Powiedział że zawsze rozmawia z polkami bo umie ten język (umie też chiński, włoski, hiszpański, czeski i wogole Papież przy nim odpada) mówił mi o swojej pracy i że jak chce, to da mi numery gg od swoich kumpli, tzn. Kevin Spacey, Michael Caine, Tom Hanks, Steven Spielberg itd bo oni też zawsze rozmawiają z fanami z Polski. Ogólnie był bardzo sympatyczny i dał Was wszytskich pozdrowić.
Gadać? baaa... to jeszcze nic! On wpada do mnie w każdy weekend z kumplami wyżej wymienionymi.... LOL & ROTFL
tylko z tymi? ja co tydzien uzadzam w moim palacu prezydenckim impreze na ktorą przyjezdzają wszystkie slawy hollywood!!!!!!!!!!!!!!
A skąd możesz wiedzieć czy ja wiem o co chodzi i czy teraz ty wiesz o co chodzi? :)))) Przecież wiem ludzie sobie lobią zwałę twierdząc że z kimś gadali a ja sobie robię jaja że udaję że nie wiem o co chodzi. To ty nie wiesz o co chodzi. :)))))))))
to jeszcz nic! ja z nim porozumiewałam się językiem migowym na gg, super sprawa polecam, a w ogóle to dał mi nr gg Chucka Norrisa z nim to są dopiero loty:D
No nie, to prowokacja jest. Albo ktoś se napisał w katalogu gg, że się nazywa Haley Joel Osment i zrobił sobie jaja z naiwnej autorki tego postu.
No spoko, to jest mój chłopak, spotykam się z nim, przylatuje do mnie, co tydzień do polski, ogólnie jest spoko! Planujemy ślub błahahahaha
heh słabi jesteście-ja z nim gadam codziennie,bo mam go na codzień przy sobie!!!!hahaha!!!<lol> fajny temat xP