Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Heath Ledger żyje

użytkownik usunięty

Podobno to ściema, że Ledger przedawkował i umarł. Właśnie przeczytałem artykuł, że cała jego śmierć została uknuta, bo heat już nie chciał grać we filmach. A tak mógł jeszcze forsy zarobić. Juz sam nie wiem w co wierzyć. Tutaj o tym piszą:

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Heath-Ledger-na-was-patrzy-i-sie-smiej e,wid,10365814,wiadomosc.html

Galaska

no po prostu strasznie O_o chyba zaraz sie popłacze do swojej ukochanej róźoFtej podusi,proszę, nie pisz już bo wpadnę w derpesję!!!!!!!!!!

rozilla

Elvis ponoc też.......................................................................... Niektórzy to powinni bardzo solidnie pieprznąc się w łeb.....

Galaska

wiesz co ..jestes słitaśna... i jak masz się fochać o wszystko to spspadaj...
to tez jest na twoim poziomie ;*

Galaska

i nie mówi się 'stary' tylko ojciec, lub tata

rozilla

no własnie, ojciec lub tata-super to napisałaś:)
Tak, wróciałam(na chwile, ale wróciłam) pozdrawiam serdecznie wszystkich z Polszy;)i obiecuje wkrótce nadrobić wszystkie mailowe zaległosci:)

blondanka

hahah, uwielbiam czytać to forum!! Kiedy mój tatuś mnie wkurza, to udaje, że go nie znam i że TYLKO wynajmuje pokój w jego domu. (albo, że on wynajmuje pokój w moim domu).

ulterior_dreamer

A tak własciwie to co chciałeś/aś przekazać tym swoim postem???

blondanka

ale do kogo jest to pytanie???

rozilla

Do ulterior dreamer moja droga rozusko:)

blondanka

acha ;)
bo myslałam ze do mnie ;)
aże ktoś jest słitaśny to pisze jak mnie wkurzy ;*

rozilla

Ciebie to zawsze rozumiem:))) a co do naszego spotkania, to niedziela odpada:) wtedy ja nie dam rady:) buziaczki:)

blondanka

o to miło, nie wszyscy moje gadanie rozumieją
szkoda bo ja tylko w niedziele bywam w kraku...

blondanka

kurcze, no szlag może trafić prawdziwego fana, jak wbija na strone ulubionego, niestety już ś.p. aktora, a tu z takim czymś ktoś wyskakuje... z samego szacunku do tego człowieka, ludzie nie powinni w ogóle wypisywać takich rzeczy. prawdą jest - każdy chciałby, by okazało się to prawdą, że On jeszcze żyje etc... ale 22 I o8 powinniśmy traktować poważnie. Heath był sławny, młody i utalentowany, ale to nie znaczy, że nie mógł umrzeć. przecież każdy wie, że ulubieńcy bogów umierają młodo, później jednak żyją wiecznie w ich towarzystwie... poza tym był on człowiekiem z klasą i szanował swoich fanów. nie zrobiłby im czegoś takiego. co dopiero mówić o jego rodzinie i przyjaciołach...

użytkownik usunięty
rozilla

Freakie Jokerka z Ciebie raczej.;) (zajrzałem na bloga, najs fotos;)

fenks ;*
sama robiłam...
w sylwka....
było slitaśnie

rozilla

Freaky Jokerka też, ale przede wszystkim to jest nasze Freaky baby;)
Daj znać, jak dojdzie film:)

blondanka

taka milusia maskotka forum ;)

rozilla

Oj widzę że się tutaj działo ;)
Dziewczyny omijać takie pannice szerokim łukiem :)

Ana230

Przegladam to forum zupełnie przypadkowo aczkolwiek postać Heatha Ledgera nie jest mi obca :) no i tak przegladam , przegladam i zauwazam ze pewne osoby sa mowiac lekko "nierozgarniete" ..... Wydaje mi sie , ze na tym forum siedza zakompleksione dzieciaki spedzajace po 12 godzin dziennie przed kompem gdyz nikt normalny nie chce sie z nimi zadawc ... :) np niejaka "BLONDANKA" z jej postow wynika ze jej pozom inteligencji mozna porownac z pozomem trampka z mojej lewej nogi :P pewnie ma pokoj oblepiony plakatami z Bravo Girl z Heathem ... hahaha ... przeczytala dawa artykoly i madrzy sie jakby pozjadała wszystkie umysly ... ja tez nie jestm specem w tej dziedine ale to co ona pisze przyprawia mnie o mdłosci wyzywa innych uzytkownikow zachowuje sie jak 5 letnie dziecko .. MAM DLA CIEBIE RADE DZIEWCZYNO ... JEBNIJ SIE W ŁEB !!!!!!!!! a potem przeanalizuj sobie co ty w ogole wypisujesz :) tyle ...

grouby

sorry ale w bravo girl nie ma i nigdy nie było plakatów Heatha(takie małe sprostowanie ;)
nosisz tramki <smiech na sali>milusińsko
pozdrawiam ;)

rozilla

a co masz cos do trampek ??? :) sama je noszisz zapewne :P ide o 100 .. :) a teraz sie glupio smiejesz .. idz spac dziecko ... :)

grouby

tak, chciało by się....
ostatnio miałam na nogach trampki, co najmniej 2 lata temu, teraz ole inne buty...

użytkownik usunięty
grouby

Mam dla ciebie radę... spieprzaj...

ma spierprzać bo co palancie?? to Twoje forum?? Bastecie-kotlecie??
hahaha ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
grouby

a ty to niby 8 cud świata ha ha ha

rozilla

Toć raczej a co nie podobam ci sie .... ????? :D:D::D:D jestem zajebisty w chuj przystojny i w ogole .. :)

grouby

to ze uważasz się za zajebiście przystojnego, nie znaczy że taki jesteś....

rozilla

Mała, nie gadaj bzdur, dobrze wiem, że już się mną jarasz ;D ;>

grouby

tak, tak,.....
oszalałam na twoim punkcie......
ale sorry nie lece na frajerów w trampkach xD

grouby

gruby, proszę Cię nie gadaj z nią, ona ma dopiero 13 lat...;]

Galaska

to starszne O_o

użytkownik usunięty
Galaska

O! Widzę że gówno do gówna ciągnie... pewnie po smrodzie... jak to mówią, zdziczałe odtrącone psy zawsze łączą się w stada... we dwójkę raźniej co nie? Gruby i Galaska? G & G - Gówno & Gówno:/

A teraz po raz ostatni... spieprzać chamy... i chamki... z powrotem do swojego szamba..

grouby

O! i jak widzę - już nie jest "f r i k i" ;]

Galaska

znudziło mi się tak jak tobie 'p a n d a' ;}

rozilla

ale co ty do mnie masz ???
to że mam 13 lat??
czy morze czujesz się niedowartościowana bo miałaś trudne dzieciństwo, i uwielbiasz dogryzać 'młodszym'??

"aż nie wierze że Ci odpisuję"

rozilla

tak?? a spierdalał się do mnie kto jak napisałam o "starym"??
teraz się więc dziwisz co ja do Ciebie mam gówniaro?? Ty się czepiasz to ja też... w sumie nie wiem nawet po co, bo słaba z Tobą zabawa ;]

nie to co z ...BLONDANKĄ, która ma chyba "drugie ja" pod nazwą KOCHAM PATTISONA ;]

.....ups! wymsknęło mi się!;]

chyba boi się takimi wyzwiskami jakie stosuje na mojej stronie splamić swoje dziewicze blond"ja", dlatego przy blasku księżyca zmienia się w krwiożerczego fana wspominanego gdzieś przeze mnie - Roberta Pattinsona...;]

Galaska

Oj kochana muszę Cię zawieść, Blondanka nie ma blond włosów,szkoda nie?! Ale wiesz co, ja mam,możesz sobie ulżyć i powypisywać troszkę jakie blondynki są głupie,nawet dowartościuje mnie Twoja mała inteligencja,która tak powierzchownie ocenia człowieka.

edekL

??.....sama jestem blondynką ;]

odniosłam się do nicka ;]

Galaska

Elvis ponoc też......................................................... ................. Niektórzy to powinni bardzo solidnie pieprznąc się w łeb.....

Galaska

Nie życzę sobie takich oskarżeń, że używam drugiego nicka, aby cię obrażać dziewczyno!!!! Skoro publicznie na forum oskarżasz mnie o to, że wchodzę na Twój profil i zostawiam Ci jakies wyzwiska, to nie mamy nawet w tej chwili o czym rozmawiać. Nie wiem, któremu z fanów Pattisona się naraziłaś i nie mam zamiaru być porównywana do człowieka, który reprezentuje sobą tak niski poziom!!!!
Co do Ciebie Galaska, to masz pecha, bo mam męza informatyka i problemem nie jest sprawdzić, że IP Galaski-Pandy i Groubego, czyli człowieka, który wczoraj się wyżył na tym forum bluzgając na mnie jest taki sam!!! Więc gratuluje i życzę jednego-udaj się do psychiatry, bo Ty naprawde masz coś z głową!!! Tyle w temacie i nie zamierzam już nigdy z Toą polemizować, pisz co chcesz i załóż sobie 10 nowych kont, mam to w dupie!!!
Dziewczyny proszę WAS nie wdawajcie się z tą idiotką w polemike, nie warto, to chory psychicznie lub zakompleksiony człowiek!!!amen..:)))

blondanka

nieźle się musiałaś napisać!!!!
mrze i masz racje zeby ignorowac naszą PIęKNą koleżankę galskę-pandę ale nie jestesm do końca pewna czy to się uda, bo trudno jest nie zwrócić uwagi na jej nie rzadko chamskie zaczepki

pozdrawiam

blondanka

masz męza?? o ja, ciekawe kto Cię chciał? gruby to mój brat i co powiesz??;] wy się łączycie w stada , to my też ;]

blondanka

aaa no tak!! Twój mąz informatyk wiele wyjaśnia!
Twoje drugie pattinsonowe ja nie wpisało ani płci ani nie zezwoliło na pokazywanie miasta...sprytnie
co Ty myslisz, że ja nie znam żadnego informatyka??
zara sprawdzę że Ty i pattinson to jedno

zreszta, widzę, że barzo poważnie traktujesz naszą zabawę, skoro nawet bawisz sie w sprawdzanie ip....;]

blondanka

K A P A !! hahaha ;]

Galaska

no widzisz morze gówniary tak mają-nie umieją się dobrze bawić ze 'starszymi, mądrzejszymi i ładniejszymi'

użytkownik usunięty
Galaska

Galaska idź leczyć swoje chore problemy gdzieś indziej... okey? bejbe??? Np. do lasu. Napisałem ci już że nie masz do czynienia z samymi 'gówniarzami'. Lepiej... nawet ze starszymi od samej siebie.. więc zamiast karmić swoje kompleksy przypierniczając się do młodych dziewczyn... fuck off ohydna babo.

Wrażenie na nikim nie robisz... tylko wywołujesz grymas niesmaku i irytacji. Nic więcej.

użytkownik usunięty
grouby

Grouby idź sobie jarać zioło ok? And fuck off debilu... ot tak po chamsku...

BASTED ??? MOWIŁ CI JUZ KTOŚ KIEDYS ZE JESTES ZALOSNYM ZJEBYWACZEM BEZDOMNYCH KOTOW... ??? MOWIL CI KOTS ZE JESTES SPEDALONYM CIOTMENEM ???? A MOWIL CI KTOS ZE MASZ ZJEBANY RYJ ... ???? :) I JEBIESZ KAŁEM ORANGUTANA ??? HAHA>>> PEWNIE NIE ??? TO JA CI WALSNIE Z DUZYCH LITER NAPISALEM ZEBYS SOBIE PRZECZYTAL CO JA MYSLE O TOBIE .... TAK OT PO CHAMSKU .... :) SSIJ JAJA SMIERDZIELU !!!

użytkownik usunięty
grouby

To chodź na solo Gruby.....:/ buhahah:)), odpowiedziałem ci w twoim stylu... ommm.. niezły z ciebie pajac. Spadaj capie. A może cepie?