Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley

Wiem że ten temat już był. Ale mam źródło wiarygodne. Otóż moja kunynka mieszka w anglii i przyjeźni się z georgie. Są przyjaciółkami i georgie powiedziała jej że jest zakochana w williamie. Kilka dni później kuzynka do mnie zadzwoniła i powiedziała że ze sobą chodzą jak dla mnie to super a co wy sądzicie o tym?

Julcia5

Nie wiem, a chce się wam jeszcze?

iwona002

mi obojętnie a jak wy checie?

Julcia5

*chcecie

Julcia5

Mi jest obojętnie, mogę grać, ale źle się trochę gra tylko w 3 osoby, nie sądzicie?

iwona002

w sumie racja, mi też jest obojętnie...a ty malybissek chcesz grać?

Julcia5

O rany przed zakończeniem roku tak duuuuużo nauki że nie ma kiedy wejść na neta. Mi też jest obojętne czy gramy.

malybissek

Makabra, wy też macie tak dużo sprawdzianów? Ja od jakiegoś czasu mam 2 w tygodniu ;(

iwona002

ja niestety też mam strasznie dużo sprawdzianów i nie mogę się już doczekać wakacji. a skoro już o tym mowa to gdzie jedziecie w tym roku?

Julcia5

Sama nie wiem jeszcze, może do cioci. a Wy?

iwona002

ja jak zwykle nad morze.

Julcia5

Srebrne krzesło po kolei, tylko szkoda że się nie da zrobić ost. części puki no ci aktorzy Skandar, George jeszcze się nadają, bo inni nie mogą być

malybissek

Ja nie mogę....

10/10 dla "Opowieści z Narnii"
1/10 dla "Gran Torino"

Myślałem, że osoby starsze ode mnie będą miały lepszy gust filmowy.
Zrozumiałaś w ogóle ten drugi film?

andriej2

wiem, że to nie było do mnie, ale każdy ma inny gust. To co podoba się tobie, niekoniecznie musi podobać się Malybissek. (:

Julcia5

Jej oceny jednoznacznie wskazują na idiotyzm albo na trolling...

andriej2

tak jak mówiłam jej się może podobać zupełnie co innego. Ja nie oglądałam Gran Torino, ale sądząc po zwiastunie dałabym też 1/10, albo 2/10. Opowieści z Narnii mają ode mnie 10/10. I co? Każdy na Filmwebie może wyrazić SWOJĄ opinie o filmie.

Julcia5

Widać, że mnie nie zrozumiałaś.

andriej2

to mi wytłumacz....

Julcia5

Dawno temat "zasnął" heh.
No ale... czytałyście takie jakby dodatkowe książki o Narnii? np. "Wyprawa w głąb szafy" lub inne książki, przewodniki po Narnii...

iwona002

ja czytałam jedną ,,Przewodnik po świecie Narnii'', a ty?

Julcia5

Widać ,że dziecko z ciebie nigdy film nie ocenie się po trailerze tylko dopiero jak się cały oglądnie. A Gran Torino to fajny film na którym idzie się pośmiać i wzruszyć zwłaszcza pod koniec filmu.

malybissek

Boże, ludzie...serio? -.- Może jeszcze Georgie przyjeżdża co roku na święta, razem z Twoją kuzynką?

KaraMars

pewnie tak i pewnie jeszcze sobie robią wszystkie nawzajem prezenty z tej miłości i nie długo pewnie zagraja razem w kolejnej części, bo georgie je wkręci, taka z niej ekstra kumpela!

malybissek

Uwaga, bo ktoś Ci uwierzy.

malybissek

Szczęściarz/szcześciaraXD

malybissek

Jeżeli to prawda, to miło, że twoja kuzynka powiedziała sprawę osobistą kogoś tobie , a ty to rozgadujesz w internecie... Brawo ! -.-

malybissek

Dalej jest z tym Williamem ? :D

malybissek

Czy mogłabyś odpowiedzieć na pytanie Kuba70000022?
Bardzo proszę