Wiem że ten temat już był. Ale mam źródło wiarygodne. Otóż moja kunynka mieszka w anglii i przyjeźni się z georgie. Są przyjaciółkami i georgie powiedziała jej że jest zakochana w williamie. Kilka dni później kuzynka do mnie zadzwoniła i powiedziała że ze sobą chodzą jak dla mnie to super a co wy sądzicie o tym?
Rodzice wspominali też że skoro dobrze rozumiem angielski to mnie na wakacje tam poślą fajnie bo może poznam georgie
tak bo tam mieszka moja kuzynka. ale troche sie boje samolotem. zresztą georgie sie z nią(moją kuzynką) zapoznała sie gdzie indziej. a tak ogólnie to georgie jest ładna.
No, ale ty twierdzisz (że jest ładna) jako chłopak czy dziewczyna?
samolotem? hmm ja też z jednej strony bym się bała, a z drugiej to myślę że to super sprawa tak wysoko :) łał :)
jestem dziewczyną ale to moja idolka ja ją lubie jako aktorke. jak chcesz to potem zadzwonie to kuzynki i poprosze o jej numer tel i ci dam.
a no i jeszcze taka ciekawostka. w Opowieści z Narnii lew czarownica i stara szafa ta scena na rzece gdzie piotr wyjmuje po raz pierwszy miecz i grozi wilkowi że go zabije tam przy wodospadzie to ta scena dzieje sie w Polsce!!!! i wtedy georgie henley miała 11 lat, skandar 15 lat, anna 19 lat i william 20 lat.
kiedyś jeszcze w 4 kl jak byłam yo pisałam recenzje wpisałam w necie ciekawostki o narnii i wyszło. chcesz nr tel georgie henley
Może bym chciała ale nie, i tak mało znam angielski i na pewno nie chciała by ze mną gadać.
fajnie by było jakby "przyleciała" jeszcze do Polski :)
A jakbyś była to zdobyłabyś mi autograf?
Fajnie,a Skandar'a autograf tez by mogła???
ja też lubię Georgie :)
Jak będziesz na filmwebie to napisz ja będę ok.17 - 18 dziś :)
Narnię uwielbiam a Williama tak sobie bardziej wolę Skandar'a i Wil'a i Georgie...
a Ty lubisz Williama?
najbardziej lubie z książek cz 5 koń i jego chłopiec a z filmów to trudno powiedzieć bo lubie wszystkie. a ty???
Hm...z książek to chyba srebne krzesło, książę kaspian i podroż wedrowca do świtu. A z filmów to lew, czarownica i stara szafa
Teraz ty wymyśl jakieś pytanie.
sory ale jestem chora i żadko mogę do kompa. gdzieś na filmweb czytałam że 4 cz srebrne krzesło będzie w 2015.
ty wierzysz temu Sony_west czy jakoś tam ja jestem dziewczyną a nie chłopakiem. a co do sony west po prostu coś sobie wymyślił puścił plotke i tyle... ja nie wiem jak można mieć w sobie tyle chamstwa żeby plotkować na kogoś kogo sie nie zna. to jest po prostu chamstwo. a co do tego że zarywam to nie prawda bo nie jestem lesbą. chyba że ty jesteś gejem. ale to nie znaczy że ja jestem lesbą.
Nie, tylko tak sie pytałam bo kompletnie nie wiedziałam o co kaman.
Ja też ma taką jakby ciekawostkę: wiedziałaś że jest miejscowość Narnia? No tak niedokładnie , ale jest Narnii we Włoszech :)
Jakiś chłopiec (w Anglii), mały po przeczytaniu Opowieści z Narnii wyrąbał siekierą dziurę w szafie bo myślał że przejdzie do Narnii :)
co do srebnego krzesła to też to czytałam, ale 2015 to strasznie długo . . . :( aktorzy się postarzeją :(
O_O no faktycznie, i będzie mniej więcej jak Skandar teraz. Nie wiem jak im się go uda tak ,, odmłodzić", mam nadzieję że nie zmienią aktora.
malybissek byś mi zdobyła autograf Skandara keynesa i Georgie Henley ? Boże jaka ja była tobie wdzięczna to chyba byś nie uwierzyła .