Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

LUDZIE PRZESTAŃCE WKLEJAĆ DEBILNE POSTY RODEM Z FORUM ONETU!! USPOKÓJCIE SIĘ I DAJCIE SOBIE SPOKÓJ I Z NADMIERNYM UWIELBIENIEM I BOJKOTEM TEGO AKTORA!!! OPANUJCIE SIĘ FACET UMARŁ, NIE ŻYJE- DOCIERA TO COŚ DO WAS PÓŁGŁÓŁWKI? PO RAZ TYSIĘCZNY KTOŚ ZAKŁADA TEMAT O TYM HEATH JEST ZA WYSKOKO W JAKIMŚ TAM RANKIGU? I CO Z TEGO? NIECH BĘDZIE NAWET NA PIERWSZYM! PO CHOLERĘ WKLEJACIE SWOJĄ DEBILNĄ GADKĘ PO RAZ SETNY? KMIOTY!!

womeninred

Przez "CAPS LOCK" twój głos nie stanie sie bardziej doniosły.Ale musze sie zgodzic,to powoli zaczeło mnie nudzić.męczyć i w pewnym stopniu irytwać.Gnoje produkują sie 2 godziny by napisac kilka marnych linijek i zabłysnąc.

Finalny_Odbiorca

Może nie doniosły, ale może przeczytany!!! Chodzi mi o to aby ludzie wyciągnęli jakieś wnioski. Tak wiem w dzisiejszym świecie nie ma sentymentów i niewelu potrafi uzmysłowić sobie, że śmierć kogoś jest raczej tematem do refleksji niż do przepychanek. Ech...

womeninred

"Tak wiem w dzisiejszym świecie nie ma sentymentów i niewelu potrafi uzmysłowić sobie, że śmierć kogoś jest raczej tematem do refleksji niż do przepychanek."

I to jest nagorsze. Szkoda,że niektórzy tego nie rozumieją...

womeninred

zgadzam się, ale po co tak krzyczeć?
Tacy ludzie (tzn. "bOoSh3, 4LeSh sMoOtnA fFiaDoMośĆ =(((( H3aTh kOchAmy CieM") raczej się nie zmienią.
i zobacz co to "bojkot", bo trochę nie pasuje do Twego tekstu. ale w nerwach każdy robi błędy <ok >.

Zdenio

ach, nie!
my bad, źle zrozumiałem xP
to co do tego "bojkotu". "i" mi wcięło.

Zdenio

Własnie.
Przestancie z tymi postami... Te kłótnie i tak sa bez sensu.