Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Nielepiej uszanowac tego Heatha i dac mu swiety spokoj.Szacunek dla niego wielki,ale zostanmy wsrod zywych.Na przyklad Jensen Ackles??Bije na leb i szyje swoim wygladem wszytskich aktorow!Jest na czym oko zawiesic prawda? Pozdrawiam

Isabelle27

wyglądem?
no tak wygląd w holiludzie to dość warzna rzecz, ale nie najwarzniejsza, często się przydaje, ale tez często przeszkadza ;)
a zresztą, karzdy morze wyrazać tu swoja opinie, a na forum Marilyn Monroe też ma byc cisza bo ona nie żyje????

pozdrawiam

rozilla

Błagam Cie, ściągnij sobie FireFoxa, który poprawia błędy ortograficzne, bo nie da się tego czytac.

Cieciuch

Ja jakoś daję radę.
A co do tego jak on tam ma,to jest przystojny,ale jak dla mnie za lalusiowaty.Mam inny gust,a po za tym nie rozmawiamy to o wyglądzie.

edekL

Tak, jeszcze broń leniwego dzieciaka, który jeszcze pewnie będzie się zasłaniac mitem takim jak dysleksją. Chyba nie musimy życ w świecie analfabetów?

Cieciuch

miałam firefoxa, ale go nie lubię
dyslektyczka nie jestem, nie mam przynajmniej takiego papierka,
a zresztą dla mnie to nie ma różnicy czy napisze 'rzeka' przez 'ż' czy 'rz'

leniwa jestem, fakt i dzieciakiem poniekąd tez, więc nie mam do ciebie urazy, bo nie ma za co ;)

pozdrawiam ;)

rozilla

błagam... weź mi nie mów że ten... jak mu tam? ... Jensen Ackles jest przystojny... Blee! (aż mi się niedobrze robi) kto tu bije kogo na łeb i szyję? Chyba Heath jego :D I wgl spójrzcie w ilu filmach zagrał ten Ackles. Ja np. pierwsze słyszę o nim o.O