Podobno to ściema, że Ledger przedawkował i umarł. Właśnie przeczytałem artykuł, że cała jego śmierć została uknuta, bo heat już nie chciał grać we filmach. A tak mógł jeszcze forsy zarobić. Juz sam nie wiem w co wierzyć. Tutaj o tym piszą:
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Heath-Ledger-na-was-patrzy-i-sie-smiej e,wid,10365814,wiadomosc.html
"na solo " oooo .. widze jaki kozak z ciebie :P hehe... przez neta kazdy moze kozaczyc co ... ???? i tak dobrze wiesz ze zapewne nigdy sie spotkamy wiec proponujesz mi tu kurwa wielkie "solo" hahha... tym wlasnie potwierdzasz ze jestes frajerem ... :)
To była ironia. Debilu.
Ommmm.... no, spokój.
Pewnie. Bo na solo w realu wsadziłbym ci tą czapkę w dupę i podpalił ziołem. Dupku. Kozak to był w Rosji. Ja nie jestem Kozak. Jestem ... Doński Zaporożec.:/
Blondanka nie rozmieszaj mnie to samo IP hahahha.......!!!!!!! wez ty lepiej juz nie wkrecaj .. :P idz do szkoly sie doksztalcic... wyzywam sie na forum ??? a ty to moze nie .... ????
To ty wiesz co to IP? Niemożliwe.:/ Pamiętaj tylko że IP się nie pali w pozłotku.
Blondanka ma cię 'nie rozmieszać'? Z czym się ciebie miesza? Z ziołem anielskim?
Buhahaha - to twój tekst, cytuję... ty zacżąłeś//
Ty jestes chory psychicznie czlowieku ... za kogo ty mnie bierzesz za jakiegos cpuna ??? nedzny glupcze .... :)
Nie. Biorę cię za dupka, kretyna, debila, małego fiutka, zasranego ćpunka, impotenta... mam wymieniać dalej?
Aha. Jeśli na tej fotce ty to ty. To jesteś jeszcze głupszy niż wyglądasz.
A to co przed chwilą napisałem to komplement. (w pewnym sensie:/)
Z tego co ja widze to malego fiutka mozesz miec ty i jeszcze zapewne nie wiesz do czego go uzyc ... :P haha.... a pozatym twoje teksty sa do dupy w ogole mnie nie ruszaja ... postaraj sie bardziej ...
A co widzisz? Masz kamerkę gdzieś schowaną mały ukryty zboku???
Do dupy to ci mogę wsadzić tą twoją czapeczkę. (jeśli w ogóle twoja:/)
Nie musze cie widzec zeby to wiedziec ... :P twoje teksty mowia wszystko,, :) do dupy to mozesz wsadzic swojemu koledze :P "tą twoją czapeczkę. (jeśli w ogóle twoja:/)"
ale mi dowaliles.... jedyne co swoimi tekstmi zdzialaes to to ze minie rozbawiles ... :) wsadz se w dupe piramide .. ide sobie zioła przyjarac z "pazłotka" .... co za kretyn z ciebie ... buhahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanitas vanitatum... ech.
Skąd się biorą takie Grouby? Z czapeczki wyskakujecie? Jeśli nie. Współczuje rodzicom.
znasz tylko czapke i zioło nielubiany buraku?? Czemu mu nie dojebiesz bardziej tak jak mi co?? nie jest z Ciebie teraz taki twardziel, przyznaj się, lecisz na grubego, mały zarozumiały pederasto?? ;]
Wiesz Galaska, poważnie się zagalopowałaś.Najwyraźniej kompletnie nie masz świadomości tego, co robisz i w jaki sposób to robisz. Pretendujesz do miana osoby "na poziomie", a tymczasem jesteś sfrustrowaną dziewczyną, słabiutką intelektualnie, niepotrafiącą prowadzić żadnego interesującego dyskursu, rekompensującą sobie ordynarnymi i wulgarnymi tekstami. Jak byłam jeszcze na studiach takich jak Ty nazywało się ofiarami własnych niedoskonałości, w pracy zawodowej z kolei tacy ludzie nie mieli już w ogóle prawa bytu. Jeśli to jest Twój sposób na życie to realizuj go na Gagarina 9, jeśli Ci ktoś na to pozwoli, tutaj takie impertynenctwo i chamstwo nie ma prawa bytu.Nie miałam zamiaru wchodzić z Tobą w jakiekolwiek dyskusje, ale obrażanie Blondanki to już coś, co straszliwie mnie irytuje, bo nie masz pojęcia jaką fenomenalną osobą jest ta dziewczyna!
Aha, Twoja "recenzja" oczekująca na kontrybucję na stronie "Candy" jest potwornie słaba i nawet nie spełnia podstawowych parametrów tejże formy literackiej (mówię Ci to z punktu widzenia kulturoznawcy, recenzenta i redaktora. Popracuj może nad hodowlą ryb pielęgnicowatych albo uprawianiem zielnika, niż quasitworzeniem postów, wiadomości i "recenzji", która po raz enty zostanie odrzucona).
Jeśli o mnie chodzi, cokolwiek do mnie nie napiszesz, mam to głęboko, bo jeszcze nie zdarzyło mi się w życiu, żebym przejęła się słowami człowieka chamskiego, prostackiego i wulgarnego, tym bardziej chamskiej kobiety, piszącej anonimowo w Internecie. Gdybyś była interlokutorem imponującym mi intelektem, to może jakiekolwiek Twoje słowa cokolwiek by mi zrobiły, ale że prezentujesz taki a nie inny poziom...
jakim Ty jesteś śmierdxzącym redaktorem zarozumiaa lalo??
Kulturoznawca.... prosze Cię, Ty za to też nier masz pojęcia jaką CUDOWNĄ I F E N O M E N A L N Ą OSOBĄ jestem ja!! xD xD xD
A to już mu nie dojeb..łem? Bo wydawało mi się że już kilka postów temu...
Nie jestem mały... trust me... trust me & fuck off w końcu chora babo.
Bastet ty zakuta Palo !!! jeseli komus dojebales to tylko sobie :P nawet boisz sie napisac slowa dojebales w calosci bo co bedzie jak mamusia zobaczy jak synek sie wyraza .... ????? HAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHHA pieje ci w ryj BURAKU :P !!!!!
Polala ciekawe czy rozumiesz chociaz polowe ze slow ktorych uzylas w swojej obszernej wypowiedzi :P niezle sie ubawilem czytajac to .. :P haha ..... a pozatym jak mozesz zarzucac ze Galaska jest anonimowa skoro miala w profilu swoje osobiste zdjecie ??? a skoror z ciebie taki redaktor to czemu masz marne 61 punktow ???? myslisz ze madrymi slowami zakryjesz swoj brak kompetencji ... ???? :P grubo sie myslisz !!!!!!!!! :P
BUAHAHAHAHAHAHA!!!Dobrze, ze Galaska usunela to zdjecie, bo patrzac na ten pasztetowy okularowy ryj rzygac mi sie chcialo, Ty zreszta nie lepszy jestes!widac, ze rodzina!:))))
niezle sie ubawilam czytajac, ze z Polali niezly redaktor, bo ma 61 punktow!!!ale BEKA!!!!!A OD KIEDY ILOSC PUNKTOW NA FILMWEBIE SWIADCZYC MA O WYKONYWANYM ZAWODZIE, KMIOTKU????to ja zdobede 1500 punktow i bede doskonalym lekarzem-farmaceuta, albo zdobede 11000 punktow i juz wtedy bede mogla byc burmistrzem!Idiota!
a wiesz o tym, ze ludzie moga miec obowiazki zawodowe i prywatne i dlatego nie maja czasu na zdobywanie punktow na Filmwebie?
poza tym faktycznie, masz racje BRZYDALU, ludzie uzywaja slow we wlasciwym kontekscie, tylko dlatego, ze ich nie rozumieja, BUAHAHAHAHAHAHA!!!!
pij sobie do Basteta, Polali czy Blondanki ile chcesz, i tak wszyscy wiedza, jaki kto reprezentuje poziom i z takich kmiotkow jak Ty maja beke!!!i nie licz za bardzo na odpowiedz Polali, bo raczej jak ja znam ma w pompie Twoje marne wypociny!
O ana.stazja witamy, dawno Cię tu nie było:)
Nie wiem czy wiesz, ale ta idiotka Galaska i Grouby to jedna i ta sama osoba, więc naprawde nie ma sensu dyskutować z kimś, kto musi zakładać fikcyjne konta, żeby sie wypowiedzieć i wyrzucić z siebie cały jad;)Tak jak napisałam kiedyś, to psychicznie chora osoba, więc nie warto!
A od Polali wara...Panda-Galaska-Grouby do pięt jej nie dorastasz, buty jej czyścić możesz...chociaż nie, to nawet za dużo;)
I pisz sobie co chcesz, nezłą beke mamy z Ciebie psychopatko:))))
sprawdzaj sobie palanciaro to ip jeszcze raz. To że raz jest takie same nie znaczy że ta sama osoba to pisze, ahahahah, jaka Ty jesteś głupia!
z resztą - jebie mnie to ;]
A JAKA TY JESTES GLUPIA I TCHORZLIWA!!! HAHAHAHAHA! ZLIKWIDOWAC MOZLIWOSC UMIESZCZANIA WPISOW
NA BLOGU, ZEBY NIKT BRON BOZE DURNEJ DZIEWECZCE NIE NABLUZGAL! NIE DENERWUJ SIE TAK SLONKO,
PRZECIEZ ZAWSZE MOZNA USUNAC NIEWYGODNY KOMENTARZ, PO CO OD RAZU USUWAC MOZLIWOSC
UMIESZCZANIA WPISOW, HM? :)))))) W GLOWCE COS NIE STYKA? NIEDOWIDZISZ MOZE? DIOPTRIE W
OKULARKACH ZA MALENKIE?
ALE JAK WIDZE, SA I PLUSY!!! - TO DOBRZE, ZE MASZ COKOLWIEK CO CIE JEBIE! WIDZISZ, JESTES
SAMOWYSTARCZALNA, ZADEN PAN JUZ NIE MUSI SIE PRZEJMOWAC, ZE Z BRAKU LAKU TRAFI NA CIEBIE
PASZTETOWKO, A MOZE RACZEJ WATROBIANKO! :))))))))
zamknęłam możliwość bo się was wszystkich strasznie przestraszyłam, że będziecie mnie wyzywać.
8|
a co małpo, ładnie to tak wypisywać bzdury na czyimś blogu? miałaś okazję się popisać, teraz możesz tylko zaprezentować się tutaj. przynajmniej nie oszpecasz mi mojej ubogiej strony ;]
" To że raz jest takie same nie znaczy że ta sama osoba to pisze"- hahahhahahahha, nie mam pytań;))))))))))))))))))))))))))))))))
Tu jesteś paskudna okularnico!!! Skasowałaś komentarze Ty paszczuro, skoro tak, to policzymy się na forum:)) przepraszam fanów Ledgera za zaśmiecanie, ale ta debilna wiesniara kiedyś mnie wkurzyła i teraz za to zapłaci!!! wyprostowałaś już zeby brzydulo???;) I czemu skasowałaś zdjęcie paszczuro, rzygac mi się chciało jak na Ciebie patrzyłem;)))
oooo, czyli jesteś albo blondanką-fenomenalną osoba, albo bastetem-kotletem...;]
domyślam się że inspirację do tak ohydnych określeń czerpiesz z własnego lustra ;]
wymyśl cos oryginalnego, bo stajesz się nudna wstrętna okularnico...nie jestem nikim z Twoich znajomych z forum...wkurw...mnie kiedyś i teraz zobaczysz co to znaczy zaczynac ze świrami..
HAHHAHAHAHAHAH ............... ALE TY JESTES JEBNIETA !!!!!!!!!!!!!!!! TY NIE WIESZ NAWET CO TO JEST IP ... :P!!!!!!!! ROWNIE DOBRZE MOZESZ STWIERDZIC ZE TWOJ STARY I TWOJA STARA TO JEDNA I TA SAMA OSOBA ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TEZ MAM Z CIEBIE NIEZLA BEKE NAWET NIE WIESZ JAK SWIETNIE SIE BAWIE NA TYM FORUM .... :D XD XD XD XD
TAK, BLONDANKA NA PEWNO NIE WIE CO TO IP, DLATEGO TAK SOBIE TYLKO POWIEDZIALA! UWAZAJ, BO SIE
POSRASZ BRUDASKU! ZAMIAST ZASTANAWIAC SIE NAD TYM, CO SIE KRYJE POD POJECIEM IP I CZY NA PEWNO
KAZDY KTO SIE ZETKNAL Z TYM MAGICZNYM SLOWEM, MA SWIADOMOSC TEGO O CZYM MOWI, WEZ PRYSZNIC,
BO TA TWOJA MALOMIASTECZKOWOSC I CIAGNACY SIE ZA TOBA SMROD (FIZYCZNY, MENTALNY I DUCHOWY)
NIEDLUGO DOPROWADZI DO CALKOWITEGO ROZKLADU!!! D XD XD XD XD
witaj kochana, witaj!teraz to mam zamiar zawitac na dluzej. widze, ze kmiotki sie rozochocily?!
caluje cala stara gwardie!
no pewnie!do kosciola, na zakupy na wsi, na kolko szydelkowe, na spotkania protestantow, katolikow,
prawoslawnych i islamistow. kupujemy tez wszyscy te same ciuchy jak Amisze, zawieramy zwiazki malzenskie
miedzy soba, karmimy nasze dzieci odzywkami wyprodukowanymi wlasnym sumptem tylko z kukurydzy,
czytamy tylko swiete ksiegi wszystkich religii swiata, naszym Bogiem jest Heath, modlimy sie do niego
codziennie, w sumie laczy nas milion spraw, ale nasza przyjazn umocnilismy dzieki wspolnej bece, jaka
krecimy z takich ciucwoli jak Ty i Twoj piekny brat!!!!!kapiszi Pasztetowko?
JA WIEM ZE TY NIE REPREZENTUJESZ ZADNEGO POZIOMU... skoro ta pozal sie Boze Polala jest wielkim redaktorem to powinna smigac na filmwebie zdobywac punkty bo to MA zwiazek z praca redaktora !!!! widac w ogole nie zrozumialas o co mi chodzi PLUGAWA ISTOTO !!!! Urochom sowj ptasi mozdzek zanim kogos wyzywiesz.... Dobrze ze Ty nie wystawilas swojego zdjecia bo zapewne po ciemku patykiem nawet bym cie nie dotknol .... :P:P:P
Myślę chłopcze, że nie za bardzo zdajesz sobie sprawę z tego, że jak ktoś jest pochłonięty pracą
zawodową(jakakolwiek by ona nie była) i tysiącem obowiązków (takich chociażby jak prowadzenie domu
dizeciuchu!) to nie bardzo ma czas na jakieś tam "zdobywanie punktów". Druga sprawa, zdobywanie punktów
to nie sposób na życie, a sposób na relaks. Konwersant z Ciebie żaden, jesteś zwyczajnym chamem i
prostakiem, w dodatku jesteś ordynarny, dlatego nie widzę powodu dla którego miałabym z Tobą rozmawiać!
Co więcej, jesteś ostatnią osobą, której musiałabym cokolwiek udowadniać na niwie naukowej, intelektualnej,
dlatego daruj sobie te trywialne i prymitywne komentarze skierowane w moją stronę, bo jakiekolwiek by nie
były nie ugodzą mnie w najmniejszym nawet stopniu. Ani jako człowiek, ani jako partner do dyskusji znaczysz
dla mnie mniej niż nic.
Ana_stazja - odnośnie maila: masz rację, niezła kaszana (Nienartowicz!) ;)
Całuję KWA ;)) i wracam do oczekiwania na Oskary na Canal+
wiesz, co Pimpku? nawet jak bys byl ostatnim facetem na Ziemi, nie zblizylabym sie do Ciebie na odleglosc
100 metrow, juz z daleka mi smierdzisz, wygladasz na niedomytego brudasa, z zepsutymi zebami, malo
meskiego, rekompensujacego sobie "pseudotwardymi tekstami", malomiesteczkowego, nielubianego i malo
rozgarnietego prymitywka. w dodatku kumplowanie sie tylko z siostra zakrawa mi tu o zboczenie umyslowe.
Ty bys mnie nie dotknal? nie daj Boze! musialabym obmywac sie latami, juz teraz mam dreszcze i odruch
wymiotny na sama mysl o jakimkolwiek kontakcie z Toba, BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
i wiesz co Pimpku, takie teksty w stylu "Dobrze ze Ty nie wystawilas swojego zdjecia bo zapewne po ciemku
patykiem nawet bym cie nie dotknol .... :P:P:P" swiadcza o Twoich poteznych brakach, niestety.
wyrywaj z tego forum, bo tylko prostytuujesz sie na nim mentalnie i przykre swiadectwo sobie stwarzasz!
:)))))))
i nie urochom prostaczku, a uruchom! naucz sie poprawnej polszczyzny najpierw, a potem peroruj na temat
czyis umiejetnosci redaktorskich (choc jak Blondanka wspomniala, Polali to Ty mozesz najwyzej kawe podawac
w knajpie, na ktora nigdy Cie nie bedzie stac. wiesz, kazdy ma to na co zasluzyl) czy np. na temat mojego
ptasiego mozdzku (BUAHAHAHAHAHAH!!!!), ale jak to mowia, lepiej wrobel w garsci niz skowronek na
dachu:)))) wole miec nawet ptasi mozdzek niz byc takim KMIOTEM-BEZMOZGOWCEM TOTALNYM jak Ty!:))))
drogie KWA, tralalala, tralala, BEKAAAAAAAA!!! Ale zabawa!!!! :))))
A ja wam powiem tak szczerze ze mam w dupie to forum i w ogole was wszystkich ... :P:P a to ze odpowiadacie na moje chamskie posty swiadczy o was ja tam sie swietnie bawie a wy sie spinacie i tworzycie Bog wie jakie opisy na moj temat HAHAHHAHAHAHA .... smiac mi sie chce z was jednym slowem .... Chamstwo przedewszystkim !!!!!!!!!
nie, to my sie przede wszystkim doskonale bawimy! :)))))) spasowales kmiotku? w sumie to pod kazdym
wzgledem jestes wielkim przegranym! na drugi raz zastanow sie kogo atakujesz, bo mozesz sie przeliczyc!a
to, ze odpowiadasz na nasze posty swiadczy o Tobie, my tam sie swietnie bawimy!!! :)))))))))
HAHAHa ... Ty tepa parówo!!!!!
Ja sie nigdy nie poddaje wiec wiec wal sie na ryj !!!!!! :P:P:P Tepa gnido :P
no tak wielka intelektualistka Polala a trzyma sztamę z takimi jak my tylko przeciwko nam...;]
Robisz z siebie nie wiadomo jaką wykształcona damę a i tak się z nami kłócisz, nie dopuszczasz cudzego zdania ani krytyki własnych prac(patrz:mój komentarz do Twojej recenzji-musiałaś postawić na swoim jakby to była jakaś kłótnia;/), wypominasz mi beznadziejne recenzje... - to je oceń! skoro jesteś taka świetna. Z reszta, żadna z Twoich podobno takich fenomenalnych koleżaneczek nie ma nic na blogu, o recenzjach nie mówiąc(na przykład b-ka). Ja przyznam się , ze moje może i są do bani, ale chociaż coś piszę.
Według mnie tak naprawdę jesteś taka jak my, tylko, że ja i grubas, pozwalamy sobie na więcej w taki a nie inny obelżywy sposób, a Ty używasz nadętych słówek, które na pewno nie są Twoim codziennym językiem. Nie wiem kim jesteś ale na pewno nie kimś ważnym, kim zapewne bardzo chciałabyś być.
Śmiejcie się ze mnie ile chcecie, jeżeli na forum filmowym sposobem na kłótnię jest obrażanie czyjegoś wyglądu...
- Czyż to, Droga Polalo, nie jest prostackie? -
Lub - jak to się w tym wypadku zaczęło - od przyczepienia się do mnie tylko dlatego, że kiedyś w jakimś temacie też się z kimś kłóciłam. I tak wyzwiska tego typu od koleżanki anal-stazji na przykład, trafiają do mnie co najwyżej na 10 minut =)
Paszczuro jesteś beznadziejna, brzydka i głupia..uwazasz się za nie wiem kogo, a tak naprawde reprezentujesz rynsztok, wraz ze swoim słownictwem!!! ja może tez, ale ja jestem zwykłym cieciem, a Ty wielką studentką z mega aspiracjami!!!
Skoro tak świetnie bawisz się na tym forum i nie tylko na tym, obrażając ludzi, przeklinając, używając słownictwa lumpów w dresach, to mam dla Ciebie niespodziankę paszczuro!!!
Zostawiłaś mi swoje zdjęcie, nazwę uczelni, która ponoć kształci takich buraków jak Ty i w końcu maisto z którego pochodzisz....jeszcze kilka dni i jak już się dowiem kim jesteś...niemiło Cię zaskoczę;) oczekuj niespodzianki na swojej fantastycznej uczelni Paszczuro, może to Cię nauczy szacunku do ludzi...!!!! Ponoć jesteś świrem-ja jeszcze większym, hahahhahhaha:))))A od Pattisona się odchrzań, powtarzam!!!!
NAJPIERW ZMIERZYSZ SIE ZE MNA TEPY CHUJU !!!!!!!!! GROZIC TO MOZESZ SWOJEJ STAREJ JEBANY KOTOJEBCO !!!!!! BURAKIEM I CHUJLIZEM TO MOZESZ BYC TY PAJACU !!!!!!!! LEB SE NAGWINTUJ A POTEM PISZ !!!!!!! TAK IZ CIEBIE KOZAK JAK Z KOZEJ DUPY TRABA !!!!!
Nie rozmawiam z Cieciami, żegnam, nie zasłużyłeś na rozmowe ze mną;)
A Ty Galaska niepotrzebnie usuwasz dane, too late;)))
Chciec to ty sobie mozesz !!! i tak chuj zrobisz bo jestes frajerem... na nikim to wrazenia nie robi :) wiec lepiej odpusc sobie swoje debilne grozby
grozisz mi?? wiesz co to są groźby karalne?? i zapewne wiesz ile za to grozi ;]
zostawiłeś na tym forum ślad po którym bardzo łatwo można dojść skąd piszesz.
dzwonię na policję. Możesz się teraz smiać ze mnie ile chcesz, niedługo mina Ci zrzednie. Mam nadzieję.
Dosyc tego, przesadziłeś / łaś.
wyzywać się możemy ale nie grozić. nie wiem co Twoja gwardia na to, ale jest granica.
To nie są grożby, po co zostawiasz swoje dane na necie, sama jesteś sobie winna, a ja Cię nie straszę, chce tylko pokazać Twoim profesorom co robi ich kochana studentka po za uczelnią...dzwoń na policję, no już....zobaczymy co powiedzą na Twój wulgarny język i Twoje groźby użycia przemocy w stosunku do użytkowników forum;)))) tyle się Ciebie boje, dzwoń...już!!!!!!
ojoj, ale wpis rozpaczliwy!:))) sugestia, ze Polala jest taka sama chamka jak Wy jest serio debilna!HAHAHAHA!
wskaz mi choc jedno zdanie w ktorym jest tak wulgarna jak Wy! pewnie, ze nie wiesz kim jest Polala i na stowe
sie nie dowiesz, kozaczysz i chojraczysz, a w tym wypadku powinnas zamilknac :)) nie obruszaj sie tak wielce,
ze my Ciebie obrazamy, skoro zanim do tego doszlo, Ty nabluzgalas kazdemu, wiec nie badz hipokrytka.
nie wiem, co ma piernik do wiatraka? co ma brak recenzji Blondanki i innych dziewczyn do tego czy lubimy sie
z Polala? Ty sie lepiej zastanow dziewucho! a co do Twojej klotni z P. to czytalam ja na forum "Candy" i mysle,
ze Twoje argumenty byly bezsensowne i nie zajarzylas intencji Polali, zreszta Karine tez zgodzila sie w pelni z
Polala, wiec raczej na pewno z Toba cos nie halo.
poza tym, co Ty tu jeszcze robisz? nie widzisz tego, ze nikt Cie tu nie chce? :)))))
Ana.stazja witam:)a Ty tu też? i przeciwko tej paszczurze???
Obraziła jakąś Twoją kolezankę???Typowe, ta okularnica z krzywymi zebami nie umie nic innego oprócz plucia i obrazania, przekilania, wielka pani studentka się znalazła...się jej w dupie pomieszało...oj sprowadze ją do pionu, hahhahahhah:)))) Ty z nią nawet nie dyskutuj, to idiotka, nie warta dobrego słowa!!!!pozdro ana.stazja;)
Ty, Galaska, a co Ty sie tak do tej Polali przypieprzylas, co, skoro nawet ignoruje Wasze marne wypociny? ja
wiem, ze ona ogolnie wzbudza emocje, albo bardzo pozytywne albo negatywne, ale Ty z tym brakiem
argumentow raczej skonczona debilke z siebie robisz juz nie mowiac o tym Twoim zoltozebnym braciszku ze
wsi. Polala i Blondanka duzo wniosly na to forum, wiec fuck off od nich i od Basteta i Rozuski, ktora z kolei
zjechalas za zbyt mlody wiek!(!!!!!!!) idiotka z Ciebie i tyle.