Peter Schmeichel i Van Der Sar mogą mu obierać kartofle!!!!!!!!!!!!!
"Może od Van der Sara....................."- nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi
Barthez był dobrym bramkarzem, ale raczej swojej wielkości nie zawdzięcza grze w MU, tylko w reprezentacji i klubach francuskich (Monaco, OM)... w MU miał dobry pierwszy sezon, potem puszczał szmatę za szmatą i szybko go pogoniono, tak więc nie pisz, że Schmeichel może mu buty czyścić i nie nazywaj Bartheza najlepszym bramkarzem w historii ManU, bo to bzdura
tak pomyślałem za pierwszym razem, że to prowokacja, ale zobaczyłem na twoim profilu ocenę 10 dla Bartheza, więc zmieniłem zdanie... sądziłem, że jesteś jakimś Barthezo-fanatykiem czy coś takiego... hehe, ale się trochę oburzyłem za ten tytuł "Najlepszy bramkarz w historii ManU!!!!!!!!!!!!"
pozdrawiam
On jest najlepszym bramkarzem w historii Monaco,OM i Francji. W ManU miał okres gdzie dobrze se radził ale i wpuszczał szmaty. Schmaichel bronił groźniejsze strzały. Pamiętam do dziś jak Fabien wypuścił w ManU piłkę z ręki albo podał do przeciwnika. Schmeichel popełniał mało błędów. A teraz broni Coupet we Francji i dobrze mu idzie!
no, no, niezły ten filmik
ja pamiętam głównie jego szmaty z meczu w LM z Deportivo
http://www.youtube.com/watch?v=U4b7flwMTwM - tu jest dużo fajnych baboli, m.in. Bartheza i ...<werble> Schmeichela...
O jep.To się nazywa właśnie wina bramkarza:)Ale Schmeichelowi sie tylko raz zdarzyło a Barthezowi 4 w jednym meczu:)więc nie wolno krytykować duńczyka
Niezłe bramki.........ale mi chodziło że w Reprezentacjach narodowych Schmeichel był gorszy ale w ManU to Batrhez był dużo gorszy..........Przez jego szmaty ManU zajęło w sezonie 2001/2002 3miejsce tylko:)Ale i tak nigdy nie lubiłem ManU więc sie cieszyłem ze zwycięstwa Arsenalu, któremu kibicuje od lat....tylko żal mi było tego sympatycznego łysolca, któremu w pierwszym sezonie dobrze szło.........Teraz z kolei głupie szmaty puszcza w FC Nantes i przez niego ten klub spadł na ostatnie miejsce w grupie http://www.youtube.com/watch?v=VUq7gVBhj8w
Zawsze lubiłem Bartheza wtedy gdy miał dobry i zły okres gry.......W grudniu podjął decyzję o powrocie na boisko ale to była zła decyzja.....nie idzie mu dobrze...........mam nadzieje że Nantes sie uratuje przed spadkiem i życzę mu dobrego zakończenia kariery piłkarskiej...........
czy Schmeichel był gorszy w reprezentacji!? no nie wiem, Barthez osiągnął większe sukcesy bo Francja miała Zidane'a, Deschampsa i w ogóle niezłą paczkę
a Dania ze Schmeichelem też nieźle sobie radziła, chociażby wygrała EURO 1992...
No i w Olimpiqe Marsielle też wpuszczał beznadziejne bramki:)
http://www.youtube.com/watch?v=AHy1YXdpGco&NR=1
tak pomyślałem za pierwszym razem, że to prowokacja, ale zobaczyłem na twoim profilu ocenę 10 dla Bartheza, więc zmieniłem zdanie... sądziłem, że jesteś jakimś Barthezo-fanatykiem czy coś takiego... hehe, ale się trochę oburzyłem za ten tytuł "Najlepszy bramkarz w historii ManU!!!!!!!!!!!!"
pozdrawiam- Ten temat to był prowokacja, bo wiem ze Schmeichel byl lepszy.....dalem 10 Barthezowi za zasługi dla Reprezentacji Francji i za łysinę, która rzuca się w oczy, naprawdę nie uważam go za najlepszego bramkarza w historii ManU, a z OM nawet nie wszedł do LM więc tam też niewiele zrobił.....Pozdrowienia i zapraszam na nowy temat
serio??? nie wiedziałem o tym... widocznie chce sobie po prostu jeszcze pograć trochę... swoją drogą to Meksyk ma niezłą ligę