Nie dziwcie się.OSMENT to moje prawdziwe nazwisko.Ten chłopak to bachor i kretyn.On napewno miał już ze sto dziewczyn.Jesteście tak w nim zakochane,że nie chcecie tego czytać.Ale uwierzcie mi,to zwyczajny dupek.Zadna z nas nie miałaby u niego szans.Jeszcze niedawno i ja mogłam dla niego skoczyć w ogień,ale przejrzałam na oczy.Wiem,że uważacie mnie za kompletną idiotkę,ale to prawda...
Czy ty go poznałaś??że tak się o nim wyrażasz....musisz mieć jakiś dowód ze to dupek..proszę odpowiedz!!!!
ej on mi sie bardzo podoba . Mam jego zdiecie w kompóterze . Nawet wszystkie filmy ogladałam . Wiesz Więcej niz go lubie ale jak go lubię albo co do niego czuję to moja sprawa . Sama jesteś dupek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na jakiej podstawie twierdzisz że to kretyn dupet itd???????????Ja nie jestem w nim zakochana gdyż wcale nie uważam go za ładnego jedynie na paru fotkach jest ładny a w filmach to taki se ale cenie jego talent i jego osobowść i lubię go i nie zgadzam sie co do twojej opini a co do tego że miał już 100dziewczyn to dla twojej wiadomości w wywiadach pisał że jeszcze nie miał żadnej dziewczyny i na razie nie chce mieć bo uważa że jest za młody(nie wiem jak teraz bo te wywiady to sprzed roku lub nawet i dwóch latek były:))ale i tak się nie zgadzam...a co do tego że żadna z tych co sie w nich kochają nie miałaby u niego szans to skąd to wiesz co???Może to jedynie ty nie masz u niego szans szczególnie po tym co tu wypisujesz!
a wieszco on nie jest kretynem ty niedorozwinięta babo . Mi on sie podoba i go kocham ty go mozesz nie lubic . Moze ci sie jie podoba .a mi sie on podoba
jaki david?:) przepraszam, ale kto tu w ogóle mówił o tym, że któraś z osób które prosiły o jego maila, jest w nim zakochana (uściślijmy, ja nie prosiłam)? poza tym, może czasami potęguj ton swojej wypowiedzi w jakiś inny sposób, niz ubliżanie osobom, których nie znasz...
Przede wszystkim cenie go za ja jego talent, że mi się podoba to swoją drogą, ale jak widziałam zdjęcia z "Secondhand Lions" to zmieniłam zdanie. Odnośnie do twojej wypowiedzi to (Po pierwsze nie wierze Ci, że nazywasz się Osment, ale niech Ci będzie) uważam, że możesz mieć trochę racji, bardzo możliwe, że jest zadufanym w sobie dupkiem, a napewno być w nim zakochąną na amen to kompletna głupota. Jemu nawet przez myśl nie przemknie,że istniejemy. Chyba jako jedyna myślisz rozsądnie z całego grona tych wielbiących Haley'ego IDIOTEK!
Tobie chyba na mózg cośpadło lub nie wiem palma ci odbiła..Skąd wiesz że to dupek nawet go nie znasz!!!! A poza tym nie ma i nie miał żadnej dziewczyny!!! Po prostu jesteś ....
to jest stary gimnazjum, wiem bo mam kuzynke w tym wieku i te dzieciaki są beznadziejne, nastala epoka fast foodow
Mam brata w wieku tuż-po-gimnazjalnym i wyszedł z niego człowiek nawet. To powyżej brzmi jak ośrodek dla niesprawnych na umyśle...
Mam brata w wieku tuż-po-gimnazjalnym i wyszedł z niego człowiek nawet. To powyżej brzmi jak ośrodek dla niesprawnych na umyśle...
hej ja sie tez w nim troche bujam ale po tym co napisalas....... moze jenak masz racje przeciez taki rozpieszczony gwiazdor nie ma tyle mozgu ile normalny czlowiek. dzieki za przywrócenie mnie do normalności... monika
Że też takie rzeczy wam przychodzą do głowy. Nie używa się takich słów na forum.
Ale wy to macie problemy. Sama jestem nieco młodsza od niego. w każdym razie dupek czy nie dupek, a co za różnica, on ma swoje życie i swoje sumienie. Pozatym nie wyglada mi na "dupka" . A najśmieśniejsze jest bujać się w aktorze....... To ja jestem młoda, i nie mam takich problemów....
Nie ważne czy jest dupkiem czy nie ważne że dobrze gra w filmach. Poza tym ty nie możesz wiedzieć jaki on jest bo go nie znasz. Jeżeli w aktorze interesuję Cię tylko jaką ma aktualną dziewczynę to się lepiej nie odzywaj.
Jak mozna zakochać, zabujać się w człowieku ktorego się nie zna ? jak mozna go lubieć jeżeli sie go nie zna? jak mozna go nazywac dupkiem jezeli sie go nie zna ? Ludzie gł. do dziewczyn.. podobają wam sie jego role, to co ona kreuje i gra. Coś jest nie tak... Jezeli go znasz i sie przekonałś jaki jest to o tym napisz ( choc i tak ci nikt nie uwierzy ale spoko) a nie piszesz bzdury...
Można. Ale to gra psychologiczna. On jest kreowany pzez sztab ludzi którym zależy na tym by wywoływał takie emocje. Fakt ma talent i to coś ale wielu jest takich jak on. Ale niedługo się nim zajmę. Wież mi ,e mam możliwości by to zrobić.
Ooo, gratuluje samokryryki:
"Nie dziwcie się.OSMENT to moje prawdziwe nazwisko.Ten chłopak (w domyśle chodzi o Haley'a )to bachor i kretyn."
Jak samemu się uwarzasz ża bachora i kretyna...
"On napewno miał już ze sto dziewczyn"
Hmm, tera ma 16 lat, uznajmy, ze mial 1 dziewczyne na 2 miech. policzmy:
2*100=200 miesiency z dziewczynami
200/12=16 lat temu zaczol chodzic
Czyli wynika z tego, ze Haley mial juz pierwsza dziewczyne w wieku 1 (albo 0 [zero]) roku (Mlodo zaczynal :D)
ofkors niewliczalem przerw miendzy nimi, liczylem, ze zerwal z A i odrazu zaczol chodzic z dziweczyna B.
-----------------
*-sry, ale od polowy postu zepsuly mi sie polskie znaki ;(
Możesz mieć racje.. Mam pytanie skad wiesz, że on jest dupkiem?? Każdy ma swojego ukochanego aktora, ale my Go znamy z wywiadów i z filmów w jakich grał. Może w życiu codziennym jest dupkiem, kretynem itp. ale może też być naj najwspanialszym chłopakiem. No cóż każdy ma jakiś talent jeden jest aktorem a drubi kimś innym. A to że jest przystojny to prawda ale widziałam piękniejszych. Pozdro 4 everythink
Ty dziwko jeszcze raz go obrazisz to ci wdupię !!!!! Aha a niby jak mogłaś być jego dziewczyną?????????????????