Haley Joel Osment

8,3
11 838 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Haley Joel Osment

Mam jego e-maila!!

użytkownik usunięty

jeżeli ktoś che e-maila Haleya Joela Osmenta to niech do mnie napisze!!!!!

użytkownik usunięty

ja bym prosiła ,niewiem po co mi skoro ludzie przesyłaja do niego 1000 emaili .Nawed gdym miała tego emaila to tylko na 2%Osment by go przeczytał,alle i tak go chce (NIGDY NIC NIEWIADOMO:D) bardzo lubie jak gra i filmy w których wystepuje,niekazdy ogladałam(staram sie:) mam nadzieje(OGROMNA )ze dasz mi tego emaila.

użytkownik usunięty

ja chcę jego emaila. I napisze do iego ale po angielsku odpisz do mnie . juston21@wp.pl

użytkownik usunięty

ja poproszę tego maila;-)northenstar@wp.pl

napisz do mnie moore@o2.pl z checią napisze maila do tego super goscia

użytkownik usunięty

Prosze daj mi e-maila do Haleya to mój nr.gg 4722107 a e-maila kropka32@op.pl plis

użytkownik usunięty

siemka ja bym chciala jego e-maila......;o;o;o;o skad ty go mash?...wez mi wyslij go na numer gy gy:7999571.....z gory dziex:*:*:*:*

użytkownik usunięty

Nie wiem jakim cudem?!!! Jeśli to prawda i choć raz Ci odpowiedział to błogosławie Cię. Odpisz do mnie prosze Cię! Z góry dziekuję kkubajek@poczta.onet.pl :)))))))))))))

użytkownik usunięty

JEŚLI BYŚ MOGŁA TO PRZYŚLIJ MI TEGO MEILA BŁAGAM Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xenka15@op.pl

a moge wiedzieć skąd masz tego meila?...przecież możesz sobie robić zwszystkich tu jaja.....ymmmm

użytkownik usunięty

Cze, mi też możesz podać tego maila, ja mam ale on jest jakiś dziwny.
Zgadzam się z wypowiedziami innych "filmwebiczów", może poprostu robisz sobie jaja. Ale daj mi plzz:):):):)mój GG to 1774444

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem