Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

tak mi przykro,to jest straszne... był bardzo obiecującym aktorem,miał całe życie przed sobą;( i niech nikt mi nie pisze ze "[*]" jest nie potrzebnym użalaniem sie nad pieprzonym cpunem.. jest to wyraz szacunku do zmarłego człowieka...

Gladys_2

Dla mnie to też był szok! Wstaję, a tu taka wiadomość. Od razu zakręciła mi się łza w oku [*].

narvanna666

Ja miałam gorzej bo dowiedziałam się gdzies koło 22... nie mogłam spać przez to wszystko..rest in peace Heath [*]

Joasia16

ja tez dowiedzialam się wczoraj. Dokładnie tak samo,nie mogłam spać. A tak wogóle to dowiedzialam sie wlasnie z Twojego postu na forum Johnnego Deppa...;((((

Gladys_2

dołączam od siebie [*]

RIP Heath:(

nadal trudno mi w to uwierzyć...

Tarantinka19

To starszne.. w tak mlodym wieku. Ale czy to bylo samobójstwo?

Mika_Jones

podobno nie... Ja zreszta nie sądze,miał przecież córkę,nie zabił by się...

Gladys_2

Niestety posiadanie dziecka niczego nie wyklucza i nie wyjaśnia.

KROPKA

Straszna wiadomość. Był naprawdę wspaniałym aktorem. Na zawsze zapamiętam jego role w Brokeback Mountain i Patriocie.

Wielka strata dla filmografii.

KROPKA

no tak,masz rację Kropka,nie wyklucza. Ja jednak wierze w wersje z przedawkowaniem leków nasennych... to moje zdanie.

Gladys_2

ja sie dowiedzialam dzisaj z wp
i jakos dalej nie moge w to uwierzyc ;/

ajra

[']

Mahi

Dowiedziałam się wczoraj i nie mogłam w to uwierzyć...po prostu szok:-(
[*][*][*]

giovannao

To straszne, nie wiem jak wy, ale ja nie mogę nic ze sobą zrobić, miałam sie uczyć, nie mogę o niczym innym myśleć, włączyłam tylko muzykę i siedzę...znowu zbiera mi sie na płacz...dzisiejszy dzień to chyba będzie jeden z najgorszych moich dni :(
rest in peace Heath [*]

Gladys_2

O tak... 18 lat, jeszcze całe życie było przed nim... [*][*][*]

Nieaktywny_2

on mial 29 lat...