Ewa Dałkowska

7,1
14 855 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewa Dałkowska

Będzie rola

użytkownik usunięty

Ewa Dalkowska zagra sp.Marie Kaczynska w filmie A.Krauze o Smolensku.

I co teraz ?

a co ma być?

użytkownik usunięty
Pseudoautochton

No nie wiem, dlatego pytam. Wiesz może?

Jak to co teraz? Trzeba wystawić jej ocenę 1/10, napisać, że tak właściwie to zawsze była słaba aktorką, a ta rola to gwóźdź do trumny i ostentacyjnie bojkotować wszystkie filmy, w których zagrała wcześniej.

użytkownik usunięty
raskolnikow1990

O! O to mi chodziło. Już się robi. Dzięki za cynk, bo prawdę napisawszy byłem w kropce i nie wiedziałem co dalej :))

No co ma być - zrobiłem fotę z jej aktualną oceną by zobaczyć czy nie powtórzy się schemat kiedy to komuś nie popierającemu Rosjan albo obecnego reżimu skrajnie obniża się ocenę kiedy w jakiś sposób podpadnie polszewii.

Zobaczę ten wątek za np. 1-2 miesiące bo dopiero wtedy poprzez różne media jak gazeta.pl skrajni idioci zdąrzą się dowiedzieć o istnieniu takiej aktorki co jest typowem hasłem do ataku na FW i innych filmowych stronach.

Zdziwiłbym się gdyby to się nie powtórzyło ale na razie zaufam "wysokiej kulturze" tych którzy się tu zlecą.

Ja z zasady nie wystawię oceny bo z opisu zapamiętałem jej rolę w 2 czy 3 filmach więc byłoby nieuczciwie oceniać aktorstwo za całokształt.

użytkownik usunięty
tc1987

Proponuję po 10 kwietnia 2014, po premierze filmu. To dopiero będzie nawał.

Pewnie tak. Na razie ciężko powiedzieć co będzie bo póki co 7 ocen więcej i średnia ta sama czyli 7.8 /10. No ale opluwanie kogś zaczynało się zawsze dopiero po premierze co pokazywał los tych dwojga serialowych aktorów drugoplanowych którym zniszczono kariery w TV po tym jak jako osoby bardziej znane zostali ukazani na Krakowskim po udzieleniu wywiadu.

tc1987

Bredzisz coś o "polszewi" i "reżimie" masz czelność mówić o idiotach?

Musieli jej nieźle zapłacić by przyjęła rolę w tej komedii o zamachu którego nie było :-/.
Przepraszam pani Ewo ale znając autorów to na 99 proc będzie z tego PISowska propaganda robiąca wielkiego bohatera z prezydenta z wyjątkowo niskim wzrostem i zaufaniem wśród ludzi który starając się o reelekcje prawdopodobnie byłby już na politycznej emeryturze :-/

PS: spójrzcie którego dnia ta pani obchodzi urodziny ;-))))

Bondman

Komedię to ty napisałeś, a propagandę to mam każdego dnia w mediach polskojęzycznych, na szczęście Polacy swój rozum mają i Ruskim i ich płatnym nadwiślańskim propagandzistom , zarówno tym rządowym od Thuska jaki tym medialnym : Lisom, Olejnikom czy Urbanom nigdy nie wierzyli. W niemiecki Katyń nie wierzyliśmy, tak samo jak w "zwykły wypadek" w Smoleńsku.

pablos6

Przestań gadać. Premiera Tuska uważać że kiepsko rządzi ale uważać że poświęciłby min swoich ludzi (bo w Tupolewie byli też ludzie z PO i PSLu :Karpiniuk,Dolniak) dla pozbycia się rywala politycznego który i tak nie miałby szansy na reelekcje to chamstwo !!!

Bondman

Tak bardzo nie miał szans że aż Hrabia z Budy Ruskiej zapieprzał w godzinach porannych jak mały samochodzik by ukraść z sejfu w Pałacu Prezydenckim utajniony decyzją prezydenta tajny aneks do do Raportu spraw likwidacji WSI.

Biorąc pod uwagę że z własnej autopsji w WSI Bronek wiedział co tam może być o nim więc bomba wyborcza na wrzesień 2010 w wyborach byłaby zapewniona stąd słowa z 2009 o tym że "prezydent gdzieś poleci i się wszystko zmieni" stają się zrozumiałe.

tc1987

No i to że że prezydent zdążyłby na parę lat przedłużyć kadencję ekipy w jedynej ogólnej telewizji która nie była wtedy zdominowana przez obecny reżim + parę innych organizacji jak np. NBP, IPN czy BBN mają znaczenie.

No i nie zapominajmy że podobnie w w kwietniu 2005 roku sondaże mówiły że Lech Kaczyński przegra miażdząco z podróbką Kaszuba + zawsze łatwiej zdobywał sobie zwolenników niż jego brat któremu media Salonu skuteczniej dorobiły twarz "diabła" więc wszelkie bajki o jego skazaniu na klęskę jesienią 2010 można wsadzić na dobranockę dla lemingów.

tc1987

Przestań. Tusk nie chciał być poza tym prezydentem bo władza w Polsce należy do Premiera. Komorowski wygrałby i tak i tak. Kaczyński poza kiepskimi sondażami wyborczymi nie miał dobrych sondaży jako Prezydent więc przegrałby z kretesem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Trzeba obejrzeć