Freddie Prinze Jr.

Freddie James Prinze

7,3
3 540 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Freddie Prinze Jr.

Wspaniały aktor tylko dlaczego na Boga zagrał w Scooby Doo bleeeeeeeeee - pewnie go namówiła żona Sarah Michelle Gellar czy jak jej tam ;(

użytkownik usunięty
Judyta

FREDDIE JEST BOSKI TAK MI SIE PODOBA ZE JAK OSTSTNIO OGLADALAM CALA ONA TO NIE MOGLAM SPAC

użytkownik usunięty
Judyta

Nie zgadzam się z tobą krowo ona jest z ameryki i nie znasz jej zdania czy ona go namuwiła cytez sam chcial mi wlasnie sie jego rola podobała w scooby-doo bo był piekny mil ladne wlosy itp super ze w nim zagral AHA MOJ NR GG JAK BY CO TO 2757461

też się z toba nie zgadzam po pierwsze to reżyser decyduje kto ma grać jaka rolę to jakim prawem żona mogła go namówić ? bardzo dziwne a poza tym zgadzam sie z koleżanka z góry że freddie miał fajne włosy i bardzo fajnie zagrał !!!!!!!! :)
: )

kreska7

bardzo lubię tego gościa :)
ale w scoby doo w tych blond włoskach śmiesznie wyglądał :P
samo rola i jego granie ok :P...tylko nie blond włosy - nigdy więcej freddie, proszę :P

kreska7

W ogóle to on sie z nią ozenił po premierze Scooby Doo :)

Judyta

niestety masz racje freddie odrzucil role w sd ale smg go namowila zeby ja przyjal

Kathryn

Zgadzam sie z kolezankami z gory. Co w nim takiego brzydkiego??? I bardzo dobrze ze zagral w Scooby Doo bo mial (jak dziewczyny pisaly wczesniej) fajne wlosy i ... jakby to powiedziec..nadawal uroku temu filmowi. Wogole jest ptzystojny fajnie gra.:)