Jeżeli ktoś chce e-maila Haley'a Joel'a Osment'a to niech się odezwie .czekam
a ja mam maile od Stalonna, Arnolda i Van Damma a z Dolphem moge nawet na spotkanie umówić!!!!!!!!!!
banda infantylnych idiotów, w ogóle widzę, że ten cały filmweb jest dla niedorozwojów.
Szok
wyzywam Cię na pojedynek zuchwały młodzieńcze/ zuchwała panno!!!
cóż za zniewaga!!!
wybieraj broń - ale nie radzę szpady!!!
a na razie... iDeseparace de aqui!!! iLargo!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee jak fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! tez mam kilka ciekawych jak ktoś chce - zjechać na dół [niczym Mickey rourke w finałowej sekwencji Harryego Angela]
hehehe to [to, tam u góry nad TYM] sie w złym miejscu tu pokazało - tego tu być nie powinno - to być winno [i tez jest] na poprzedniej stronie a nie tu - cofnij sie do poprzedniej strony - tu już jest koniec świata heheheh
a wracając do tej odpowiedzi błędnie tu umieszczonej na końcu świata to jakby ktos chciał jednak przeczytać tę wartościową informację przez tutejszą odpowiedź rekomendowaną to na poprzednią stronę wejśc musi ayyy
Kurwa a ja mam jego numer na Gadu Gadu i co z tego;) z reszta co to ma do cholery znaczyc ze ciagle ktos tu publikuje takie badziewie, ze to niby ma do kogos maila albo adres albo daje komus slawnemu... a ja napisze ze zmacalem Sharon Stone i kurwa na nikim to wrazenia nie zrobi bo to tak prawdziwa informacja jak to ze jakas gowniara chodzi z Harrym Potterem a on mowi po polsku...ludzei dorosnijcie albo idzcie posluchac radia Maryja
Lenio, spokojnie... To przecież wszystko dla jaj sobie robimy.. takie żarciki =P Nie ma po co dorastać... przecież RACZEJ nikt tu nikogo nie obraża (podkreślam: raczej)... wyrażamy swoją opinię, a jak temat sie rozwinie to można sobie jaja porobić z ludu i to niezłe =P No bo ja wątpię, żeby ktoś w to wszystko uwierzył.. a moshe siem mylem ??
KreWetkA
prosze cie podaj mi jego e-maila prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! on jest taki fajny i nawet ładny :D odpisz: be_good@op.pl
OKchyba nikt z was nie uwierzy w ten kit.Zdajecie sobie sprawe ile wersji e-maili istnieje na świecie ?? To po pierwsze.Po drugie nawet jeśli jego e-mail prywatny istnieje to jest pilnie strzeżony i nikt nie pozwoli na to żeby agres ukazał się publicznie a jeśli się tak stanie to napewno zostanie odrazu zmieniony!!!!
PS.nie chce oceniać inteligencji niektórych ale jego mail napewno nie kończył by sie na........uk.
z poważaniem mala
Mala, jestem z Toba ;-) Kurcze, bo ja myslalam ze nikt nie wierzy w te pierdoły.. ale jednak wierzą... Zaraz zrobiem cuś fajnego.. ale to zobaczycie, jakie jaja beda.... :P(lol2)
KoKtAiLiCa RUleZzZz...