Wiem że ten temat już był. Ale mam źródło wiarygodne. Otóż moja kunynka mieszka w anglii i przyjeźni się z georgie. Są przyjaciółkami i georgie powiedziała jej że jest zakochana w williamie. Kilka dni później kuzynka do mnie zadzwoniła i powiedziała że ze sobą chodzą jak dla mnie to super a co wy sądzicie o tym?
Być może jest to bardzo dziwna prośba, szczególnie z tego powodu, że wtrącam się do czyjejś rozmowy, ale w ramach artystycznego porozumienia międzynarodowego byłbym bardzo rad zdobyć jej numer!
rzeczywiście ;P Byłam kiedyś w bieszczadach, już nie pamiętam dokładnie gdzie, ale przewodnik mówił ze część filmu była tam kręcona ;)
Nie jest to jedyna zresztą scena z Opowieści z Narnii kręcona w Polsce... Książę Kaspian w drugiej części spacerował sobie z krasnoludem po polskich Błędnych Skałach (Góry Stołowe). Swoją drogą, to piękne miejsce, byłam już tam nieraz i oglądając "Kaspiana" nagle mnie oświeciło, że gdzieś już taką skałkę widziałam... :)
Noooo, tak samo jak kuzynka założyciela tematu jest przyjaciółką Georgie...
Ludzie! Ale Wy naiwni...
no ale z kąt wiesz że nie mam kuzynki która przyjaźni się z georgie henley? Gdybym nie miała kuzynki to bym nie pisała że mam jej nr tel logiczne... nie masz dowodów że moja kuzynka nie przyjaźni się z georgie henley. to że ty mi nie wierzysz to nie znaczy że to nieprawda
Być może robisz to, żeby się przypodobać, zabłysnąć. Po za tym, na dobrą sprawę - gdybym ja przyjaźniła się z jakąś gwiazdą, to nie dałabym jej numeru telefonu nawet swojej kuzynce, żeby ona ten numer telefonu wysłała w świat, do ludzi, których poznała na filmwebie albo na innym portalu. I nie chwaliłabym się tym na necie, raczej zależałoby mi na bezpieczeństwie przyjaciółki. To jest logiczne. Nie, nie wierzę Ci, bo nie patrzę już na świat przez różowe okulary i gdybym wierzyła w każde napisane słowo w Internecie byłabym zwykłą idiotką.
P.S Skąd* ;)
Ty mnie źle zrozumiałaś ja napisałam że mam kuzynke która się przyjaźni z georgie henley i ona ma nr tel georgie. Dzięki że poprawiłaś:)
Ja Cię bardzo dobrze zrozumiałam, koleżanko. :] Gdybym ja była Twoją kuzynką, to zachowałabym się tak jak napisałam w poprzednim komentarzu. Po prostu Twoja historia wydaje mi się tak nierealna, widziałam MASĘ podobnych scenariuszy, wszystkie tak samo (nie)wiarygodne.
Weźcie przestańcie wreszcie, wież lub nie twoja sprawa (nie liczę na odpowiedz)
malybissek ja tam u cb?
sory że nie odpisywałam ale najpierw byłam przez 2 tyg w szpitalu a potem net sie zaciął, więc nie mogłam odpisywać dopiero dziś wszystko przeczytałam a komp dopiero dziś sie naprawił. spoko załatwie wam autografy tylko kto chce autograf to pisać. a propo telefonu ja w pewnym sensie go mam. kto chce nr tel też pisać moge podać wam nr mojej kuzynki bo georgie nie mam. jeśli napisałam że mam miałam na myśli moją kuzynke.ona na pewno wam da nr tel georgie to sami będziecie mogli poprosić ją o autograf (georgie rzecz jasna). u mnie w porządku a u cb iwona002. tak więc tytan5017 i DadaJaMajka jeśli mi nie wierzycie a chcecie uwierzyć też moge załatwić wam autografy.i wszystkim którzy chcą autograf lub tel
Jakoś nie za bardzo mi się chce w to wierzyć ,ale jeśli to prawda to załatw mi jej autograf i Skandera też ,albo pojadę z tobą do Londynu bo moja siora tam mieszka ,kurcze już mam autografy Daniela Radcliffe ,Emmy Watson ,Ruperta Grinta ,Alana Rickmana i innych z Harry'ego Pottera teraz chcę ich autografy
no właśnie, i to najgorsze. Nie wiem jak wy ale ja nie znoszę poniedziałków...
jeszcze 2 tygodnie do ferii fajnie...
hihi a jam mam od 13 ;) już się nie mogę doczekać
uff... wy na którą macie do szkoły, ja 3 razy na 7.10 ech nie jest fajne śpi się na lekcjach... :/
To masz lepiej, przynajmniej dłużej pośpisz ;)
Ale za to ja wyjde wcześniej ze szkoły a ty później hehe ;)
O ja dziś byłam z młodszymi braćmi na śniegu. Te dzieciaki nie mają dobrze w głowie. Ja po trzech godzinach z nimi byłam wykończona. A wy macie jakieś rodzeństwo?
napewno już było ale i tak napiszę; pedofilia z leksza...
nie mam nic przeciwko różnicy wieku ale on ja znał jak miał osiem lat...
he he, mam i niestety młodsze... , nie wiele ale zawsze... wieże ci malybissek, on są .... nie tylko na śniego ;(
No to sie dobrze rozumiemy ;). Dobrze że mam jeszcze starszą siostrę to też z nimi czasem wychodzi na śnieg albo w domu sie z nimi bawi. ale nie tak często jak ja. ja przeważnie. i wtedy nie jest tak fajnie.
he he no rozumiemy się jak zresztą w innych rzeczach o których wcześniej gadałyśmy ;), teraz to dopiero bo przyjechała kuzynka na ferie, rzecz jasna młodsza ;) hehe
Dziś też dzień prawie cały spędzony z braćmi. dobrze że teraz przyszedł chłopak mojej starszej siostry to maluchy są nim zafascyne.chć za nim nie przepadam to dziś tak jakby z nieba mi spadł. bo gdyby nie przyszedł to bym musiała się jeszcze z nimi bawić i takie tam. dobrze że przyszedł ;)
u mnie w porządkau. tylko troche nudnooo.... a co do georgie to jej nie poznałam ale załatwie autograf. jutro do szkoły pewnie też nudno będzie. fajnie w czerwcu będzie bo jedziemy do madrytu (szkolna wycieczka) <3
To fajnie się wam zapowiada, ja będę chyba mieć na góry świętokrzyskie.
ech.. wam też zdali tak dużo zadań na ferie??? mi tak i jeszcze wkórzało mnie to gadanie niektórych nauczycieli: są ferie to macie dużo czasu by sie tego nauczyć, zrobić coć....
grrrrrrr ;(
na ferie to nam nic nie zadali, bo mówią, że mamy odpocząć; na sobotę i niedziele też nam nic nie zadają, ale to dlatego że dyrektorka im zabroniła. (-:
o_O łoł to super fajną macie tą dyrke, żeby u mnie tak było... nam to najwięcej na wolne dają ;/
w ogóle tak dużo0 wymagają że głowa boli.
a ty Julcia5 lubisz Narnie?
bardzo to mój ulubiony film i książka. Z filmów najbardziej lubię lew, czarownica i stara szafa, a z książek wędrowca do świtu
co powiesz na to:
http://narniaandaslan.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?2
ps chodzi mi o ilustrację przy wpisie siostrzeniec czarodzieja
No fajne xD, miło się czytało i8 oglądało,
a co do fotografii przy wędrowcu to co masz dokładnie na myśli, jeśli chodzi o twoją ostatnią wypowiedz?
och chodziło mi o to, że napis wygląda tak jakby był zrobiony przez grafika komputerowego, ale tego co pracuje dla twórców narnii. Mówiąc dokładniej nie wygląda ja podróbka co oznaczało by, że chociaż troszkę się wzieli za siostrzeńca