Domkie

A co w tym miłego? Myślałem że aktorów ocenia się po umiejętnościach zagrania roli ,a nie po tym czy są trans ,homo czy hetero ,

Bartek_990

Co ma bycie homo lub hetero do bycia trans?

jp2

A co ma bycie trans do bycia aktorem,pomyśl zanim napiszesz

Bartek_990

"pomyśl zanim napiszesz" XDDDDD to chyba do ciebie się powinno odnosić

jp2

Ostatni raz do ciebie pisze pseudointeligenci,przeczytałem sobie twoje wpisy,ty jesteś zwykłym nienawistnikiem spod flagi LGBT ,wyzywasz ludzi od dzbanów ,transfobów,bo środowiska LGBT to do siebie mają że nienawidzą zdania innego niż ich własne ,dziękuję,wesołych świąt

Bartek_990

Tak, jestem LGBT i co z tego? Wow, przeczytałeś moje wpisy xD, mam ci bić brawo?

Bartek_990

I proszę nie życzyć mi wesołych świąt, bo jestem ateistą, dziękuję za uwagę.

Bartek_990

On jest poprostu szowinistą ten jp2

Globa

to zwykły bolszewik, rozstrzeliwał by za inne poglądy

dupa_dupa_3

To już zyskało miano tzw. lewackiej logiki: moje poglądy to wolność słowa, a jak masz inne, to już jest "mowa nienawiści" xD

Domkie

Załatwione.

Domkie

Co w tym miłego?

dawiDrez

tęćzowy filmwe cenzuruje wypowiedzi

dupa_dupa_3

Zapewne słusznie. Miałeś coś mądrego do napisania i nie puścili? Dziwne...

Domkie

Miło-niemiło. Rzecz gustu. Mnie trochę szkoda, bo jednak przyzwyczaiłem się że to kobieta. Ale jej wola. będzie więcej facetów, choćby niepełnych. Z drugiej strony co mnie to boli? Przecież z nią nie sypiam. Ani nikt mnie nie zmusza. Nie pierwszy to zresztą przypadek w showbiznesie. Siostry Wachowskie dla przykładu. Tu może być jednak pozytyw. Tamte tracąc nabiał straciły talent do reżyserowania filmów. Tu mamy sytuację odwrotną... Będzie Oscar za rzeczywistą, doskonale zagraną rolę męską? Bo gdyby tylko za zmianę płci to słabo... ;)

yamata

Ona chyba się jednak nigdy do tego nie przyzwyczaiła dlatego płeć zmieniła. Co nie zmienia faktu że wcześniej przedstawiała się jako lesbijka a jest to zupełnie inna linia frontu. Bo bycie less to akceptacja swojej kobiecości a bycie trans objawia się zupełnie czymś innym. Ja nawet nie będę próbował tego rozmieć mało to wiarygodne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Domkie

to nie jest osoba trans , to kobieta , schizofrenik katatoniczny

Domkie

popie*oliło się w główce

Domkie

"miło zobaczyć kojeną osobę trans w filmowym środowisku" - jesteś transfobem, homofobem, heterofobem, etc. Dla mnie nie ma znaczenia jaka ma plec i ile przeszedł operacji, dla mnie miło jest zobaczyć dobrego aktora!