Wiem że ten temat już był. Ale mam źródło wiarygodne. Otóż moja kunynka mieszka w anglii i przyjeźni się z georgie. Są przyjaciółkami i georgie powiedziała jej że jest zakochana w williamie. Kilka dni później kuzynka do mnie zadzwoniła i powiedziała że ze sobą chodzą jak dla mnie to super a co wy sądzicie o tym?
a skoro już o tym mowa to wolałabyś żeby najpierw zrobili SK czy SC ja chyba żeby pierwsze było srebrne krzesło.
Srebne Krzesło, było by lepiej tak po kolei, ale jakby Zrobili Siostrzeńca to też mógłby być w sumie...
chyba wolałam bym Siostrzeńca bo tam gra "czwórka"(Łucja, Piotr, Edmund, Zuzanna)a zanim by sie zabrali za tą część jakby najpierw zrobili SK to by im trochę lat przybyło xD
hehe
Mi też się chyba wydaje że lepiej siostrzeńca ale ja lubię wszystkie części więc w sumie sama nie wiem którą część bym wybrała...
żeby chociaż jedną z następnych zekranizują to już bedzie dobrze...
a odstępując od tematu to się tak spytam : lubicie Harrego Pottera??
ja, no w sumie. Jest to fajny film, ciekawie zekranizowany tak samo książka. Fajnie się go ogląda i czyta. u mnie na liście jest trzeci zaraz po Narnii i moście do Therabitii. (;
A skoro już chodzi o harrego pottera to wy go lubicie czy nie?
uff przez tą naukę nie ma kiedy na neta wejść... ;/
ja uwielbiam Harrego :) filmy moim zdaniem są rewelacyjne i niedawno zaczęłam czytać serię książek, świetne, nic nie robię (na ile się da) tylko czytam
hehe :)
a oglądałaś wszystkie części?
tak najbardziej podobała mi się 3 i ostatnia, a z książek ....
książki wszystkie były świetne. A tobie które najbardziej się podobały? i ile masz lat (jeśli mogę wiedzieć)?
czy to pytanie było zadane mnie ile mam lat? ja najbardziej z filmów lubie czara ognia a książek nie czytałam. ja też ostatnio dużo czasu spędziłam przy książkach czytając i musze przyznać były świetne.
do was obu było to pytanie. ja lubie czytać, a teraz czytam Sherlocka Holmesa. Harrego już przeczytałam
ja mam 14 lat. Z książek to jeszcze nie wiem bo jeszcze nie skończyłam a z filmów.. hmm... na pewno ostatnia i chyba Więzień Azkabanu.
malybissek musisz przepisać, rewelacja :)
ja ostatnio czytam Sherlocka Holmesa. Na początku sądziłam, że wystraszę się już przy pierwszym opowiadaniu, ale nie są straszne a raczej fascynujące. O i czytam też klub detektywów i przygody trzech detektywów. ostatnio lubuję się w detektywach. A filmy lubię: most do therabitii, góra czarownic, high school musical, magiczne drzewo i oczywiście narnia, którą lubię też pod postacią książek, a wy?
No, książki... eee ja czytam takie co jest cała seria, takie najbardziej mi się podobają i koniecznie fantastyczne, np. o czarodziejach czyli Harry Potter, lub opowieści z Narnii.
Z filmów to: Syn Rambow, Piraci z Karaibów, serial - Robinson, Crouse, Kevin... ;) La bamba... i jeszcze wiele, wiele ;)
Ej, gramy w takie coś... widziałam to na filmwebie...
że zadaje się pytanie na temat Narnii a ten kto odgadnie zadaje pytanie gracie??????
to było te bóstwo co tam na końcu był w ostatniej bitwie, miał głowę sępa :D
jak może być to pytanie:
Jak miał na imię dowódca wilków (po stronie Białej Czarownicy)?
pola plummer- bohaterka 6 (chronologicznie 1) części ,,opowieści z Narnii''. Jej dom znajdował się w Londynie. koleżanka Digoryego Kirke, który w przyszłości zostł profesorem Kirke.