Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Są małżeństwem? chyba się po Brokeback Mountain zakochał...

Klaudynka

Nie są małżeństwem, ale są jak na razie bardzo szczęśliwą parą. Maja córkę Mathildę...

Peyton_3

Jak dla mnie ślub nie jest ważny, byle by tylko się dogadywali, byli sobie wierni i sie kochali.

użytkownik usunięty
Klaudynka

zauważyliście ,ze wszystkie partnerki Heath'a były blondynkami? Heather Graham, Naomi Watts, Michelle Williams? Fakt, że przez jakis czas miały ciemny kolor włosów np. Michelle gdy się poznali . Czy może ktoś czytał jakiś wywiad ,w którym opisuje swój ideał kobiety?

"są jak na razie bardzo szczęśliwą parą" - hee ? nie za bardzo kapuje ... po pierwsze to on niestety nie zyje i jak mogą być "jak na razie" szczęśliwa para ?? a po drugie to z tego co wiem Heath rozstał się z Michelle 3 miesiące przed jego śmiercią :/

użytkownik usunięty
KAOS_79

Do kaos 79 . spojrz na date wpisu rok 2006. kazdemu moze sie zdarzyc :):P

sory nie zauwazylam ... ale po co odnawiacie takie stare tematy ?

użytkownik usunięty
KAOS_79

to ja go odnowiłam nie chciałam zakładac nowego i zasmiecac forum Heath'a. Chodzi mi o to czy Heath w jakims wywiadzie mowil o swoim ideale kobiety albo cechach jakie powinna posiadac? na pewno jetes jego fanka dluzej niz ja i moze cos slyszalas na ten temat? :P

gdzies czytalam jak o tym opowiadal ale juz dawno i nie pamietam gdzie to bylo i jaki byl ten ideal :/

użytkownik usunięty
KAOS_79

no trudno moze ktos inny bedzie wiedzial:P dzięki i pozdrawiam:)

też jestem ciekawa. (;
jak ktoś coś znajdzie niech da znać.

Typowy przykład fanki ceniącej za talent i osobowość...

klouda

http://film.interia.pl/wiadomosci/plotki/news/szuka-nastepcy-heatha-ledgera,1368 997