Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Niesamowita kreacja Jokera w Batmanie, gosc mnie powalil! I teraz jeszcze ma szanse na Oscara...

Nili

Tak, zgadzam sie... Heath genialnie zagral... Ta rola nie da nikomu o nim zapomniec..... [*][*][*]

użytkownik usunięty
Kamiska000

Bez wątpienia genialnie, ale dla mnie już rola w "Candy" i w "Tajemnicach Brokeback Mountain" nie da nikomu
o nim zapomnieć!

a mam pytanie z innej beczki? ktore filmy Heatha najlepiej kupic na dvd?ktore sa dobrze wydane, zawieraja np. jakies materialy dodatkowe?

użytkownik usunięty
ana_stazja

Ana.stazjo droga ;), ja nie mam co prawda wszystkich filmów z Heathem, ale z tych co posiadam to tak: na płycie "Candy" jest tylko film i wybór scen; na płycie "Tajemnic Brokeback Mountain" oprócz filmu i wyboru scen, są m.in wywiady z planu (ciekawy wywiad z Heath'em). "Mroczny rycerz" ma dwie płyty, na jednej jest film a na drugiej są dodatki, takie jak: galeria zdjęć, spoty telewizyjne (szczegóły zza kulis) itp., "Lord of Dogtown" ma dużo dodatków, w tym np. reportaże z planu, wywiady, sceny usunięte i gagi z filmu. Natomiast ani "Zakochana złośnica", ani "Ned Kelly", ani "Nieustraszeni bracia Grimm" nie mają żadnych dodatków, przynajmniej te wydania, które ja mam, ich nie posiadają!
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Nili

zgodze się.. świetnie odegrał role.. powinien dostać oskara jak nic.